- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Best rapper alive?
Necro,естествено,изрода...![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
За Уейн няма място в каквато и да е ХИП ХОП класация! Да го е** в позьора.Първоначално написано от MonSitY
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Амиии,човека преживя развод,нормално е да си поразвали творчеството.Но старите му песни просто са го направили рапър.А тоя Лил Гей е толкова противен,че ако го срещна,жив няма да го оставя.Първоначално написано от StreetFame
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
+1Първоначално написано от Diam0nD
Nas e не толкова комерсиален, по се държи...вече сигурно 20 години е на сцена и за разлика от повечето рапъри, а и певци си е останал такъв какъвто беше преди, без да прави помии, затова го уважавам като изпълнител
alive - dre, the game, eminem, ice cube, snoop, redman може би... Иначе най-великия не е сред живите!
уейн![]()
![]()
ти верно ташак си правиш...
ми много ясно, че Ice Cube, Eminem, Snoop Dogg... т.е. поне за мен са тея![]()
Ами първо, не мисля че може да има такова нещо като най-добър, по-скоро най-различен! Има прекалено много добри за да се каже, но все пак част от мойте фаворити са:
USA: Immortal Technique, Big Daddy Kane, Jeru Da Damaja, GURU, Eyedea, Kool G Rap, Slick Rick, т.н. групи: Fu-Schnikens, Das EFX, Lords of Underground, Public Enemy, Naughty By Nature
UK(въпреки че там стила е малко по-различен, грайм): Skepta, Wiley, Dot Rotten, Double S
Уейн ме кефи има много ячки комерсиални песнички, ама чак най-добрия жив рапър![]()
Най-добрия рабър го няма вече...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Кви са тия умрели рапъри бе деба некро незнам си кво лил гей джей-зи... Деба и педерастии . Еминем и 2пак(мир на праха му)..
Just Do It..
Hip-Hop Is Dead....С тоя албум ме уби..нас е един от малкото, които харесвам като рапъри..черен, бял, лилав, той нито се комерсиализира, нито като повечето 50 центчета и Уейнове започна да прави песни за пари..и новото му и старото му са все добри..няма нито на ляво, нито на дясно.Един от малкото в жанра, които останаха ВЕРНИ на истинския рап- а именно рапа извън блинг-блинг и чинг-линк..Затова го уважавам!Първоначално написано от Diam0nD
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L41OXyNDz5Y[/youtube]
по случея да поздравяадски яката песен .Няя лабаво . Иначе хиро малко беше плоска ,но пак беше по-яка от на 50 песните
а и да вметна ,че нас и деймиън марли ще вадят албум ... ето една от песните :
http://www.youtube.com/watch?v=8mmAu...eature=related![]()
![]()
![]()
НАЙ-ДОБРИЯТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - 2PAC..
НАЙ-ДОБРИЯТ ЖИВ - LIL WAYNE
Тия Уейновци и стотинки да ме хванат за ...
Най- добрите живи рапъри са Ice Cube, Snoop Dogg, Eminem, Nas, The Game и Dr. Dre, извинявам се за тези които съм пропуснал, а съм сигурен, че има такива.
Rest in peace 'Pac!
Ето и един поздрав за феновете му- http://www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0
Soulja boy![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
+1 Абсолютноо съм съгласна!Първоначално написано от boryto
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Първоначално написано от selenasky
яхауъхаъхгаяъахъяъхъахъаа ъя!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това беше някакъв виц!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Вечните рапъри,които аз ще запомня - Eazy-E,2Pac,Ice Cube и DMX(Но само старите му песни,новите му вече не са кой знае какво)!Отделно вече ме кефи и Lil' Jon,но чак да е най-добър рапър ..не
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
В момента само T.I. може да се каже, че е най-добрият жив рапър. Иначе естествено, че сега този "рап" се прави само за пари. Някакви смешници като Лил Уейн и Еминем правят само комерси. Не знам кво толкова им харесват.![]()