Аз съм момиче на 18 от Варна. С приателят ми, който също е от Варна, но вече 2ра година учи в Пловдив сме заедно или поне бяхме заедно 3год и днес стават и 4 месеца. Виждаме се възможно най-често, той си идва през седмица за по 3-4-5 дена, а аз ходя при него по-рядко заради родителите ми. Преди 3 дена си дойде и всичко беше добре, като се видяхме ме гушна, целуна ме и каза, че ме обича и че съм му липсвала много-както всеки път като се видим. През деня отново всичко беше ок, забавлявахме се, радвахме се 1 на друг, всичко беше страхотно и нормално. НО когато вечерта седнахме в едно заведение той се умълча изведнъж, погледна ме и каза `Искам да се разделим` не можех да повярвам на това, което чувам. Помолих го да станем и да идем някъде на саме, за да си поговорим. Отидахме в морската и го попитах каква е причината отговорът беше `Вече ми е прекалено трудно с тази връзка от разстояние`Поседяхме още час и нещо гушнати без почти да говорим, аз през цялото време плачех, а той така ме гушкаше все едно изобщо не ми е казал, че не иска да е с мен

На следващия ден си замина отново за Плд и от тогава си писахме само 1 път и то нищо по темата.

Написах това с надеждата да ми олекне поне малко. Според вас има ли начин толкова бързо и с лекота да е забравил всички години, които сме прекарали заедно? Няма да пиша повече, че стана доста дълго. Благодаря на тези, които ще го прочетат!