.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

От къде да си поръчам?!?!?

Дайте некви предложения от къде да си поръчам обувки за зимния сезон Търсих къде ли не и ми излизат се някви сайтове дето или няма избор или искат майка си и баща си. И има ли файда въобще от такъв вид пазаруване или ще се прецакам нещо.Питам щот се пак нищо не сам поръчвал от нета иза тва Предложете нещо ,ще съм ви благодарен

Град
    Somewhere...in The sea...
    aukro.bg
    ebay.com

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ами попринцип е по-добре да пазаруваш от нормални магазини така де разбираш за какво говоря
    и ако все пак си от по-малък град и нямаш голям избор мисля, че най-добре е да погледнеш в ebay.com

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    http://www.laredoute.fr/ има много хубави неща и каквото съм си поръчвала е OK ама понякога цветовете се разминават идват бавничко (около 12 дена)

други предложения ?! и ако имате нека да са български щот другите ми се струват някакси несигурни и доста сложни
    Все пак благодаря иза тея предложения

Град
    around the world !
    За българските - aukro.bg , както споменаха и по-горе. Най-големият и с най-много стоки е той, аз други и не знам.. От там си поръчах кецове и останах доста доволна. А за гаранцията, хм.. зависи и от продавача, той сам си избира цената и всичко. Спрямо мен беше надеждно всичко, но най-сигурният метод и до сега си остава - собственото обикаляне и гледане по магазини, защото така не е гаранция дали ще съвпаднат номерата и всичко, та после само да платиш за нещо, което няма да купиш, тъй като те задължават.

Град
    видин : )
    също и prodavalnik.com, там има и някой нови нещица.
    Иначче ти препочъвам да тоидеш до някой по-голям град и да избираш - най-сигурно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си