- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моите покои
Знам, че имаше подобна тема, но направих тази, защото искам лично да ми кажете мнението си. След около година, година и половина сесра ми се мести в моята стая. Ще правим ремонт и естествено тя си мисли, че ще си налепи по стените барби и тем подобни глупости. Но това не е нищо. Проблемът ми е там, че искам аз да си измисля какви да са мебелите, как да са разположени, цвета им и т.н. Но преди малко когато стана въпрос за това и ми изръсиха, че можело и легла на етажи, които аз НЕ ИСКАМ
. Та...моля ви помогнете ми. Дайте идеи за стаята, ако не е тайна - слагайте снимки на вашите и най-вече много ще ми помогнете, ако има някой тук със сестра си в която е в една стая и ми каже как е.
П.С. Ако има някакви въпроси - питайте.
И двете сме момичета. Тя ще се мести за първи клас, което ще рече че аз ще съм девети. Оттук вече мисля, че се ориентираш за интереси-сестра ми-кукли, аз-тийнПървоначално написано от lubomirky
![]()
ами не знам с какви пари разполагате и т.н. На нея й е достатъчно едно шкафче или нещо като сандъче да намерите отнякъде, за куклите. За теб нямам представа. Прегледай сайтове за обзавеждане 'google -> обзавеждане за детска стая' сигурен съм, че ще намериш доста неща и ще имаш идеи. Аз съм момче и не ми трябва нещо по-особено в стаята - бюро, гардероб и легло ;> Прегледай сайтовете и после ако не измислиш нищо, пиши пак ще се постарая да ти помогна![]()
Много ти благодаря за вниманието! Ами то и на мен не ми трябва нещо ОСОБЕНО, но просто искам аз да си го измисляПървоначално написано от lubomirky
. Всеки си има вкус, а моят се различава коренно от този на сестра ми. Мисълта ми е, че не искам някакви розови мебели
, а нещо по-раздвижено.
Но вече двете ли ще живеете?
Ем тя е малка, не и трябват толкова работи, колкото на теб. Но виж както ти каза предишния потребител, виж в google или в някой магазин за мебели, има има списания и има детски стаи, ала бала. Все пак провери.![]()
Ако още не сте стигнали до цвета на стаята, можеш да попиташ вашите дали има начин да е тъмно червена. За цвят е супер, пък и когато пораснете няма да е детско розовоЛеглото наистина не е удобно да е двойно - никога не ми е харесвало, предполагам и на теб. Гледайте да я разделите стаята - да има място за твоите и за нейните неща. Ако вашите се съгласят на варианта да имате две отделни легла, може да ги сложите малко по-разделечени и да вместите между тях огледало и някакви шкафчета под него за гримове и др глупости ;д Не знам, огледай и виж какво ще ти хареса. Темата ме интересува и мен, защото след месец и на мен ще ми се наложи да си направя стаята, а още нищо не съм мислил
![]()
Ами обикновено можеш да я накараш да харесва,това,което и на теб! Това е най-лесното..
просто се поразрови за хубави мебели..
в Mobo и в новооткритият Явор имало много хубави и интересни мебели..
посетете ги и ще решите нещо заедно.. а пък спрямо теб..
дръж си на своето..![]()
защо всеки път, когато видя снимката ти и се оливам с кола ?Първоначално написано от bloodymirror
![]()
http://prikachi.com/files/1157568p.jpg моята идеямалко не уцелих наклона, ама схвана за какво иде реч
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ameli никак не е зле![]()
Ем и аз съм в една стая със сестра ми. Разликата ни е 7 години- г/д като васЛеглата ни са раздалечени. Имаме гардерод, 2 бюра и секция в едно. Тя си е накачила икрачките по рафтовете, а аз съм си запазила 2 рафта само за мен + едно шкафче. И така нещата някак си се уравновесяват. Нека тя си има неин кът, а ти твой.
![]()
Стаята ми е на Aron. Много си я харесвам![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Може ли когато имаш време да качиш снимка, за да добия горе-долу представа за какво става дума?Първоначално написано от kombarka
Със сестра ми делим по принуда една стая от както се е родила , 4 години ни е разликата. Повярвай цветът на мебелите ще ти е последната грижа , ако случайно започнеш да изпитваш нужда от усамотение и липса на лично пространство. Вие имате голяма разлика , така че по-добре намери начин да се разбирате и да си споделяте като сестри , защото съжителството не е лесно , от опит казвам.
Защо не се опитате да се разберете.
Все пак и двете ще живеете в тази стая.
Направете нещо .., което ще ви хареса и на двете.
Идеята на ameli е добра. Намерете и подходящите цветове.
Така ти може да залепиш твойте плакати и тя нейните ..
Всеки на своя територия.![]()
аз ще си пребоядисвам стаята..добре че сестра ми не й пука особено..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
и аз имам сестра - 1 клас .. в една стая сме, но тя е голямане си пречим, защото има един компютър, един лаптоп, а на стените няма такива барбита и тем подобни .. но пък за сметка на това има доста играчки.Все пак това не ми пречи, иначе стаята ми си я харесвам много - всичко е в зелено.
P.S. разликата ни е 5 години
Това е моята стая :P http://prikachi.com/files/1163255S.jpg забравила съм да направя шкафчето до бюрото ми и да напиша,че ония правоъгълник до парното е табуретка![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ем тухлата е на поправка.. няма с какво да снимамИначе е почти като на мнението, дето бях цитирала.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Аз съм със сестра ми в една стая...
Но мн ме нерви тъй като тя ме копира постоянно ;@ Басии..
квото аз харесвам аййде и тя..ужас ;хх
иначе уж нямам проблеми с нея в стаята =дд
Имаме си плакати на Аврил. . .и там певци/певици ,които и двете харесваме,но сме имали проблеми за леглата =дд коя къде да спии..![]()
ЕГАТИ НАХАЛНОТО ЛАПЕ!!!Ако не я намърдам да спи при мене неможе ;хх
казвам ти,бъди подготвена за това..като я хване страха по някое време ше има да ти досажда да ляга при тебе..![]()
Иначе.. разделете си стаята.. щом си по-голяма опитай се да я накараш да те слуша без да я биеш хДд
. .примерноо..половината част твоя,другата половина - нейна ..
слагай си твои плакати.. ии квото ти харесва ^ ^
пробвай,дано да нямаш проблеми. . успех !![]()
Хубаво е някакси мебелите да образуват нещо като по-малка стая, тоест да си обградена от твоите си неща. Друг вариянт - без изяви на интереси като плакати и т.н., но най-вероятно няма да се постигне така съгласие.