.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Проблеми...

Майка ми и баща ми взимат г/д голяма заплата,НО въпреки това майка ми ми взема дрехи 2-ра ръка и ми вика "там са много по-хубави и качествени дрехите,отколкото китайските адидаси(защото в БГ се внасят от китай,заедно с тези на пазара) и ню йоркъри"Как да я накарам да ми взема от нормалните магазини(1-ва ръка)...(Имат възможност да ми вземат скъпи...)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Наистина има магазини, в които дрехите втора ръка са доста добри Не виждам какъв е проблема? Никой не те знае дрехите ти дали са първа или втора ръка... важното е ти да се чувстваш добре в тях. А и след като са хубави не виждам защо вашите да се набутват с излишни пари за нещо, което могат да намерят за по-малко?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    да бе в бг се продавали само фалшиви адидаси
    в по-скъпите магазини има ОРИГИНАЛНИ!!! но са рядкост...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ми да ти дадът пари и излез сама да си купиш дрехите..

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Ми да ти дадът пари и излез сама да си купиш дрехите..
    Ама не ми дават за дрехи щоту сега "бързо рата" и след 2 месеца ще ми е малък и ...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми говори с тях, че искаш дрехи първа ръка. А и може би по време на криза, вашите да имат пари, но да се опитват да пестят за по важни работи. Или както каза Biskfitka.

Мда, няма смисъл да ги набутваш с излишни пари
    никой не гледа от къде са ти дрехите
    затова или си купувай както майка ти иска, или по-евтини дрехи (1ва ръка) и по-добре е така, но все пак понякога пак ще можеш да си купуваш някоя друга маркова дрешка, както ти искаш
    Coco Chanel <3

Град
    в света на приключенията ..
    Ти ходи да си взимаш дрехи.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Какъв е проблема ?
    Както казаха по-горе някои дрехи,които са втора ръка са по-хубави..А и никой няма да разбере,че са втора употреба..
    Или поискай пари от родителите си,вземи една приятелка и излез ти да си купуваш дрехи
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от OneDayInNewYork
    Мда, няма смисъл да ги набутваш с излишни пари
    никой не гледа от къде са ти дрехите
    затова или си купувай както майка ти иска, или по-евтини дрехи (1ва ръка) и по-добре е така, но все пак понякога пак ще можеш да си купуваш някоя друга маркова дрешка, както ти искаш

Град
    around the world !
    Явно не разбирате, че на автора/авторката му/'и е неприятно в тези дрехи. И много ми е интересно, ако вие бяхте на същото положение да ви взимат дрехи 2-ра ръка и да не се чувствате като "нормален" човек, дали щяхте да разсъждавате с това ' От 2-ра ръка са по-хубави, кой ме знае от къде си взимам дрехи ' , или може би щяхте да мислите като автора/авторката ?!?!

По темата ; Може да заделяш пари от закуска, така за определено време ще събереш дадена сума и с нея все ще си купиш нещо. Говори с майка си и 'и кажи, че не ти е приятно.. така и така. Обясни 'и положението, че ти е некомфортно и все малко или много трябва да промени вижданията си. Не е нужно да всичко да е марково - Адидас,Найк, Пума и т.н., просто нещо ново !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз пък не мога да накарам майка ми да влезе в такъв магазин пффпфпф.Наистина там могат да се намерят много хубави неща.Щом тя не ти дава,събери си пари и си купи сама.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    тъй и не сфанах ти дрехи ли търсиш, или са гъзариш колко пари имат ваще

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    и да не се чувствате като "нормален" човек
    Извинявай, ама що за глупаво изказване е това? Ако носиш дрехи втора ръка си ненормален ли?!?!

Колкото до авторката.. говори с вашите. Все ще стигнете до компромисно решение - хем на теб да ти е приятно да си носиш дрехите, хем вашите да не хвърлят твърде много пари!

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    тъй и не сфанах ти дрехи ли търсиш, или са гъзариш колко пари имат ваще
    Само казвам,че наще могат да ми купят дрехи,а не че нямаме пари пък искам скъпи дрехи.....има разлика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си