- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- коментар
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от Chameleon
![]()
Дани, миличък, не ми се подмазвай, 'щото ще те прекърша, скъпи.
П.С. 100% ще забравиш да ме цитираш.
Ау снимката цепи мрака !!! Не не не 5 минути и се смея![]()
![]()
Мармаладке тебе от както си в тоя форум ти се кефя
Ти си ми една от фаворитките, нормално е да те защитя
![]()
De-Phazz - Anchorless
и с идиоти!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Това, че харесвам Здрач няма нищо общо с темата ми бе, глупациии
наистина не знам как може да сте толкова прости,
абе кво ли се занимавам, аман от идиоти
Толкова теми за спамене... чувствам се като дете в сладкарница... толкова пасти, но не мога да ги изям всичките...
айде и тоя .. ;DПървоначално написано от Vichko0o
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от unicorn_f
![]()
![]()
![]()
Бту, дори не съм прочела темата.![]()
![]()
Ти па за кво се бориш бе ?Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
Авторката, и тебе те знам от как съществуваш и пускаш некви безсмислени теми точно от тоя сорт която е и тая и на всичките храниш хората ... Някакъв комплекс ли избиваме ? Кво дай всеки да си пусне тъпата тема и да си избива комплексите ? Това, че си некадърна и не можеш да се справиш с живота или мъжете нас ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко ни интересува, да не кажа никак ...
De-Phazz - Anchorless
ти си бурята в сърцето миииии![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Шишо каза, днес имаме имоти, утре сме по килоти.
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Недей, че ще се възгордея. Малко ми трябва.Първоначално написано от Vichko0o
Ти пак се завърна във форума след кратка почивка.
Авторке, фенките на Здрач си падат по такива захаросани мисли. Твърде префърцунено ми звучи цялата фраза, разбираш ли? Няма такова нещо като "създаден за теб". На бас се хващам, че ще намеря поне 5-ма души, жени и мъже, които ще ми допадат като външност, като характер, като мислене - това май се побира в твърдението "създаден за теб". Случва се понякога нещата да не се случват, както искаш, човекът, който ти се струва твоята сродна душа, да те пренебрегне или просто да има някаква друга причина, поради която не може да сте заедно, но това не значи, че трябва да се депресираш и да губиш мозъчни клетки. Изживяваш, каквото имаш да изживяваш, без да пускаш тема за всяка мисъл, която те навява(щото на теб може и да ти звучи хубаво, но това си е нещо интимно, скъпоценно и хората няма да могат да те разберат в повечето случаи) и продължаваш напред, защото има доста хора, които ще имат сходни с твоите интереси и ще се чувстваш добре с тях. Сега доволна ли си от изчерпателния отговор?
1. Сигурно бъркаш потребителяПървоначално написано от Vichko0o
2. Нали се сещаш, че форума Е за това, да се споделя и помага (поне този раздел е за това), а НЕ за някви пикльовци, които нямат какво да правят и се шегуват с живота на хората, защото са отегчени от своя собствен живот...
казах вече темата да се заключи, няма да пиша повече, имам по - важна работа от това да кисна по форумите и да се правя на идиот
По-важната работа - "да флъдя изповед.ком" ахахах... Уникорнке едно време си говорехме в скайпЛошото, е че ти винаги си намръщен, мразещ света човек и наистина не бъркам хората...
Мармаладке, ми жената ме умори от секс и не можех да смогна да се доредя до компа![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
защото ..обикновено искаме забраненото..това, което не можем да имаме или пък щото сме мазохисти!!Първоначално написано от unicorn_f
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Като каза "си пишехме едно време" и се сещах, когато бях новак какви ЛС-та сме си писали.![]()
Ооо безмозъчната Хилари се опитва да ме храни![]()
Пиле аз във филми не се вкарвам
Аз не съм излизал от един, че да вляза в нов
Фразата която тя използва за темата е от подобен на ЗДРАЧ филм, песен или квото там не ме интересува.
Форума е за проблеми, които младежда не може да реши и от това зависи следващата им "любов" или бившата ... Не от това "какво мислите за тоя текс или за оня", да ходи в кофата и да спами докато не и прокървят ръцете... Ще храня на воля, щото форума се пълни с ЕДНИ И СЪЩИ КРЕТЕНСКИ ТЕМИ и няма кой да си направи труда да погледне чуждата тема... И разните такива безсмислени като тая ...
De-Phazz - Anchorless
Шишо каза, Днеска “Довиждане”, утре ще ти дойдем на свиждане.Първоначално написано от unicorn_f
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Какви са тея детски изпълнения? Като не искаш да се занимаваш с "идиоти", поздравяваш майките, бабите и лелите ни в един пост, а после натискаш хикса като истинска госпожица с принципи. Да, ама не. От половин час ти чета постовете и как "изчезваш", и тъкмо да се почувствам гузна, и ти отново се появяваш, а желанието ми да ти офлуудя максимално темата, се засилва.
Ахаха нали те нямаше бе ?![]()
![]()
1-во ще ти задам един въпрос, както на теб така и на всички следящи темата... Как точно "чувствате" със сърцето си, като то е просто кух мускул ? Да знам, че е такъв израза .... Въпреки това е глупаво![]()
2-ро темата е за това, че ти пишеш нещо на английски което май не можеш да изразиш доста правилно на български... Както мармаладка каза може да има още 5 човека, за които си създадена, за всичките ли ще пишеш такива неща ? Сълзивата реплика която си написала е доста изтъркана и ползувана от днешната младеж, която не схваща много смисъла й ... Нвм ... Постваш явно не прозиволна реплика и караш целия форума да се замисли над нея ? Кво очакваш от лапетий дето се чудят къде да си изкарат комплексите ? Защо ставало така ? Защото света е оглупяло място изпълнено с омраза, ненавист и завист ... Очакваш света да е хубав? Направи си го такъв ! Ако чакаш друг да ти го направи, те очаква доста рев и болка ...
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3