.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)
    Жените не искат думи а действия!

Съветвам те да я потърсиш възможно най-рано,защото колкото повече се бавиш толкова тя ще си мисли,че е права.
    Св Валентин е 365 дни в годината запомни го!
    Покажи и обичта си и ще успееш,гарантирам ти.
    Не се предавай нищо не е загубено

успех
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)
    Това преведено от женски език означава "Омръзна ми да се занимавам с теб,н си ми интересен и ще си намеря друг".Естествено,че теб ще изкара виновен,типичен женски номер.
    Пълни глупости.
    Това не беше ли по мъжката част?
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Това преведено от женски език означава "Омръзна ми да се занимавам с теб,н си ми интересен и ще си намеря друг".Естествено,че теб ще изкара виновен,типичен женски номер.
    Пълни глупости.
    Абсолютно двете неща нямат нищо общо!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Пълни глупости.
    Абсолютно двете неща нямат нищо общо!
    Я се разберете на лично!

Във една връзка винаги има подобни моменти,вие избирате дали ще си дадете шанс да изгладите всичко.

И да се държите като големи хора!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    при мама
    В подобна ситуация съм и аз и те разбирам......
    Според мен си длъжен да направиш нещо за да се оправите.
    Стига само да прецениш дали има смисъл и дали всичко е загубено.
    Късмет.
    ;]

Тц...тц...тц... Биляне, ти направо ме изумяваш! Две неуспешни връзки, за 2-те учебни години... замисли се дали грешките не са у теб, а не бързай да обвиняваш другия! Още по-тъпо е да търсиш мнението на други! Когато ти кажат, да направиш нещо и ти го сториш, пак няма да си го направил сам! Фактически, няма да си я върнеш сам! В такива случей се мисли не с главата, а със сърцето!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Може ли да ми поянсиш израза "Губя всичко" ??? Колкото и да обичаш едно момиче и би дал всичко да бъдеш с него не винаги всичко е перфектно.Все пак зависи и какво е момичето може да и е омръзнало и да иска да пробва нещо различно... Но ако тя те е обичала поне половината от твойта обич нямаше да постъпи така.Поне щеше да се опита да говори с теб 1-2 пъти и ако тогава не се "промениш" каккто тя е казала щеше да те остави... Моето мнение е че не е оценила това което и даваш..и колкото да я обичаш опитай но не забравяй че може просто да не сте един за друг....

П.П Един съвет едно момиче никога не е всичко.Всичко са приятелите и семейството....!! Момичета милион приятели не повече от пръстите на ръцете ти
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Забравих какво исках да напиша..аватара на Прелъстена ме влудява xD

та...седни и поговори с нея братле,обясни и че я обичаш и,че те е грижа за нея..давай вкарай филма там мацката да не избегЪ.

Супер фен
    Не съм съгласна!Не е така,както го казваш.Вярно,че може и да си търси причина да те остави,но пък и може наистина причината да е в теб.И моя приятел се беше променил много и аз му го казах,но той просто не го осъзна до последно.Замисли се и може да осъзнаеш какво си променил или дали можеш да го промениш да е положително и ест. да си я върнеш след това.Дано се оправите!Знам какво е да загубиш човек,на когото държиш много...Айде успех!
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си