.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Коледа наближава :]

Здравейте,съфорумци :]

Така..предполагам,че на повечето от вас (както и на мен) им се въртят разни идеи в главите за коледен подарък на половинките си или пък правите планове за една незабравима Коледа (а може би и двете)
    Знам,че е имало мн такива теми и някои от вас ще кажат "Ти за търсачка да си чувал?! " ,но разчитам на мнения с различни идеи..на всекиго може да хрумне нещо ново и нестандартно :]
    Та въпросите ми са:
    1.Как мислите да зарадвате вашата половинка?
    2.Какви са ви плановете?Да бъдете с приятели/семейство или да сте само двамата?

Btw имам затруднение с избирането на подарък за момиче,така че ще се радвам ако наблегнете повече на първия въпрос

Благодаря !

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    1 За подарък още не съм мислила дори не знам с какви пари ще разполагам ..

2 Със семейството ще съм, а за Нова година вече ше си дойдем на думата с моите хора ..

п.с. охх като се сетя още колко такива теми ще има направо м исе плаче ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

2 Със семейството ще съм, а за Нова година вече ше си дойдем на думата с моите хора ..

+ 10000

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace

+ 10000
    Никой не ви задължава да пишете :]

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Mноооого радваш,честно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на FantaMen
    По първия въпрос мисля че може и родителите и на двама ви да ударят по едно рамо и просто да бъдете двете семейства заедно.Мисля че и за двама ви ще бъде незабравимо.Ако не това мисля че една разходка в тихата коледна нощ също ще бъде мн добро попадение.И защо винаги материални подаръци... Спомена и изживяването е духовен момент .. А те са наистина ценни
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Планове още нямам.Но за подарък очаквам малко идеи от вас

Лошото е че НГ наближава и трябва да правя самоделка .. оък ме мързи

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    По първия въпрос мисля че може и родителите и на двама ви да ударят по едно рамо и просто да бъдете двете семейства заедно.Мисля че и за двама ви ще бъде незабравимо.Ако не това мисля че една разходка в тихата коледна нощ също ще бъде мн добро попадение.И защо винаги материални подаръци... Спомена и изживяването е духовен момент .. А те са наистина ценни
    Мхм, мхм...няма нищо по-вълшебно от една прекрасна Коледа, прекарана с любимия човек. Простички неща като например коледни сладки, малко време насаме и пр. е много добър избор. Но ако все пак искаш да й подариш нещо материално, нека да е нещо дребно и закачливо. Успех!

Повече от фен Аватара на Nich
    имам идеийки да, но няма да ги споделя защото малката ми мръсна маймунка ми следи мнениятааа

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    чакай, бе един месец има още.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от DeathRogue
    Никой не ви задължава да пишете :]
    Аз не съм казала, че някой ме задължава .. пък и няма кой да го направи ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Веитнамска коледна песничка:Шаро е още малко котре,но пък ще стане вскусно кюфте.Де е на двора стария пън,бабата взима ножа навън.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Sisito941
    При мене стои въпроса как да накарам нашите да ме пуснат извън къщи на Коледа... [-o<
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    При мене стои въпроса как да накарам нашите да ме пуснат извън къщи на Коледа... [-o<
    Аз пък си мисля(100% съм по-голяма от теб) че Коледа е един семеен празник и засега съм все още зависима в неква степен от родителите си та за тва ше съм в нас,а е и по в духа на Коледа да си вкъщи със семейството на семейната вечеря......сууупер
    Мисля си че нищо нема да ти стане ако си у вас на Коледа

Голям фен
    питаш за идеи мога да ти предложа тази, която аз винаги представям:
    на 25 в 2 сутринта я извеждаш на романтична разходка. Целият град спи, а снегът нежно прехвръква. Вървите по дълга добре осветена и празна улица, спираш я посредата на пътя и я целуваш накланяйки я леко назад. Тогава и подаряваш красив комплект шал и ръкавици (цветът и модела трябва е съобразен със стила и вкуса и) с думите:
    така ще те гушкам винаги и винаги щете държа за ръка и ще те топля дори в най-студените нощи
    <<< това си е моя представа моля хората на които не им харесва просто да я игнорират>>>

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    на 25 в 2 сутринта я извеждаш на романтична разходка. Целият град спи, а снегът нежно прехвръква. Вървите по дълга добре осветена и празна улица, спираш я посредата на пътя и я целуваш накланяйки я леко назад. Тогава и подаряваш красив комплект шал и ръкавици (цветът и модела трябва е съобразен със стила и вкуса и) с думите:
    така ще те гушкам винаги и винаги щете държа за ръка и ще те топля дори в най-студените нощи
    <<< това си е моя представа моля хората на които не им харесва просто да я игнорират>>>
    Дапада ми... някой др?

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    алл много ми харесваа
    бтв това може и в 5-6 часа да се случи сега в толкова се стъмва

Град
    in the reality : )
    Аз на Коледа ще съм си у нас с мама и тате, както всяка година. Смятам, че това е семеен празник и ми е по-уютно в нас.
    Ама с това глобално затопляне сигурно и сняг да има тая година...
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Аз на Коледа ще съм си у нас с мама и тате, както всяка година. Смятам, че това е семеен празник и ми е по-уютно в нас.
    Ама с това глобално затопляне сигурно и сняг да има тая година...
    мислиш като мен , мноо се радвам че има такива 'ора xD

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Аз пък си мисля(100% съм по-голяма от теб) че Коледа е един семеен празник и засега съм все още зависима в неква степен от родителите си та за тва ше съм в нас,а е и по в духа на Коледа да си вкъщи със семейството на семейната вечеря......сууупер
    Досега (15 години) винаги съм била с тях и ми втръсна,честно казано..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    защото в днешно време за повечето хора материалното е водещото в живота като цяло..

междудругото Фантамен харесва ми как разсъждаваш.. радваш мъ ..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Напълно съгласна. На НГ до полунощ също съм си вкъщи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    1. За подарък на половинка не съм мислила,нямам гадже ако до Нова Година си хвана,тогава ще мисля

2. На Коледа и Бъдни Вечер ще съм със семейството-разбира се А за Нова Година сигурно ще съм с приятели

Град
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Досега (15 години) винаги съм била с тях и ми втръсна,честно казано..
    Ем мойте са разведени за тва нема как да ми втръсне защото единия почти не го виждам и на празниците е възможността,така че гледам да съм най-вече с тях,поотделно ест(при еедния на коледа,при другия на НГ) а иначе те гаджетата се менят а не знам твойто гадже дали не иска да си е у тях,нз нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си