- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HEEEEEEEELPP :S
Значи ето го моя проблем..
Лятото започнах да харесвам едно момче, а после се влюбих (до уши). Закачахме се, той ме защитаваше, вс ок..точно моя тип, но не ми предлагаше.Бяхме в една компания и аз казах на един негов приятел да му намекне за чувствата ми, а той му отговорил, че ми е навит, но му трябвало време да си говорим ала-бала.Аз си викам ок..пак си се закачахме - всичко, както преди.После казах на едно момче да го пита кого харсева, защото не бях убедена, а той казал, че хар др момиче, което е с 2 години по-голямо от него,но всички викат , че тя не му обръщала внимание.Веднъж си бях сложила едно сърце на скайпа и той ме попита в кого съм се влюбила, въпреки че знаеше. че го харесвам. И к'во още си писахме нз и му казах, че хар него и той ми каза, че знае, а също ми каза и за др-то момиче и после не сме си писали.Аз все още ужасно много го харесвам и когато се видим в даскало ми се усмихва, смига ми, гледа ме,когато минавам по коридора, но нз дали това означава, че и той ме харесва, а не мога да го питам, щото нали по скайп беше казал за другата![]()
HELP![]()
Дае, и докато не ти предложи ОФИЦИАЛНО ти не можеш да си говориш с него и да му кажеш да се разясните.
Тя е на 21, а той на 25.
Познавам ги лично.
смелост, майна, смелост
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
аз на 13, а той на 15Първоначално написано от vellvet
Бебешки истории-ми нали ти е казал че не харесва теб,точка,забрави го,майната му има друуууууги.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
оф,господи,аман от такива....
Брях,брях
Ами да, и аз така викам! Тъкмо намерих призванието си в живота, пък и рекламирам и Нескуик, а те се опитват да ми сринат ентусиазма в новото начинание! Безсрамници пълни!
според мен харесва пове4е другата и 4ака да види дали може да стане нещо с нея и ако не му върже тогава ще се захване с теб.та ако искаш го забрави,а ако искаш се надявай тя да го отреже
I can't stop myself from loving you <3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче, смешна си.![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
не знам какво чакаш! ако толкова искаш да знаеш какво ще стане между вас си говори с него, той е единствения,който може да ти каже и само двамата заедно ще можете да си разясните ситуацията..![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от sunshinepp
+1
скайп любов рлз веееееееееееееееееПървоначално написано от g0sheto94
![]()
![]()
Coco Chanel <3
Първоначално написано от peshost
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
детска работа..![]()
Просто аз