Цитирай Първоначално написано от Valq91
Аз съм момиче на 18 от Варна. С приателят ми, който също е от Варна, но вече 2ра година учи в Пловдив сме заедно или поне бяхме заедно 3год и днес стават и 4 месеца. Виждаме се възможно най-често, той си идва през седмица за по 3-4-5 дена, а аз ходя при него по-рядко заради родителите ми. Преди 3 дена си дойде и всичко беше добре, като се видяхме ме гушна, целуна ме и каза, че ме обича и че съм му липсвала много-както всеки път като се видим. През деня отново всичко беше ок, забавлявахме се, радвахме се 1 на друг, всичко беше страхотно и нормално. НО когато вечерта седнахме в едно заведение той се умълча изведнъж, погледна ме и каза `Искам да се разделим` не можех да повярвам на това, което чувам. Помолих го да станем и да идем някъде на саме, за да си поговорим. Отидахме в морската и го попитах каква е причината отговорът беше `Вече ми е прекалено трудно с тази връзка от разстояние`Поседяхме още час и нещо гушнати без почти да говорим, аз през цялото време плачех, а той така ме гушкаше все едно изобщо не ми е казал, че не иска да е с мен На следващия ден си замина отново за Плд и от тогава си писахме само 1 път и то нищо по темата. Написах това с надеждата да ми олекне поне малко. Според вас има ли начин толкова бързо и с лекота да е забравил всички години, които сме прекарали заедно? Няма да пиша повече, че стана доста дълго. Благодаря на тези, които ще го прочетат!
ам .. яла съм го даста заради тфа разтояние..но нещата не се забравят толкова лесно..невъзможно е да забрави всичко при положение че сте били 3 год заедно не си набивай филмите излишно и не съжалявай за миналото нищо не се случва случайно ! поне ще си останете фр просто ти трябва време излизай по често успех