- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обтягане на отношенията- твърде сложно за моя милост
Май май, дълбокичък , абе то няма лошо.Първоначално написано от x9xgxn
- Ааа аз пак недоразбрала хаха .. Ами в такъв човек мисля, че наистина не съм чувала скоро за такъв случай: да си останат приятели след подобно нещо, но пък на мен това лято ми се случи следното:
работех в един и същи курорт с едно момче, с което много се имахме преди това .. ии започнахме да излизаме, супер яко си прекарвахме. Носеше ми лекарства като бях болна, споделяхме си кой как е изкарал работния ден. Но не усетих кога премина границата и той се влюби много стабилно с мен. Аз си имах приятел ( той и сега е същия ) ии му казах,че няма как да стане, при което той нали се съгласи и каза,че няма да ме занимава в онзи смисъл повече. Но не удържа на думата си и при всяко излизане започна да ми говори за нас, да иска да ме целува и т.н. Но не го отблъснах, а му набих в главата,че това което прави е тъпо .. останахме си приятели, макар и на него да му беше гадно тогава .. но сега си има прекрасна приятелка, аз си имам приятел и с въпросния човек поддържаме едно прекрасно приятелство - чисто, искрено и красиво.. Тааа, то си е до хората ЯВНО .. не знам.