- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уфф.. :embarassed:
хм.. Здравейте всички.на 13 съм (да знам лапенце..
) и харесвам едно момче от година и половина. Той е на 16 и си пада по по-"отворени" момичета а аз съм си срамежливичка и точно този срам ме е спирал цяла година и половина да му призная чувствата си..
С него сме приятели и ме е страх че ако му кажа всичко и се окаже че чувствата ни не са взаимни той ще започне да страни от мен, да се даржи гадно и т.н. .. с по-малко думи -> може да загубя дори и приятелството ми с него. Според мен това че сам по-малка не му пречи защото е ходил с момиче на моята възраст.. Виждам го в училище но за кратко защото сме различни смени а през почивните дни понякога излизаме заедно с още други fr-та.До сега не бях хлътвала толкова много по някой.. постоянно мисля за него.
Когато излизаме заедно все се закачаме един с друг .. ама то тва за него е нормално той си е такъв
И така де.. какво да правя.. по принцип не сам чак толкова срамежлива но от него супер много ме е срам.. като се доближи до мен и направо ставам като домат
![]()
ако искаш нещо да се промени му признаваш кво чувстваш... и успех![]()
REGGAE BOOM <3
спокойно, няа да са плашиш! сички минават през тоя период. начи праите кат сите други на вашта вързаст - напивате се, напушвате се, е**те се, после мноо съжаляате за туй, след тва пак отначало, ама с некой друг.
и така докато порастете. после вече е друго.
пс. в 6 сутринта би трябвало да спиш.
ай със здраве - другото не е важно
кажи му бе..може пък чувствата да са взаимниПървоначално написано от plushinka5
![]()
I don`t care .. ;] ..
ем не е нужно да му признаваш 4увствата си ,за да разбереш какво изпитва той.можеш примерно да го поканиш да излезнете само двамата и тогава ве4е ако тръгне да те сваля ,ако има химия между вас вси4ко ще си дойде на мястото(все пак о4евидно има опит мом4ето и ако те харесва или усети няква химия ще направи нещо).ако ли не-еми ще се опиташ да го забравиш и да си харесаш друг
I can't stop myself from loving you <3
Съгласна съм напълно, обаче това изречение (на авторката), където казва "той се закача с мен (но си е такъв)" ми изглежда, че се е влюбила в момче тип "плейбой", който зарибява всички.Ако е такъв по-добре се откажи, защото от болка нещо повече едва ли ще видиш :С Успех все пак!Първоначално написано от cinderella_gugutka
мхм +Първоначално написано от DevilWish
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами то си е до риск. Ти тъй или иначе сега нямаш приятелство с него, само така ти се струва. При положение, че го харесваш и искаш, това вече не е приятелство. Тъй че като му признаеш поне ще знаеш имаш ли шансове изобщо и няма да се заблуждаваш или да му разкодираш всяко действие по начин, най-вероятно,съвсем различен от това, което е имал той в предвид.
Апф...Лапешка история. Като те гледам си викам "Т'ва хич не е за нея!". Порасни още малко... Щото да не гледам след 2 месеца в "Секс"-а - "Трябва ли да му пусна?" или "Бременна ли съм?"
Станислава
Ти си на 13 и го харесваш от година и половина . Значи си била на 11 и нещо като си искала да си с него ????![]()
![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
ставам като домат[/quote]
![]()
eм кажи му не се притеснявай няма да те ухапи
If I played you like a toy?
кажи му го по скайп, не смей да го целунеш , ей !
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Би трябвало да му признаеш чувствата си
Аз съм на 16 и лично за мен момичетата на 13 са прекалено малки .Личният ми съвет е -намери си някой на твоята възраст 13-14 години![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Аз също съм на 16 ако момиче ми каже такова нещо.Ще и кажа първо да си помисли 10 пъти преди да ми го кажа пак.. След това и да и кажа да си намери някои по-малък.Горе бях чел че тоз пич е вид Плейбойче ми и аз останах с такова впечатление.... Като разбере колко си "хлътнала"![]()
![]()
(доста смешно ми звучи за 13 год момиче) ще бъдете заедно 2-3 седмици щи каже ако няма секс те оставям
ти му го даваш и после пак те оставя.....
P.P.. Сега се сетих защо главно скайп е направен и се използва от 10-13 годишни... За да си намират гаджета![]()
И да има с кой да си пращат :* и (inlove) които така или иначе са рядко използвани ....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Почти съм сигурна,че те познавам ;д
Иначе .. кажи му,нищо не се знае.
Ми.. ако стане "уж" нещо между нас аз няма да му пусна колкото и да съм хлътналапък и.. аз бързо губя чувства когато спечеля нещото което искам така че ще скъсаме по взаимно съгласие
обаче ся понеже го нямам и за тва го искам толкова много.. разбирате ли ме?
![]()
Разбрах че си разглезено лапе дето НЕЗНАЕ КАКВО ИСКА и си играе с хората!!!!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
еми знам.. и много си се дразня на характера :X
Не е нужно да е такъв. Може и да е свестенПървоначално написано от DevilWish
Аз като бях на почивка и там се запознахме и се събрахме голяма компания само с 2 момичета. И постоянно се закачаха с нас, обаче ей така, нищо сериозно. Той е на 16, това е нормално.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
вече на 12 почнаха да се харесват.
Изчакай поне да започнеш да кървиш.
Авторке, ако нямаш нищо против, би ли казала откъде си ?
Ще те намеря ли някога... ;(
w0sh..
^
1. не съм на 12
и 2. тва не е твоя работа ама.. идва ми от 2 години![]()
DesiteToFire..
^
мхм.. той също е свестен.. в смисъл може и без секс![]()
а btw на останалите които ме съветват да му призная чувствата си.. ами как да ги призная.. в смисъл.. аз съм супер срамежлива както споменах по-горе и просто немога :х
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
pf 6tom ne znae6 kak da mu kaje6 po- dobre iz4akai da porasne6
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
намери си друг, не е единствения на тая земя, а и ми се струва че е лекичко голям за теб, ама не ме слушай, говоря глупости, може да греша, в крайна сметка оправяй се както си знаеш
що ми е толкова смотано и що ще си изкарам целия гняв на някой невинен? не е честно!![]()