- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- коментар
А на мен пък всички теми не ми изнасят, затова ги провалям наред!![]()
Оф абе кво се храните всичките?![]()
Първо .. тази песен наистина е безкрайно лигава и безмислена.
Второ .. филма също![]()
Трето .. отчаянят опит на авторката да накара хората в този раздел да МИСЛЯТ май не се получи.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ще кажа, че не съм съгласна.Първоначално написано от Chameleon
![]()
Поправяш ми постовете щото като почнеш да пишеш отговор и забравяш кво съм писал или просто искаш да се правиш на интересна ? Прекалено лесно ти е да ме нахраниш ? Тогава защо не си го направила до сега ? Аз не целя да се изкарам по-умен, я съм тъп селянин ! По въпроса ти "от кога аз решавам кой кво пише" аз ще ти задам въпроса "от кога ти решаваш аз кой кого как да наричам" ? Темите не ми изнасят вярно е имам хиляди комплекси тряя си ги избия някъдеЛошото, е че ти имаш някакъв комплекс за "помагане" и трябва да помогнеш на всеки изпаднал в беда... Ако не си ти на всяка манджа меродията няма кой друг ! Слабо ме вълнува, че не можеш да си намериш по-интересно нещо за правене от това да следиш форума и да спамиш във всяка излязла тема... Вземи си куче, събирай си некви неща, ако тряя хвани си гадже се ми е тая ... Аз поне си направих труда да дам и мнение по темата, а ти се заяде с мене и само наспами така "интересната" темичка ... Изпълнените ти с глупости постове цял ден ме разсмиват продължавай.
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
De-Phazz - Anchorless
Vichko0o отдавна не бях срещала толкова грубо и лишено от всякакво чувство за уважение спрямо другите момче (повярвай ми с адски много хора съм спорила) .. за това те съжалявам!!!Когато споря с някой НИКОГА не съм тръгвала с лоша умисъл, защото знам, че мога да го нараня по някакъв начин, а това определено няма да ме направи по-щастлива ..
Докато ти доказа точно обратното .. нямам намерения да ти търпя глупавите и лишени от смисъл нападки спрямо мен без дори да ме познаваш ..
Изключително разочарована съм ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ti si burqta v syrceto miiiiiiiiiii![]()
и шат, и шат, и шат, и шат, и шат-шат-шат-шат-шат
на патката главата!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsi4ki patki pod nojaaaaaaaaaa
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxa
Защо тогава се намеша където не ти е работата ? Естествено, че няма да имам уважение към човек, който просто търси с кой да се заяде... Да ме нарани непознат от интернет ? Хаха сигурно всеки ден става това ! Света вече не е такъв какъвто беше, не очаквай добро от хората особено след като ме нападаш без да съм ти казал НИЩО и да очакваш да бъда "мил" с тебе... Това, че много от хората, които си срещала са били ограничени и си печелела всеки спор не значи, че и тука ще стане така. Не ми пука дали ще "спечеля" или ще "загубя" щото дефакто награда няма, и всичко е анонимно, но все пак влизаш във води където не ти е работата... Никой не те е карал да ми търпиш "глупавите и лижени от смисъл" нападки, които всъшност те разтроиха и ти доказаха, че не си най-умната в тоя форум. И как може ти да ме нападаш без да ме познаваш и БЕЗ ДОРИ ДА СЪМ ТИ КАЗАЛ ДУМИЧКА ?? Значи аз трябва да замълча и да се извиня, а ти да си храниш на спокойствие ? Това което прочете днеска от мене е лигавщина, но въпреки това ми беше достатъчно да ти се подиграят няколко човека, не си мери носа с мене (бих казал пишка/цици ама ...).Първоначално написано от Hilary_
Говориш за уважение ? Какво уважение имаш ти да се мешаш в разговор между двама човека ? Хранехме се с авторката и ти се намеша, къде е уважението в ТОВА ? Коя си ти, че да се мешаш в хорските разговори ? Можеш спокойно да си замълчиш и да продължиш спама си по темите и не ме занимавай с детинщините си !
Темата се усра жестоко та ако смяташ да си мериме още носовете моля заповядай на ЛС ще ми бъде много приятно !
De-Phazz - Anchorless