.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Тема: коментар

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Сникърса на съд!

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от Chameleon

П.С.: Нели, миличка, не се ядосвай

Дани, миличък, не ми се подмазвай, 'щото ще те прекърша, скъпи.
    П.С. 100% ще забравиш да ме цитираш.

Ти си само 7 клаас, а си зла като змияя...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ау снимката цепи мрака !!! Не не не 5 минути и се смея Мармаладке тебе от както си в тоя форум ти се кефя Ти си ми една от фаворитките, нормално е да те защитя
    De-Phazz - Anchorless

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Не, разделът се е напълнил със спамери.
    и с идиоти!

Това, че харесвам Здрач няма нищо общо с темата ми бе, глупациии
    наистина не знам как може да сте толкова прости,
    абе кво ли се занимавам, аман от идиоти

Толкова теми за спамене... чувствам се като дете в сладкарница... толкова пасти, но не мога да ги изям всичките...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Ау снимката цепи мрака !!! Не не не 5 минути и се смея Мармаладке тебе от както си в тоя форум ти се кефя Ти си ми една от фаворитките, нормално е да те защитя
    айде и тоя .. ;D
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    Не, разделът се е напълнил със спамери.
    и с идиоти!

Това, че харесвам Здрач няма нищо общо с темата ми бе, глупациии
    наистина не знам как може да сте толкова прости,
    абе кво ли се занимавам, аман от идиоти

Бту, дори не съм прочела темата.

Град
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    айде и тоя .. ;D
    Ти па за кво се бориш бе ?
    Авторката, и тебе те знам от как съществуваш и пускаш некви безсмислени теми точно от тоя сорт която е и тая и на всичките храниш хората ... Някакъв комплекс ли избиваме ? Кво дай всеки да си пусне тъпата тема и да си избива комплексите ? Това, че си некадърна и не можеш да се справиш с живота или мъжете нас ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко ни интересува, да не кажа никак ...
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ти си бурята в сърцето миииии
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Dreamland
    Шишо каза, днес имаме имоти, утре сме по килоти.
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Мармаладке тебе от както си в тоя форум ти се кефя Ти си ми една от фаворитките, нормално е да те защитя
    Недей, че ще се възгордея. Малко ми трябва. Ти пак се завърна във форума след кратка почивка.

Авторке, фенките на Здрач си падат по такива захаросани мисли. Твърде префърцунено ми звучи цялата фраза, разбираш ли? Няма такова нещо като "създаден за теб". На бас се хващам, че ще намеря поне 5-ма души, жени и мъже, които ще ми допадат като външност, като характер, като мислене - това май се побира в твърдението "създаден за теб". Случва се понякога нещата да не се случват, както искаш, човекът, който ти се струва твоята сродна душа, да те пренебрегне или просто да има някаква друга причина, поради която не може да сте заедно, но това не значи, че трябва да се депресираш и да губиш мозъчни клетки. Изживяваш, каквото имаш да изживяваш, без да пускаш тема за всяка мисъл, която те навява(щото на теб може и да ти звучи хубаво, но това си е нещо интимно, скъпоценно и хората няма да могат да те разберат в повечето случаи) и продължаваш напред, защото има доста хора, които ще имат сходни с твоите интереси и ще се чувстваш добре с тях. Сега доволна ли си от изчерпателния отговор?

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    айде и тоя .. ;D
    Ти па за кво се бориш бе ?
    Авторката, и тебе те знам от как съществуваш и пускаш некви безсмислени теми точно от тоя сорт която е и тая и на всичките храниш хората ... Някакъв комплекс ли избиваме ? Кво дай всеки да си пусне тъпата тема и да си избива комплексите ? Това, че си некадърна и не можеш да се справиш с живота или мъжете нас ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко ни интересува, да не кажа никак ...
    1. Сигурно бъркаш потребителя
    2. Нали се сещаш, че форума Е за това, да се споделя и помага (поне този раздел е за това), а НЕ за някви пикльовци, които нямат какво да правят и се шегуват с живота на хората, защото са отегчени от своя собствен живот...

казах вече темата да се заключи, няма да пиша повече, имам по - важна работа от това да кисна по форумите и да се правя на идиот

Град
    По-важната работа - "да флъдя изповед.ком" ахахах... Уникорнке едно време си говорехме в скайп Лошото, е че ти винаги си намръщен, мразещ света човек и наистина не бъркам хората...
    Мармаладке, ми жената ме умори от секс и не можех да смогна да се доредя до компа
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на Hilary_
    Яяяя флъъд "защо света е гаден" и "защо аз го обичам, а той мене не" ахаха .. Още ли не се научихте, че това не са ви малоумните американски филми и тази мозъчно промиваща простотия ЗДРАЧ и, че в света няма БЛЕЩУКАЩИ вампири
    В моемнта ти се вкарваш във филмите .. момичето никъде не е подхванала темата за "Здрач" или, който и да е филм ..

