.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    Варна

Обтягане на отношенията- твърде сложно за моя милост

Ако не ви се чете: 3-ти параграф е обобщение. (да живее мързелът)

Днеска в един от така уважаваните от мене часове по Психология нашата не чак дотам уважавана даскалица наблегна непозната за мене материя (зарибявките) и сподели на нашия още по-уважаван от училището клас (понеже е пренаселен с момичета- цели 4), че след процес на неуспешна зарибявъчна дейност двете жертви не могат да станат приятели и отношенията им се обтягат.

След кратък размисъл, надхвърлящ скромните ми мисловни процеси, установих, че всъщност познавам изключително много жертви на това психологическо заболяване (включително моя милост) и ми е чудно, аджеба, като уж уважавате толкоз таз велика любофФф и това приятелство, защо хората, станали истински добри приятели след зарибявка, отдавна са измрели (ако ги е имало)?

Вярно, че поради моята простотия и грозота не мога да навляза надълбоко в тази материя, ама все пак продължавам да се чудя защо като обичаш някого, но ако той не те обича, трябва всякакви топли чувства, вместо да бъдат доразвити, да бъдат задавени отвсякъде и дори нещо толкова хубаво като приятелството да бъде изгубено и да се правят всички на ударени и да не могат да преодолеят нещо отминало?

Избликът на простотия ми отмина, отивам да ям.

HAHAHA DISREGARD THAT, I SUCK COCKS

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ейй МГ !

Аз нещо не можах да ти схвана мисълта, мечо, амаааа ... ти ме знаеш каква съм ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    По принцип имам теория,на дълго и на широко..
    ама ме мързи.

Накратко:Кръговрата на живота.

Град
    Варна
    Пандите нямат право на мнение относно човешките взаимотношения, Priceless.

Град
    Варненска чайка
    Ееее стига дее.. искам и аз да си кажа ;/
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    Варна
    Добре, опростено, специално за тебе (хлава мързелът):
    Защо след като един човек харесва друг, но вторият не споделя това усещане, вторият човек така заковава нещата, че двамата дори не могат да са нормални приятели, ами трябва де се прави на ударен?

Град
    Варненска чайка
    Откъде да знам ?!

Hilary_

Град
    Варна
    Душица.

Град
    Варненска чайка
    *гуш* Айде спирам с простотиите си.

Hilary_

Ами то е логично защо, явно с нищо не си заинтригувал въпросния човек ( не визирам теб ) и е нормално той да не иска да поддържа приятелски взаимоотношения. То и за това сигурно не се е и получило де.. ;]

Град
    Варна
    И това дава правото да се развали съществуващо (при това доста добро) приятелство?

Цитирай Първоначално написано от x9xgxn
    все пак продължавам да се чудя защо като обичаш някого, но ако той не те обича, трябва всякакви топли чувства, вместо да бъдат доразвити, да бъдат задавени отвсякъде и дори нещо толкова хубаво като приятелството да бъде изгубено?
    Ако аз обичам някого, но той мен не, не бих могла да бъда приятлека с него.Не бих могла да го виждам постоянно, да си говоря нормално с него, да слушам как говори за други момичета примерно.Мен тези неща биха ме наранявали.Топлите чувства си остават, но приятелство е невъзможно.Поне от моя страна би било така.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

И това дава правото да се развали съществуващо (при това доста добро) приятелство?
    Чакай малко, аз не те разбрах май ..
    Аз ти говоря за някой, когото примерно отскоро познаваш и не сте близки, и флиртуваш с него, но той те отрязва. Ти искаш да останете примерно само приятели,но той не иска. Такава ли е ситуацията?
    Или за хора,които са били приятели преди единия да изпита по-интимни чувства? ;p

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ако аз обичам някого, но той мен не, не бих могла да бъда приятлека с него.Не бих могла да го виждам постоянно, да си говоря нормално с него, да слушам как говори за други момичета примерно.Мен тези неща биха ме наранявали.Топлите чувства си остават, но приятелство е невъзможно.Поне от моя страна би било така.
    Ама все някога ти минава и забравяш, пък при отсрещния човек няма напредък.

Цитирай Първоначално написано от prelastenata
    Аз ти говоря за някой, когото примерно отскоро познаваш и не сте близки, и флиртуваш с него, но той те отрязва. Ти искаш да останете примерно само приятели,но той не иска. Такава ли е ситуацията?
    Или за хора,които са били приятели преди единия да изпита по-интимни чувства? ;p
    Второто. Аз се водя емоционална душа, май.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ама все някога ти минава и забравяш, пък при отсрещния човек няма напредък.

Цитирай Първоначално написано от prelastenata
    Второто. Аз се водя емоционална душа, май.
    Май май, дълбокичък , абе то няма лошо.

- Ааа аз пак недоразбрала хаха .. Ами в такъв човек мисля, че наистина не съм чувала скоро за такъв случай: да си останат приятели след подобно нещо, но пък на мен това лято ми се случи следното:
    работех в един и същи курорт с едно момче, с което много се имахме преди това .. ии започнахме да излизаме, супер яко си прекарвахме. Носеше ми лекарства като бях болна, споделяхме си кой как е изкарал работния ден. Но не усетих кога премина границата и той се влюби много стабилно с мен. Аз си имах приятел ( той и сега е същия ) ии му казах,че няма как да стане, при което той нали се съгласи и каза,че няма да ме занимава в онзи смисъл повече. Но не удържа на думата си и при всяко излизане започна да ми говори за нас, да иска да ме целува и т.н. Но не го отблъснах, а му набих в главата,че това което прави е тъпо .. останахме си приятели, макар и на него да му беше гадно тогава .. но сега си има прекрасна приятелка, аз си имам приятел и с въпросния човек поддържаме едно прекрасно приятелство - чисто, искрено и красиво.. Тааа, то си е до хората ЯВНО .. не знам.

имам една приятелка... познаваме се от някъде около година и половина. бяхме станали доста близки и се опознахме.. след това се появиха чувства между нас.. бяхме заедно и въпреки това, че не бяхме заедно много време, тя стана част от живота ми, а аз - част от нейния. през времето, когато бяхме заедно се опознахме още по-добре, доверието между нас се подсили. разделихме се без да се караме, без да се убиждаме и без абсолютно никакви драми. и сега сме доста добри приятели
    повечето пъти не се получава приятелство след връзка, защото според мен партньорите се нараняват, губят доверие един в друг, разочаровани са от другия като човек... вие бихте ли искали да сте приятел с такъв човек?
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Защото е трудно да си приятел с някой към който имаш повече от приятелски чувства.Представи си следното, лудо влюбен си, приятели сте, а тя те пита за съвет как да свали момчето, за което денонощно мисли.Няма ли да ти е кофти? Ей така мислят повечето, заради това се разваля всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си