.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108

Тема: Best rapper alive?

Град
    Wonderland
    Necro,естествено,изрода...
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    Според мен Еминем не може да участва в такъв вид класация.Той би трябвало да се задоволи с най - добрия бял рапър.развали се нещо тоя човек... а Уейн мене много ме дразни, някак си рапът при неговите песни присъства 10 - 20%. незнам кой би могъл да е най - добрият жив рапър...
    За Уейн няма място в каквато и да е ХИП ХОП класация! Да го е** в позьора.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Eminem,но най-великия рапър на всимки времена е Тупак!!!!!!!!
    Определено! Само че според мен най-добрите живи са Redman и Method Man. Еминем напоследък се развали... ама въпреки всичко е много-добър. Старите му песни казват всичко.
    Амиии,човека преживя развод,нормално е да си поразвали творчеството.Но старите му песни просто са го направили рапър.А тоя Лил Гей е толкова противен,че ако го срещна,жив няма да го оставя.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Nas ???
    +1

Nas e не толкова комерсиален, по се държи...вече сигурно 20 години е на сцена и за разлика от повечето рапъри, а и певци си е останал такъв какъвто беше преди, без да прави помии, затова го уважавам като изпълнител

Супер фен Аватара на brokeninside13
    alive - dre, the game, eminem, ice cube, snoop, redman може би... Иначе най-великия не е сред живите!

Град
    Варна
    уейн ти верно ташак си правиш...
    ми много ясно, че Ice Cube, Eminem, Snoop Dogg... т.е. поне за мен са тея

Ами първо, не мисля че може да има такова нещо като най-добър, по-скоро най-различен! Има прекалено много добри за да се каже, но все пак част от мойте фаворити са:
    USA: Immortal Technique, Big Daddy Kane, Jeru Da Damaja, GURU, Eyedea, Kool G Rap, Slick Rick, т.н. групи: Fu-Schnikens, Das EFX, Lords of Underground, Public Enemy, Naughty By Nature
    UK(въпреки че там стила е малко по-различен, грайм): Skepta, Wiley, Dot Rotten, Double S
    Уроци по Beatbox / Бийтбокс: http://WWW.MYSPACE.COM/PSIONICHIPHOP
    http://www.detetovmen.net

Уейн ме кефи има много ячки комерсиални песнички, ама чак най-добрия жив рапър
    Най-добрия рабър го няма вече...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Кви са тия умрели рапъри бе деба некро незнам си кво лил гей джей-зи... Деба и педерастии . Еминем и 2пак(мир на праха му)..
    Just Do It..

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Nas e не толкова комерсиален, по се държи...вече сигурно 20 години е на сцена и за разлика от повечето рапъри, а и певци си е останал такъв какъвто беше преди, без да прави помии, затова го уважавам като изпълнител
    Еййй не съм само аз Наско е велик ,велик велик !!! Адски много ме кефи ! !!!

а горния коментар ... айде хора ,които не са чували слъг и некро да не се изказват ,че яко се излагат

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Еййй не съм само аз Наско е велик ,велик велик !!! Адски много ме кефи ! !!!

а горния коментар ... айде хора ,които не са чували слъг и некро да не се изказват ,че яко се излагат
    Hip-Hop Is Dead....С тоя албум ме уби..нас е един от малкото, които харесвам като рапъри..черен, бял, лилав, той нито се комерсиализира, нито като повечето 50 центчета и Уейнове започна да прави песни за пари..и новото му и старото му са все добри..няма нито на ляво, нито на дясно.Един от малкото в жанра, които останаха ВЕРНИ на истинския рап- а именно рапа извън блинг-блинг и чинг-линк..Затова го уважавам!

Град
    Varna
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L41OXyNDz5Y[/youtube]
    по случея да поздравя адски яката песен .Няя лабаво . Иначе хиро малко беше плоска ,но пак беше по-яка от на 50 песните
    а и да вметна ,че нас и деймиън марли ще вадят албум ... ето една от песните :
    http://www.youtube.com/watch?v=8mmAu...eature=related

НАЙ-ДОБРИЯТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - 2PAC..
    НАЙ-ДОБРИЯТ ЖИВ - LIL WAYNE

Град
    compton xD
    Тия Уейновци и стотинки да ме хванат за ...
    Най- добрите живи рапъри са Ice Cube, Snoop Dogg, Eminem, Nas, The Game и Dr. Dre, извинявам се за тези които съм пропуснал, а съм сигурен, че има такива.
    Rest in peace 'Pac!
    Ето и един поздрав за феновете му- http://www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Soulja boy
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Цитирай Първоначално написано от boryto
    НАЙ-ДОБРИЯТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - 2PAC..
    НАЙ-ДОБРИЯТ ЖИВ - LIL WAYNE
    +1 Абсолютноо съм съгласна!
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    Anfield Road
    Ice Cube.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Soulja boy

яхауъхаъхгаяъахъяъхъахъаа ъя!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Soulja boy

Това беше някакъв виц!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Soulja boy

Това беше някакъв виц!

Цитирай Първоначално написано от BluEWisH
    Кви са тия умрели рапъри бе Д**а некро незнам си кво лил гей джей-зи... Д**а и педерастии . Еминем и 2пак(мир на праха му)..
    Точно!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Вечните рапъри,които аз ще запомня - Eazy-E,2Pac,Ice Cube и DMX(Но само старите му песни,новите му вече не са кой знае какво)!Отделно вече ме кефи и Lil' Jon,но чак да е най-добър рапър ..не
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на king95
    В момента само T.I. може да се каже, че е най-добрият жив рапър. Иначе естествено, че сега този "рап" се прави само за пари. Някакви смешници като Лил Уейн и Еминем правят само комерси. Не знам кво толкова им харесват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си