Докато не се вземете в ръце тоя форум и изобщо света ще е пълен със "сърцераздирателните историй"....
    .. ми че той форума е за това ..

Поучаваш се от всяка грешка и продължаваш да гледаш напреде тва е ...
    можеше да спестиш всичко останало и да напишеш само това още в началото ... не да нахраниш целия форум заедно с авторката, защото си няяш друга раута ..

Re: коментар

If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?

Защо става така?
    защото ..обикновено искаме забраненото..това, което не можем да имаме или пък щото сме мазохисти!!
    I don`t care .. ;] ..

Като каза "си пишехме едно време" и се сещах, когато бях новак какви ЛС-та сме си писали.

Град
    Ооо безмозъчната Хилари се опитва да ме храни Пиле аз във филми не се вкарвам Аз не съм излизал от един, че да вляза в нов Фразата която тя използва за темата е от подобен на ЗДРАЧ филм, песен или квото там не ме интересува.
    Форума е за проблеми, които младежда не може да реши и от това зависи следващата им "любов" или бившата ... Не от това "какво мислите за тоя текс или за оня", да ходи в кофата и да спами докато не и прокървят ръцете... Ще храня на воля, щото форума се пълни с ЕДНИ И СЪЩИ КРЕТЕНСКИ ТЕМИ и няма кой да си направи труда да погледне чуждата тема... И разните такива безсмислени като тая ...
    De-Phazz - Anchorless

^ Дори не си схванал смисъла на темата

Както и да е...
    ЧАО

Град
    Dreamland
    Както и да е...
    ЧАО
    Шишо каза, Днеска “Довиждане”, утре ще ти дойдем на свиждане.
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Какви са тея детски изпълнения? Като не искаш да се занимаваш с "идиоти", поздравяваш майките, бабите и лелите ни в един пост, а после натискаш хикса като истинска госпожица с принципи. Да, ама не. От половин час ти чета постовете и как "изчезваш", и тъкмо да се почувствам гузна, и ти отново се появяваш, а желанието ми да ти офлуудя максимално темата, се засилва.

Град
    Ахаха нали те нямаше бе ?
    1-во ще ти задам един въпрос, както на теб така и на всички следящи темата... Как точно "чувствате" със сърцето си, като то е просто кух мускул ? Да знам, че е такъв израза .... Въпреки това е глупаво
    2-ро темата е за това, че ти пишеш нещо на английски което май не можеш да изразиш доста правилно на български... Както мармаладка каза може да има още 5 човека, за които си създадена, за всичките ли ще пишеш такива неща ? Сълзивата реплика която си написала е доста изтъркана и ползувана от днешната младеж, която не схваща много смисъла й ... Нвм ... Постваш явно не прозиволна реплика и караш целия форума да се замисли над нея ? Кво очакваш от лапетий дето се чудят къде да си изкарат комплексите ? Защо ставало така ? Защото света е оглупяло място изпълнено с омраза, ненавист и завист ... Очакваш света да е хубав? Направи си го такъв ! Ако чакаш друг да ти го направи, те очаква доста рев и болка ...
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ооо безмозъчната Хилари се опитва да ме храни
    прекалено лесно ми е да те храня .. а това, че започваш поста си към мен с обиди не те прави по - умен ..

Пиле аз във филми не се вкарвам Аз не съм излизал от един, че да вляза в нов
    пилето ше го забраиш .. (;

Фразата която тя използва за темата е от подобен на ЗДРАЧ филм, песен или квото там не ме интересува.
    Това, че е подобна не ти дава правото да започнеш да я нападаш .. камо ли да храниш филма .. никой не те е питал дали ти харесва или не ..

Форума е за проблеми, които младежда не може да реши и от това зависи следващата им "любов" или бившата ... Не от това "какво мислите за тоя текс или за оня"..
    нимааа?? И от кога ти решаваш за какво да се пише във форума??

да ходи в кофата и да спами докато не и прокървят ръцете... Ще храня на воля..
    и теб те съветвам да отидеш там ..

щото форума се пълни с ЕДНИ И СЪЩИ КРЕТЕНСКИ ТЕМИ и няма кой да си направи труда да погледне чуждата тема... И разните такива безсмислени като тая ...
    има и по - безмислени .. просто тази не ти изнася ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си