- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Cъвет...
Здравейте,
Обръщам се към вас,понеже съм много объркане и се нуждая от съвет...
На 17години съм,не че мисля че възрастта има голямо значение за моят проблем...
Тази година смених училището си... И мисля,че открих любовта... Той е някак си толкова специален,а си мисля(ех) че и той ме намира за малко по-различна от останалите..Когато го погледнех,и той ме поглеждаше,понякога даже си пращахме и по усмивка...
Вчера когато ми приключиха часовете и тръгнах към спирката,той тръгна след мен,а после вървяхме заедно. Когато пристигнахме на спирката,не хванахме нито първият нито вторият автобус... Сeдяхме около 1 час и си говорехме..Смеехме се, даже стана въпрос за един филм които не съм гледала,а той ми го препоръча и си казахме че можем да идем заедно.. После дойде и ми изпрати до нас..
Проблема дойде на следващият ден.Той си имал приятелка.Която сутринта рано рано дойде при мен и ми вдигна скандал. После като разбра че всъщност той е дошъл при мен,а не аз при него е била отишла и му е ударила шамар. Цял ден днес като ме видеше и започваше отново същият скандал.Разбирам я,една нейна приятелка ми сподели че те били заедно от година,но сега нещата не вървели и тя много го из ревнувала от това че бил с мен вчера...
По-късно следобеда,той дойде при мен.Искаше да ми се извини че ми е създал неприятности...
Сега не знам дали въобще сте си говорим когато пак се засечем..А дали и трябва? Дали трябва да престана да гледам усмивката му и да слушам неgoviят глас,или трябва да се боря за него?Какво смятате че е редно?
Благодаря ви много предварително,толкова съм объркане че наистина се надявам да открия добър съвет чрез вас...
Като си има приятелка какво.. Мен, ако приятелката ми ми удари шамар, затова че съм си говорил с някого... хаха. Еми върви си, усмихвай му се, чакай той да те заговори, защото все пак има приятелка и той трябва да реши. Ако има интерес и не е пълен задръстеняк ще прави ходове.
Тоест да оставя,той да води нещата...
Точно така. В противен случай рискуваш да те помисли за напаст и предполагам можеш да си представиш накъде ще отидат нещата.Първоначално написано от prelastenata
Знам за много такива случаи и по моя преценка най-накрая ще те огрее.(Не искам да те заблуждавам, да ти давам празни надежди, но по това, което казваш съдя, че е напъъълно възможно.)
Айде успех!
И аз така мисля .. а и щом ходят от година и тая така го ревнува,че за тва,че сте си приказвали му е ударила шамар, едва ли дълго ще я трае.Първоначално написано от divaneee
А и факта,че е проявил интерес към теб, въпреки че си има сериозна приятелка говори,че явно наистина те харесва. ( е,освен ако не е курвар и не занимава доста момичета ) ..![]()
поддържай си същите отношения с него..само го остави той да е по-настоятелен както до сега, а не ти да му се буташ, че оная взела че те пребила![]()
I don`t care .. ;] ..
Сама казваш, че имат проблеми в отношенията си, напълно възможно е той да иска да започне нещо ново с някого.За това останете в същите отношения и както вече те посъветваха остави той да води хорото![]()
ми недей да му се набутваш.но недей пък и да страниш оот него.в крайна сметка щом имат проблеми доста вероятно е да се разделят и той да се насо4и към теб от една страна,но от друга знай 4е 1 година не е малко и дори да се разделят след това може да имаш проблеми.с една дума-поддържай си същите взаимоотношения,но не се надявай много
I can't stop myself from loving you <3
+++Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)