.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: мързи ме

Супер фен Аватара на vesinka899

мързи ме

порблема е в това че съм много мързелива
    Давам си сметка че тази седмица която идва е важна и ако изкарам 6 на двете контролни ще се освободя от изпит
    През седмицата си бях казала че събота и неделя ще уча.А днес станах седнах на компа,чистих и ся след малко ще излизам
    Как да се отърва от тоя мързел и да почна да уча повече

Град
    Варна
    Воля...

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

хах
    при всеки е така сега
    ще дойде момента в който ще спреш да мързелуваш, споко
    Coco Chanel <3

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    То от мързела не се отърва лесно..Като получиш някоя 2-ка в скоро време (както не учиш) ще ти узрее главата на теб.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на someonerandom
    И аз имам същия проблем,неска и утре трябваше да уча,неска отидох играх билярд,разходих се и ся ще имаме гости...явно утре ще уча

Цитирай Първоначално написано от OneDayInNewYork
    хах
    при всеки е така сега
    ще дойде момента в който ще спреш да мързелуваш, споко
    искам го този момент, много се разсейвам , гледам да уча повече ама не се получава , мисля да изключа нета за месец , за да мога малко да се стегна и да си оправя оценките
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Воля...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Спокойно и аз съм много мързелива И това не ми прави никакъв проблем..

Град
    в света на приключенията ..
    Като се издъниш ще се оправиш-ще се стреснеш и ще почнеш да учиш здраво.

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    То от мързела не се отърва лесно..Като получиш някоя 2-ка в скоро време (както не учиш) ще ти узрее главата на теб.

Колкото и на мен ми узря.. може би е от възрастта, аз съм на същото положение. Страшен мързел, страшен.. лошото е, че ми се иска да уча, а някак си не мога.. ;|

Голям мързел съм в каквото и да е как вързвам хубави озенки не знам

Ооо и аз съм така ама като се заинатя,че няма да седна на компа а ще уча си уча..Не си влизам в стаята.. не включвам компютъра.. и поне така ми влиза нещо в без това празната глава..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ох и аз да знаех как да се отърва от него,амаа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Всичко ще стане ако имаш достатъчно желание

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Що ли ми е познато? И аз съм същата,но когато имам контролни- щЪ нещЪ - сядам да уча Добре че поне домашните си пиша и в час слушам,че... Днес ми е почивен ден,а утре ще се скъсам от учене.. Имам толкова много домашни и уроци,чее...

А ти помисли за бъдещето си. Ако искаш да чистиш тоалетни цял живот-праждосвай се с когото и когато искаш,не сядай да учиш,но после ще ти е много трудно. Аз пак все нещо уча.. Уча си думите,граматиката,пиша си домашните(по Английски) ,но ти явно и това не правиш ... По математика през 1-вия срок нищо не съм сядала да уча.. Слушам в час и после кат` се прибера само решавам домашното и готово.. Очертава се 1 срок да имам 5 по Математика и това ми е достатъчно. Втория срок - 6 ,а по БЕЛ си имам високи оценки. Всичко си знам.

ПП: Махаш захрамването на компютъра и го даваш на ваще да го скрият,така,че да не го намериш. И сядаш да се бориш с мързела.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Планирай си времето за седмицата по часове - толкова за сън, толкова за учене, толкова за движение и т.н.

Re:Мързи ме

Може ли да ми кажете нещо:Аз съм в 7 клас и много ме мързи.Ако може някой да ми каже от личен опит:По колко часа на ден да играя по колко часа да уча и така ??? "Благодаря предварително" !!!!

Може ли да ми кажете нещо:Аз съм в 7 клас и много ме мързи.Ако може някой да ми каже от личен опит:По колко часа на ден да играя по колко часа да уча и така ??? "Благодаря предварително" !!!!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от BadBoyS
    7 клас.. това е сериозно-наистина трябва да пребориш мързела

Ок ще кажа..
    Досега бях първа смяна и се прибирам от училище към 14 часа.Хапвам и си почивам до 15 часа.Почвам да уча от 15 и уча докато си науча .След това другото но напоследък от 15 ходих да се раздвижвам(спорт) защото ако отида след 17 и 30 например ще е тъмно.. така че почвах да уча към 17.
    Не се разсейвай и се бори с мързела че те чакат изпити.. Успех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Ок мерси все пак само още едно нещо да те питам:А можеш ли да ми кажеш как да се преборя с компютъра си ?Защото е с закъснител,ако ме разбираш какво искам да кажа ?

Всеко го мързи, но няма как-на мен неделята ми е най тъпа

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich

Колкото и на мен ми узря.. може би е от възрастта, аз съм на същото положение. Страшен мързел, страшен.. лошото е, че ми се иска да уча, а някак си не мога.. ;|
    То не че съм от най-работливите И мен честичко ме хваща мързела..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от user15
    Всеко го мързи, но няма как-на мен неделята ми е най тъпа
    +1

Цитирай Първоначално написано от Unendlich

Колко познато.. Ммм..Отностно темата..Отново ВОЛЯ!Махай нета..Да ти зимат телефона,и да учиш здраво! :P Мен ме пратиха на село за да си опрая оценките..Ми.Уча,играя на компа,и пак ми е добре!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от BadBoyS
    Ок мерси все пак само още едно нещо да те питам:А можеш ли да ми кажеш как да се преборя с компютъра си ?Защото е с закъснител,ако ме разбираш какво искам да кажа ?
    просто спри нета си за месец например и то без нет няма какво да правиш почти... изключи захранването на компа и сядай да учиш... друго не се сещам
    Воля се иска.. много воля...

..и се пише със закъснител.. доста имаш да учиш по български..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си