- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По - големият...
Както бях писала в някаква тема, виждам се с един батко. Обаче виждам се е малко силно казано. 'Щото за месец някъде сме излезнали 3-4 пъти. Последният път беше кошмарен. Той се изказваше супер неуместно, макар и не с желание да ме засегне, но приказките му не бяха на място. Тръгна си по - рано и ме остави да чакам 20 мин сама, защото щял да ходи на рожден ден на колега. След това от една седмица не сме се виждали. Няколко дни не се бяхме и чували, а имахме уговорка да се чуем. Положението при мен в момента е такова, че де факто няма как аз да го търся и наистина все той трябва да се обажда, но нямам избор. Вярно е, че и аз бих била засегната ако само аз полагам усилия за да установя някакви отношения с някого, но няма как по друг начин да се случи, поне не в момента. Все едно. Просто отново срещам безлогично мъжко поведение. Дет' имаше един лаф... все едно не иска да си играе с кокала, ама не ще и да го пусне. Снощи вечер трябваше да се чуем за да се видим тази сутрин. Нашия никакъв не се обади. Плах и кротък звънна тази вечер. За съжаление, обаче, заминавал при приятел извън града и щял да се върне в неделя вечер, та чак в понеделник, евентуално, да се видим. Скръцнах аз със зъби - изчакали ми са се чакалките досега, още един не ща да чакам, достатъчно съм чакала. Та така... хем кротък, мил, плах, хем малко така... безотговорно някак го кара. Вярно, че и двамата сме ангажирани и то много, но все пак се мъча да го вместя в графика си, докато той все обикаля насам-натам. Не знам дали само ми се струва или наистин се опитва да ме разиграва. К'во ше ме съветвате? Да се занимавам докато не ми пука дали има друга или к'вото там прави докато не може да се види с мен или отсега да се откажа?
ee момчето сега е заето..не винаги когато ти си свободно може и той..не се впрягай много, пука ли ти за него?Първоначално написано от babity
![]()
I don`t care .. ;] ..
То даже и няма как да ви се опишат отношенията.Фактически се виждате 1 път седмично, какво занимаване тогава? Аз не виждам смисъл, логика и т.н. вие да имате нещо общо.Какво очакваш да получиш от него?
Наивно ти е мисленето или дори да осъзнаваш какво става, не взимаш правилното решение.
А, най-глупавото нещо е да се пита във форум какво да направиш относно любовния си живот.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Нали принципно В НАЧАЛОТО като харесваш някой искаш да го виждаш, чуваш често и го правиш. Колкото и да си зает - намираш време .. Всеки в началото иска и се представя в най-добрата светлина, за да се хареса на човека, който пък той е харесал.
Замисли се - той в началото се държи така, какво остава за един по-късен и сериозен етап във взаимоотношенията ви?
Оо, не, не, това не е началото.Колко теми се изписахаза въпросния батко :Д (ако е същият де).
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хаха тиии водиш хронология,аПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Ами не,защото тя в първия си ред казва " виждам се с един батко " и за това останах с тва впечатление, но нека не гадаем, тя ще каже за баткото.
Спокойно! Поемете всички, колективно въздух и дишайте... това не е човека със свирките!!!
ЛовлиГърл, не че решенията ми се опират на написаното във форума. Просто ме осени една мисъл. Възможно е той да ме възприема точно както аз него, а именно като едно запълване на свободното време, ако излезе нещо - може, ама иначе... без много зор. А ако е така, то определено ще се получи нещо много интересно като резултат, мисля, защото всеки ще се опитва да се наложи на другия. И както винаги аз не мога да съм обективната страна в случая, та затова и питам дали не изглежда така.
Еми щом го възприемаш само като човек,който ти запълва времето и я стане нещо, я не .. кво ни занимаваш изобщо, какво точно ни питаш не разбирам?Първоначално написано от babity
Да кажеш да те е наебал и да те е оставил или да е тръгнал с най-добрата ти приятелка,че да пуснеш тема, пък ти за кво? Пфф, само дето си загубих времето май да ти чета глупостите.
аз не можах да си кажа приказката като хората. 'Ми странно ми е бе, майна. Все са ме рязали, унижавали са ме публично и не чак толкова публично и к'вото там друго се сетиш, 'ма такова баш не е било. Хем се обяснява, хме не намира време, хем не пуска "кокала". Безлогично е...
Едит: цялата работа е да не остана аз прецакана накрая. Не съм казвала, че ме е*е.
Сто процента,че ще останеш прецакана , щом е такъв .. амаа зависи как си го направиш.. ако не го приемаш по-нататъка на сериозно и не залагаш големи надежди, може и да засее кокалаПървоначално написано от babity
![]()
не прочетох цялата тема, ама така като видях началото по - добре ще ти е ако го оставиш
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
сама се прецакваш, като не те е*е, а само си губиш времето и се нервираш. изказвал се неуместно, бил плах, несериозен. харесваш ли го? приятно ли ти е да си с него? ако не, не виждам к'ъв е проблема да му кажеш къш...Първоначално написано от babity
REGGAE BOOM <3