- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, любов и пак любов
Здр, искам да попитам, как да кажа на момиче, което обичам, че я обичам.![]()
![]()
Тя е не е от моя клас и незнам дали има чувства към мен.
П.С моля тези, които няма да дадът свестен отговор да не пишат просто.
не й казвай, че я ОБИЧАШ ( малко ще е стряскащо) покажи симпатии и виж дали ще ти отвърне..Първоначално написано от dakata123
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
на живо мноо ясно![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от sunshinepp
If I played you like a toy?
е ако й кажеш 4е я оби4аш без да сте имали някакви взаимоотношения може да реши 4е се бъзикаш .... 1 я покани да излезнете и тогава й кажи,на живо
I can't stop myself from loving you <3
Не и казвай, че я обичаш!Кажи и, че я харесваш и имаш интереси към неяОбичта остави за по-нататък! Успех!
![]()
благодаря за отговорите, ако може още някой да се изкаже
Ако някой, когото познавам бегло/само по физиономия ми каже, че ме ОБИЧА, го слагам в графа "Психопати", т. е. никакъв шанс.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Съвсем го объркахте бреДействай както ти си знаеш,но ако е на живо ще го оцени повече.
Само да те питам в какви отношения сте с нея?
Защото ако сте само за еднот здрасти не се надявай![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Отговорих друго ... защото според мен първо е по - добре да й докажеш, че я обичаш .. от празните приказки няма смисъл ..![]()
Ако нямате никакви взаимоотношения първо се сближи с нея, кажи й, че я харесваш, а не направо да отидеш и да й кажеш "обичам те" ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не сме на здрасти, в междучасията и тя идва при моя клас и аз ходя при нейния, не само заради нея, ами защото най-добрия ми фр е от нейния клас и така също си намирам повод да я видя
П.С. влюбих се в нея от пръв поглед
Определено едно "Обичам те" ще й дойде като гръм от ясно небе.![]()
ако е характер като мен
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
a на тебе, какъв ти е характера???
Mn qsno,4e na jivo e nai-dobre (kakto pokazvat i rezultatite ot anketata)..taka vijda6 reakciqta i :] osven tva gledkata kogato edno momi4e,koeto haresva6 se iz4ervqva pred teb e neopisuema.Puk v nai-dobriq slu4ai moje da posledva i celuvka;]
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
по скайп, пиши й сърчица, целувки, мечки и е твоя ;D
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
напълно съм съгласнаПървоначално написано от Hilary_
Думите изречени по правилният начин имат голяма силаПървоначално написано от Hilary_
![]()
--------------------------------------------------------
а можете ли да ми кажете някакви любовни фрази, които да и пиша под формата на СМС и в скупе и да е нещо по интересно от едно " ОБИЧАМ ТЕ" или " ХАРЕСВАМ ТЕ"
Аз знам кога има рд, скоро е - декември месец. Но не сам казал на приятеля ми, че я харесвам, защото колкото и да ми е приятел все ще се изтарве и ако напражя изненада няма де е приятнаПървоначално написано от Yew
Първоначално написано от dakata123
просто я покани на среща,ако приеме значи до някъде имаш някакви шансове,но недей разчита на смсчета и скайпа,ако не се престрашиш първо да излезете и да поговорите...няма смисъл.Пък и да не тръгнете на 1вата,2рата или 3тата среща,какво от това...опознайте се и тогава прави и казвай каквото и да е,за бога та ти едва я познаваш как ще и истърсиш,че я обичаш![]()
![]()
на колко сте години по дяволите![]()
Брях,брях
На живо разбира се . Какви са тея глупости по скайп,по телефона.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Aз сам на 14, тя е на 13.Първоначално написано от Zarity
П.С. повярваите преди да се вюбя в нея не вярвах в любовта на тази бъзраст, но всъщотност я има.![]()
![]()
![]()
Аз пък овцата натиснах по телефона...Се едно не ме слушайте![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.