Ако не ви се чете: 3-ти параграф е обобщение. (да живее мързелът)

Днеска в един от така уважаваните от мене часове по Психология нашата не чак дотам уважавана даскалица наблегна непозната за мене материя (зарибявките) и сподели на нашия още по-уважаван от училището клас (понеже е пренаселен с момичета- цели 4), че след процес на неуспешна зарибявъчна дейност двете жертви не могат да станат приятели и отношенията им се обтягат.

След кратък размисъл, надхвърлящ скромните ми мисловни процеси, установих, че всъщност познавам изключително много жертви на това психологическо заболяване (включително моя милост) и ми е чудно, аджеба, като уж уважавате толкоз таз велика любофФф и това приятелство, защо хората, станали истински добри приятели след зарибявка, отдавна са измрели (ако ги е имало)?

Вярно, че поради моята простотия и грозота не мога да навляза надълбоко в тази материя, ама все пак продължавам да се чудя защо като обичаш някого, но ако той не те обича, трябва всякакви топли чувства, вместо да бъдат доразвити, да бъдат задавени отвсякъде и дори нещо толкова хубаво като приятелството да бъде изгубено и да се правят всички на ударени и да не могат да преодолеят нещо отминало?

Избликът на простотия ми отмина, отивам да ям.

HAHAHA DISREGARD THAT, I SUCK COCKS