Дайте некви предложения от къде да си поръчам обувки за зимния сезон Търсих къде ли не и ми излизат се някви сайтове дето или няма избор или искат майка си и баща си. И има ли файда въобще от такъв вид пазаруване или ще се прецакам нещо.Питам щот се пак нищо не сам поръчвал от нета иза тва Предложете нещо ,ще съм ви благодарен
ами попринцип е по-добре да пазаруваш от нормални магазини така де разбираш за какво говоря
и ако все пак си от по-малък град и нямаш голям избор мисля, че най-добре е да погледнеш в ebay.com
За българските - aukro.bg , както споменаха и по-горе. Най-големият и с най-много стоки е той, аз други и не знам.. От там си поръчах кецове и останах доста доволна. А за гаранцията, хм.. зависи и от продавача, той сам си избира цената и всичко. Спрямо мен беше надеждно всичко, но най-сигурният метод и до сега си остава - собственото обикаляне и гледане по магазини, защото така не е гаранция дали ще съвпаднат номерата и всичко, та после само да платиш за нещо, което няма да купиш, тъй като те задължават.