порблема е в това че съм много мързелива
Давам си сметка че тази седмица която идва е важна и ако изкарам 6 на двете контролни ще се освободя от изпит
През седмицата си бях казала че събота и неделя ще уча.А днес станах седнах на компа,чистих и ся след малко ще излизам
Как да се отърва от тоя мързел и да почна да уча повече![]()
Воля...
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
хах
при всеки е така сега
ще дойде момента в който ще спреш да мързелуваш, споко![]()
Coco Chanel <3
То от мързела не се отърва лесно..Като получиш някоя 2-ка в скоро време (както не учиш) ще ти узрее главата на теб.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И аз имам същия проблем,неска и утре трябваше да уча,неска отидох играх билярд,разходих се и ся ще имаме гости...явно утре ще уча
искам го този момент, много се разсейвам , гледам да уча повече ама не се получава , мисля да изключа нета за месец , за да мога малко да се стегна и да си оправя оценкитеПървоначално написано от OneDayInNewYork
![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Първоначално написано от MadeOfWater
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Спокойно и аз съм много мързеливаИ това не ми прави никакъв проблем..
![]()
![]()
![]()
Като се издъниш ще се оправиш-ще се стреснеш и ще почнеш да учиш здраво.![]()
Първоначално написано от cherrygloss
Колкото и на мен ми узря..може би е от възрастта, аз съм на същото положение. Страшен мързел, страшен.. лошото е, че ми се иска да уча, а някак си не мога.. ;|
Голям мързел съм в каквото и да екак вързвам хубави озенки не знам
![]()
Ооо и аз съм така ама като се заинатя,че няма да седна на компа а ще уча си уча..Не си влизам в стаята.. не включвам компютъра.. и поне така ми влиза нещо в без това празната глава..![]()
Ох и аз да знаех как да се отърва от него,амаа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Всичко ще стане ако имаш достатъчно желание![]()
Що ли ми е познато?![]()
И аз съм същата,но когато имам контролни- щЪ нещЪ - сядам да уча
Добре че поне домашните си пиша и в час слушам,че...
Днес ми е почивен ден,а утре ще се скъсам от учене..
Имам толкова много домашни и уроци,чее...
![]()
А ти помисли за бъдещето си. Ако искаш да чистиш тоалетни цял живот-праждосвай се с когото и когато искаш,не сядай да учиш,но после ще ти е много трудно. Аз пак все нещо уча.. Уча си думите,граматиката,пиша си домашните(по Английски) ,но ти явно и това не правиш ... По математика през 1-вия срок нищо не съм сядала да уча.. Слушам в час и после кат` се прибера само решавам домашното и готово.. Очертава се 1 срок да имам 5 по Математика и това ми е достатъчно. Втория срок - 6 ,а по БЕЛ си имам високи оценки. Всичко си знам.![]()
ПП: Махаш захрамването на компютъра и го даваш на ваще да го скрият,така,че да не го намериш.И сядаш да се бориш с мързела.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Планирай си времето за седмицата по часове - толкова за сън, толкова за учене, толкова за движение и т.н.
Може ли да ми кажете нещо:Аз съм в 7 клас и много ме мързи.Ако може някой да ми каже от личен опит:По колко часа на ден да играя по колко часа да уча и така ??? "Благодаря предварително" !!!!
Може ли да ми кажете нещо:Аз съм в 7 клас и много ме мързи.Ако може някой да ми каже от личен опит:По колко часа на ден да играя по колко часа да уча и така ??? "Благодаря предварително" !!!!
7 клас.. това е сериозно-наистина трябва да пребориш мързелаПървоначално написано от BadBoyS
Ок ще кажа..
Досега бях първа смяна и се прибирам от училище към 14 часа.Хапвам и си почивам до 15 часа.Почвам да уча от 15 и уча докато си науча.След това другото но напоследък от 15 ходих да се раздвижвам(спорт) защото ако отида след 17 и 30 например ще е тъмно.. така че почвах да уча към 17.
Не се разсейвай и се бори с мързела че те чакат изпити.. Успех!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ок мерси все пак само още едно нещо да те питам:А можеш ли да ми кажеш как да се преборя с компютъра си ?Защото ес закъснител,ако ме разбираш какво искам да кажа
?
Всеко го мързи, но няма как-на мен неделята ми е най тъпа![]()
То не че съм от най-работливитеПървоначално написано от Unendlich
И мен честичко ме хваща мързела..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
+1Първоначално написано от user15
Колко познато..Първоначално написано от Unendlich
![]()
Ммм..Отностно темата..Отново ВОЛЯ!Махай нета..Да ти зимат телефона,и да учиш здраво!
![]()
:P Мен ме пратиха на село за да си опрая оценките..Ми.Уча,играя на компа,и пак ми е добре!
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Първоначално написано от BadBoyS
просто спри нета си за месец например и то без нет няма какво да правиш почти... изключи захранването на компа и сядай да учиш... друго не се сещам
Воля се иска.. много воля...![]()
..и се пише със закъснител..доста имаш да учиш по български..
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn