- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подаръци за родителите
Здравейте!Вие подарявате ли подаръци на родителите си за Коледа или Нова година? Какви най-често са те и харесват ли подаръците родителите ви? Давайте идеи за подаръци
:P
sladkata_ani4ka
Шефа им рече "Хайде де, пари нема, действайте!"![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Миналата Коледа на майка подарих някъв парфюм, а на татко няква риза. Тая година без подаръци![]()
Aми да,подарявам им,тази година също ще измисля нещо.Аз лично взимам дрехи,парфюми или други неща но с малко доизмисляне естествено..![]()
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Да, купувам имТази година майка ми си каза какво иска - блузка и шалче
А на баща ми сигурно риза... или зимна шапка, още не съм решила
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Ако имам пари им купувам, но тази година ще им взема нещо. (:
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
аз само на мама купувам щото баща ми не заслужава.. по принцип и купувам някоя дрешкаа нещо от което има нужда защото когато видя колко щастлива я прави този мой подарък ..чувството е незаменимо..
тази година сигурно ще и купя отново някоя дрешка само трябва да събера пари че съм обедняла нещо![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Копувах подаръци до преди три-четири години... Бях малко дете със левче джобни в четвърти клас, ама всс пак пестих, че да купя ва бабите, на дядо, на леля, на тати нещо... И накрая никой едно благодаря не каза, освен леля. Вече купувам сама на едната ми баба, защото тя е единственото останало нещо от майка ми.
Тая година подарък за Мишоранка - ще си купя нова преса, опне аз се щъм си балгодарна. Косата ми не чак толкова. XD
Ами попринцип се разминават само с коледна картичка![]()
обачеее тази година съм измислила нещо.. всеки ден като съм на дск ще копувам ннещо по някоя вафла 3 в 1 шоколад или нещо такова и ще опаковам всяко отделно в котии и ще ги оставя под елхата.. ще падне голям майтап като ги отворят![]()
криза е..Първоначално написано от tonie__
![]()
Купувам им по нещо за всяка Коледа. Обикновено си отварям ушите широко, като сме на пазар. Онзи ден /пазарувайки в Билла/ мамчето си хареса една циклама и си каза, че ще си я купи по-нататък, така че подаръкът за мама е вече измислен. Остават тате, брадъра, баба и дядо. Баба се радва да я обзаведа с козметика /кремчета за лице, лосиони и т. н./, а дядо ... ми пак гледотийки от този сорт. Трудно ми е да преценя какво да взема за тате и брадъра. все пак има време да го измисля
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Преди всяка година купувах на всички, но тази година парите ми са ограничени и ще минат без подаръци.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Купувам им..
Най-често парфюми ( и на двамата ),риза (на тате) и блуза (на мама) и т.н.Откаквото имат нужда![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Купувам им..
най-често парфюм..
абе каквото и да им купиш..
ще е от сърце!![]()
Първоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе когато имам пари се купувам когато нямам не...![]()
ами винаги им купувам ама тая година с нещо малко ще се задоволят, че кризата ме удари и менеНа мама некво червило мисля да взема, на тате някакъв дезодорант
...айде на мама може и нещо друго, а за сестра ми - неква кукла по евтина...горе долу да ми стигнат 20,30 лв за тримата
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми аз не им купувамвсе пак те ми дават пари,аз не събирам
![]()
Миналата година им купих изсушени цветя във една ваза. Не мога да го обясня, но много го харесвамТе също
![]()
ами аз правя така.. купувам им мн хубава коледна картичка и написвам някъв закачлив текст, а някой път и някакво сувенирче или нещо подобно
Купувам само на майка ми,защото ми е по-лесно да избера![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от DJEB