- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Best rapper alive?
Eminem е най-добрия жив рапър... Уейн е ПОМИЯ!
ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info
Квоооо?! Еминем бил комерс?! Ти слушаш ли въобще текстовете или просто се клатиш като идиот на музиката и гледаш да рапира толкова бързо, че и през колонките да те плюе?! ВСИЧКИ рапъри освен Тупак и Еминем пеят за секс, наркотици и рокендрол(такава е приказката). САМО Ем и Тупак пеят за истински неща. Но от двамата Ем ми допада повече като звучене.Първоначално написано от king95
EMINEM ! EMINEM ! EMINEM ! EMINEM ! EMINEM ! EMINEM ! EMINEM !
Music (:
Maybe I am inLove (:
Well .. I feel like whatever ''-
Първоначално написано от king95
Ти Ай най-добрия?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже, човече, ще ме умориш от смях! Ти Ай точно в момента е комерсиалния, а не Еминем, въпреки, че и аз съм на мнение, че стария Еминем ми липсва, но и "новия" си го бива. Лил Уайн много не ме грее, тоя не е ник'ъв рапър, а Ти Ай е една пародия!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
![]()
Аwe ква е тая любов към Еминем бе?!
Бил най добрия бял рапър ?!
![]()
A за най - добрия .. еми те са бая
като почнем с Sticky fingaz и fredo starr от оникс и да продължим с Havoc и Prodigy от Mobb Deep, Das Efx, Game биваB - real, Ice cube, Method, Red, и сичките живи от Wu и още има дет са си живи ама в застой
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Ясно е, че всеки тук си има вкус за музика и за рап, по-специално. Ако някой мисли, че с тази теа ще постигнем съгласие за ЕДИН най-добър рапър, жестоко греши. Лично за мен: Лил Уейн е пълен боклук и срам за рапа. Харесват ми песните с него, единствено когато Еминем му пише текстовете. А Еминем за мен е най-добрия жив рапър, защото за разлика от вас слушам какво се пее. Омръзнало ми е от идиотчета(рапъри), които могат да пеят само за курви и пари. Искам в песните, които слушам да се пее за истински неща. Еминем е точно такъв - пее за истински неща. Лириките са уникални!
и после да не вземеш да ми викаш кой кво лайно е.. щото истинския рап е точно тоя, който ти искаш да слушаш.. и като кажа Wosh, Freesk, Sensei, Negy и Nesh... и всеобщото разбиране за бг рапа е: "пф, тъпи прошляци".. Особено на Сенсей песните.. като "Години Минаха".. дали не пее за истината в живота? Чуй я.. чуйте я всички! Еминем преди имаше бахти изтрещелите клипове.. особено на SupermanПървоначално написано от noproblembitch
![]()
Еминем.Няма две мнения по въпроса.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ти ше ми каеш па... мен пък не ме кефи.Първоначално написано от DieselBlood
Ко прайм? Ето ти второто мнение по въпроса.
хитрите мечоци
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
^
^
axxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Какво карат лошите
карат каручки![]()
![]()
2 pac e жив чесно ли
???? for real
????????
![]()
![]()
Да е, жив е. И се връща 2014. Майтапа на страна. Четох някъде, че наистина може да се завърне 2014. Ама тва не ми се вярва много. R.I.P. PacПървоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
извинен/а сиПървоначално написано от BabyBluee
![]()
Eminem
Тая тема май е някакъв ташак ... Лил Уейн + Рап в едно изречение = EPIC FAIL. За капак явно никой в този форум не слуша рап (с няколко изключения).
За мен най-добри са Слъг и Айдиа. Слъг като студиен рапър, Айдиа като фрийстайлър. Тва е.
Земете послушайте малко музика, че ми стана зле и главата ме заболя докато четях тая тема...
Първо гледайте поне тва http://www.youtube.com/watch?v=40MA0pl7Oa0 и после ми говорете за телевизионните палячовци дето не знам и аз как са ви станали кумири...пффф