- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, любов и пак любов
дака дака мамата си трака, по- добре си мълчи
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
на тази възраст няма смисъл да и го казваш. просто бъди с нея, помагай и ей такива неща.. когато пораснете с 2-3 години тя ще разбере, че наистина я обичаш и това, което си направил струва повече, отколкото да и кажеш милион пъти, че я обичаш![]()
Обичам я от 2-3 месеца и още не сам се престрашил да и кажа и, ако трябва да чакам 2-3 години няма да изтърпя.Първоначално написано от lubomirky
П.С. много я обичам и немога без нея
Е след като не знаеш дали тя те харесва най-добре не й казвай така рязко, че я обичаш... Покани я НА ЖИВО... да измезете, поговорете си и виж дали изпитва някакви симпатии към тебНо дори и след това не й казвай, че я обичаш - ако нещата между вас се получат -ок, изчакай малко и чак тогава й споделяй чувствата си...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
С есмес много ясно.
Така е най-смело.
ДА ви и такова в простаците нежни жалки. Не заслужавате живот.
На живо,по скайп е мн тъпо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аве хора преди как са си казвали без скайп... много странно
Аз на 13 бях влюбена в Честър Бенингтън.
http://vbox7.com/play:3f391755:Д
The blood that binds us ..till death unites us
Нз на колко си ама нещо много бавно си се развила. Сега хората на 13 правят с**с пак ти.....Първоначално написано от Lincheto
![]()
![]()
![]()
днес едно момче от моя клас каза на момиче с бележка ***** много те обичам и тя не го сложи при луди или тем подобни глупости, така че защо аз да не кажа на моето момиче, че я обичам
П.С. *** са името на момичето да поясня