.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

харесвам момиче..но обстоятелствата са гадни!

значи моят проблем е следният... харесвам едно много симпатично момиченце... учи в моето училище за 1ва година... закачах се с нея ,но напълно приятелски.. е донякаде спираше ме едно нещо и то е ,че ходеше с приятел с ,който се събираме в междучасията на едни диванчета тя идваше при него целуват се това онова...но на мен не ми пречеше.. неизпитвах никаква ненавис... проблемът сега е,че тя ме търси закача се с мене ,а аз несмея да и откликна защото ще се получи кофти пред компанията... пак се събираме на диванчетата а тя ще идва при мене и незнам как ще реагира бившият и... мн кофти кво мислите ?
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

И аз съм преминала през нещо подобно, това са тъпи предрасъдъци. Разбирам да ти е най-добрия приятел,а той е някакъв от диванчетата.
    И все пак явно си точно момче, просто поговори с него, питай го има ли още чувства към нея, обясни му как стоят нещата и тогава действай.

Re: харесвам момиче..но обстоятелствата са гадни!

Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    значи моят проблем е следният... харесвам едно много симпатично момиченце... учи в моето училище за 1ва година... закачах се с нея ,но напълно приятелски.. е донякаде спираше ме едно нещо и то е ,че ходеше с приятел с ,който се събираме в междучасията на едни диванчета тя идваше при него целуват се това онова...но на мен не ми пречеше.. неизпитвах никаква ненавис... проблемът сега е,че тя ме търси закача се с мене ,а аз несмея да и откликна защото ще се получи кофти пред компанията... пак се събираме на диванчетата а тя ще идва при мене и незнам как ще реагира бившият и... мн кофти кво мислите ?
    не ти е най-близкият фр така че..яя не си пропилявай шанса, ако мацката е яка..мисли за себе сии не за другите..бъди си егоистче!
    I don`t care .. ;] ..

абе ние сме си приятели излизаме по кафенца по дискотечки заедно правим си услуги един на друг... мислех да поговоря с него не едно ме спря... вдиях го как отчаяно се опитва да си я върне.. но се държи като дете бута я прегръща я препречва и пътят по коридора..а аз просто искам на никой да не съм трън в очите

абе ние сме си приятели излизаме по кафенца по дискотечки заедно правим си услуги един на друг... мислех да поговоря с него не едно ме спря... вдиях го как отчаяно се опитва да си я върне.. но се държи като дете бута я прегръща я препречва и пътят по коридора..а аз просто искам на никой да не съм трън в очите
    аа тя какво има към него?
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    изчакай да видиш дали ще се съберат и дали той ще е откаже и тогава действай
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp

питах я отговорът и беше:

казах ти,че съм решила вече да несъм с него и квото и да опитва няма да си ме върне ти ми спориш... или нещо такова

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp

питах я отговорът и беше:

казах ти,че съм решила вече да несъм с него и квото и да опитва няма да си ме върне ти ми спориш... или нещо такова
    бати заплетеното..амии моето мнение, че ако опиташ няма да стане нищо
    I don`t care .. ;] ..

Еми тогава трябва да избираш между приятел и момиче..
    Щом я има тази подробност, че той иска да си я върне по-добре недей.
    Един човек на скоро ме научи на нещо мн. добро,което много ми помага и то е никога да не правя на някой това, което не искам на мен да ми се направи.

Аз ако съм на теб от диванчетата ще се преместя на фотйолчетата

И аз преди време бях на диванчета..
    Премести се просто,не й се давай все пак ти си мажъ.. НАЛИ?!
    Просто иди и подхвърли нещо и така (гледай да е нещо,което да и грабне интереса )

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ем щом и е бивш и харесва тебе давай Харесваш я ,тя те харесва всичко е 6

--------------------------------------------------------

Град
    Русе
    Говори с приятеля си. Той би трябвало да прояви разбиране. Все пак те вече не са заедно, тя не иска да е с него. Той няма какво повече да иска. Ако не е егоист ще остане твой приятел и ще преодолее "любовните си мъки".

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    ОМГ не мога да си събера мисите от аватара на ПРЕЛАСТЕНА .... Едно нещо съм научил (макар приятелката ми в момента да го промени доста драстично)и това е "приятелите пред жените"..... Гаджетата идват и си отиват, минават и заминават и може и никога да не ги видиш отново... Един приятел може цял живот да ти е приятел (е може и да те предаде то в наше време сигурна е само човешката простотия). Не си струва да преебеш приятелство заради кифла която я изкараш 4 месеца с нея, я не... Но все пак когато се премине на вълна "пишока мисли" нещатата се гледат по друг начин
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    изчакай да видиш дали ще се съберат и дали той ще е откаже и тогава действай
    не много умно ами ако докато чака тя си намери някои друг ко ще си устане с пръст в устата ли. абе я не си изпускаи шанса дава смело напред

щом сега тя се закача с теб, значи те харесва
    и най-добре ще е да откликнеш, ако все още я харесваш!
    и не разбирам какво е срамното от компанята ви, няма нищо срамно в това двама души да се харесват! : )
    Coco Chanel <3

иам още един проблем ние сме една голяма компания и всички сме заедно и сплутени и незнам как ще реагират другите като ни видят заедно...

Абе давай челен удар бе !

Супер фен
    К'во те ебе ве лек... Взимай си я, пък ако някой има проблем... негов си е Ти си си окей ;] Като е ходил с нея к'во ? Нали вече не ходят. Нищо не може да ти каже

Голям фен Аватара на FantaMen
    Аз казвам МА*НА ТА ИМ на обстоятелствата.Тои би ли оставил момиче заради теб Тогава кво се заседяваш още във Форума ....
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Но все пак когато се премине на вълна "пишока мисли" нещатата се гледат по друг начин

Разбиваш ме отвсякъде...
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си