- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лятно увлечение или нещо повече ..
Отдавна не съм писала тема.Не,че това е причината да напиша тази ..
Ето я и истроийката : Бях при баба(лятото),което се намира на +- 400 километра,от родния ми град Сливен.Запознах се с едно момче с което за начало бяхме в добри уж приятелски взаимотношения.С течения на обстоятелсвата приятелството ни се задълбочи в нещо друго и аз не знам какво .. Бяхме канени на рожден ден и вечерта,след една,две чаши бири .. започна ' ухажването ' .Всичко беше хубаво,даже много хубаво.На следващия ден,другите ни базикаха за станалото и от този ден се държахме като двойка,така да се нарече.Минаха 5-6 прекрасни дни,може би най-хубавите от цялото лято и ето,че дойде деня да се разделим.Разделихме се без много приказки .. след 2 дена аз се прибрах в Сливен.От може би 2 месеца,нито сме се чували,нито сме си писали.Мислех си,че това е просто лятно увлечение,но не е така...За Коледа има възможност пак да отида при баба и най-вероятно пак ще го видя.Какво да правя?Как да се държа ? Да подтискам ли емоциите? Не знам .. какво ли изпитва той .![]()
Вие как мислите,какво трябва да правя ?
поговори с него да видиш дали още има чувства към теб
и ако има, недей да го оставяш, можете да продължите започнатото от лятото : )
и аз имах нещо такова, но на морето
и това момче ще го видя чак следващото лято, но не е единствен : )
Coco Chanel <3
Ама трябва ли да се държиш по някакъв начин? Отиваш, виждаш как ще се наредят нещата(най-вероятно пак ще се закачате), отдаваш се на мига, прекарваш си хубаво дните и после се прибираш. Не може нищо повече да се случи от това. 400 км са много, а надали "любовта" ви е толкова силна, че да имате желание да преоделеете разстоянието.
То за любов,въобще не може да се говори .То вярно,пак ще си прекараме добре,ама после пак ще ми е гадно най-вероятно.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Именно, затова сложих кавички. Защо никой не им обръща внимание, когато са в мой пост?!Гадно ти е, защото възприемаш нещата емоционално, вкарваш чувства(а това обърква нещата), очакваш нещо да се случи, а той надали го приема така. Дори и да чувства нещо друго, освен увлечение, разстоянието е сериозно, а доколкото помня ти си малка, вероятно и той, така че надали ще има желание да се бори за някаква връзка.
Изпадала съм в подобна ситуация, най-хубавото в случая е да се отдадеш на мига, без да си набиваш разни филми в главата и да се затормозяваш, че той те погледнал така, гушнал те е иначе и пр.
според мен недей да криеш това,което изпитваш![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Недей да се занимаваш.Връзка от разстояние не става..После най-вероятно ще цивриш колко е лошо така и т.н..Приеми го , че е лятно увлечение и недей да се заиграваш , само ще се ядосваш после!
Мхм.Първоначално написано от chilledMind
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Идеята е винаги да караме момчето да прави първата стъпка и да ни предлага ОФИЦИАЛНО.
ЗНачи стой и го гледай докато ОФИЦИАЛНО не ти предложи.
Абе,никой не говори за 'официално предлагане' или нещо от сорта..Първоначално написано от w0sh
Дае ама то е задължителна част.
Не мога да разбера как се опитвате да планирате тези неща, като най-приятото и естествено нещо е да се оставиш на течението.
Квото се случи.
Да не би после да съжалявате за приятни дни и седмици, защото не могат да се повторят?
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Шиииит !
На мен ми се случи същото.
И аз се увлякох така с един,и после си се прибрах и ся за Коледа пак може да ходя
![]()
.Нито сме си писали ,нито чували ,нищо !
Е и аз не знам какво е ! Всяка вечер си мисля за тва![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ем не мисля че можеш да решиш "аз няма да му обръщам внимание, ще си подтискам емоциите" или "ще се опитам да тръгнем пак" и т.н. ще отидеш и ще видиш как се държи той...Кофти е работата с растоянието, да, доста е кофти..
Ами виж как са нещата и се отдай на емоцията ако смяташ че след това ще можеш да преудолееш неговата липса за втори път...
И на мен ми се случи нещо подобно това лято. Само дето ти си мислела, че това е било просто лятно увлечение, а не е било, а аз си мислех, че е нещо повече, а се оказа просто ЛЯТНО УВЛЕЧЕНИЕ.....![]()
Опитай се пак да възобновите отношенията си /в смисъл да тръгнете/, защото ако не опиташ ще съжаляваш... поне така си мисля... аз примерно бих съжалявала...
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
когато отидеш и видиш неговото отношение сама ще прецениш какво да е твоето..Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
I don`t care .. ;] ..
На по 14 ..Първоначално написано от Bibz
![]()
Защо не ти е писал до сегаПървоначално написано от chilledMind
Ако искаше щеше да ти пише или да се обади
Не се занимавай с него.Само ще страдаш
Щото и той се чуди като мене ..Първоначално написано от vesinka899
не е сигурен,кво точно е значило всичкото.
Може и да се самозалъгвам![]()
поговорете и се разберете ама на живо.Така е най-добре
Айде усрех![]()
![]()
![]()