- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коледа наближава :]
Здравейте,съфорумци :]
Така..предполагам,че на повечето от вас (както и на мен) им се въртят разни идеи в главите за коледен подарък на половинките си или пък правите планове за една незабравима Коледа (а може би и двете)![]()
Знам,че е имало мн такива теми и някои от вас ще кажат "Ти за търсачка да си чувал?!" ,но разчитам на мнения с различни идеи..на всекиго може да хрумне нещо ново и нестандартно :]
Та въпросите ми са:
1.Как мислите да зарадвате вашата половинка?
2.Какви са ви плановете?Да бъдете с приятели/семейство или да сте само двамата?
Btw имам затруднение с избирането на подарък за момиче,така че ще се радвам ако наблегнете повече на първия въпрос
Благодаря !![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
1 За подарък още не съм мислила дори не знам с какви пари ще разполагам ..
2 Със семейството ще съм, а за Нова година вече ше си дойдем на думата с моите хора ..![]()
![]()
п.с. охх като се сетя още колко такива теми ще има направо м исе плаче ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+ 10000Първоначално написано от Hilary_
--------------------------------------------------------
Никой не ви задължава да пишете :]Първоначално написано от BlueFace
Mноооого радваш,честноПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По първия въпрос мисля че може и родителите и на двама ви да ударят по едно рамо и просто да бъдете двете семейства заедно.Мисля че и за двама ви ще бъде незабравимо.Ако не това мисля че една разходка в тихата коледна нощ също ще бъде мн добро попадение.И защо винаги материални подаръци... Спомена и изживяването е духовен момент![]()
.. А те са наистина ценни
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Планове още нямам.Но за подарък очаквам малко идеи от вас![]()
Лошото е че НГ наближава и трябва да правя самоделка .. оък ме мързи![]()
Мхм, мхм...няма нищо по-вълшебно от една прекрасна Коледа, прекарана с любимия човек. Простички неща като например коледни сладки, малко време насаме и пр. е много добър избор. Но ако все пак искаш да й подариш нещо материално, нека да е нещо дребно и закачливо. Успех!Първоначално написано от FantaMen
имам идеийки да, но няма да ги споделя защото малката ми мръсна маймунка ми следи мнениятааа![]()
![]()
чакай, бе един месец има още.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Аз не съм казала, че някой ме задължава .. пък и няма кой да го направи ..Първоначално написано от DeathRogue
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Веитнамска коледна песничка:Шаро е още малко котре,но пък ще стане вскусно кюфте.Де е на двора стария пън,бабата взима ножа навън.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
При мене стои въпроса как да накарам нашите да ме пуснат извън къщи на Коледа...[-o<
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Аз пък си мисля(100% съм по-голяма от теб) че Коледа е един семеен празник и засега съм все още зависима в неква степен от родителите си та за тва ше съм в нас,а е и по в духа на Коледа да си вкъщи със семейството на семейната вечеря......суууперПървоначално написано от Sisito941
![]()
Мисля си че нищо нема да ти стане ако си у вас на Коледа
питаш за идеи мога да ти предложа тази, която аз винаги представям:
на 25 в 2 сутринта я извеждаш на романтична разходка. Целият град спи, а снегът нежно прехвръква. Вървите по дълга добре осветена и празна улица, спираш я посредата на пътя и я целуваш накланяйки я леко назад. Тогава и подаряваш красив комплект шал и ръкавици (цветът и модела трябва е съобразен със стила и вкуса и) с думите:
така ще те гушкам винаги и винаги щете държа за ръка и ще те топля дори в най-студените нощи
<<< това си е моя представа моля хората на които не им харесва просто да я игнорират>>>
Дапада ми...Първоначално написано от vellvet
някой др?
алл много ми харесвааПървоначално написано от vellvet
бтв това може и в 5-6 часа да се случи сега в толкова се стъмва![]()
Аз на Коледа ще съм си у нас с мама и тате, както всяка година. Смятам, че това е семеен празник и ми е по-уютно в нас.
Ама с това глобално затопляне сигурно и сняг да има тая година...![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
мислиш като менПървоначално написано от loliii
![]()
![]()
![]()
, мноо се радвам че има такива 'ора xD
![]()
Досега (15 години) винаги съм била с тях и ми втръсна,честно казано..Първоначално написано от britzy
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
защото в днешно време за повечето хора материалното е водещото в живота като цяло..Първоначално написано от FantaMen
![]()
междудругото Фантамен харесва ми как разсъждаваш..радваш мъ ..
![]()
I don`t care .. ;] ..
Напълно съгласна. На НГ до полунощ също съм си вкъщи.Първоначално написано от loliii
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. За подарък на половинка не съм мислила,нямам гаджеако до Нова Година си хвана,тогава ще мисля
![]()
2. На Коледа и Бъдни Вечер ще съм със семейството-разбира сеА за Нова Година сигурно ще съм с приятели
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем мойте са разведени за тва нема как да ми втръсне защото единия почти не го виждам и на празниците е възможността,така че гледам да съм най-вече с тях,поотделно ест(при еедния на коледа,при другия на НГ) а иначе те гаджетата се менят а не знам твойто гадже дали не иска да си е у тях,нз нзПървоначално написано от Sisito941