.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Град
    Антиохия
    Ще се боря за нея . Това е то ...

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Сърби я шундата за чужди пишони ...
    точно
    Всички момичета в един период почват да виждат лошите страни в характера на иначе тъй перфектното момче. И това е защото още в началото не са мислили с акъла си, а със ... сърцето си! И вместо да си харесат момчето такова, каквото е, те харесват само идеализирания му образ , и когато почне да ги "сърби шундата" изведнъж проглеждат и започват да му намират кусури. И всъщност накрая момчето страда.. Всъщност и момичето страда, ама тя си е виновна. Тъй че гледай напред човече и след като това ти е първата връзка се замисли дали си заслужава да се мъчиш толкова дълго при положение, че ще има много занапред.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Виждам,че си изключително интелигентно момче,но си влюбен.А както знаеш силните чувства притискат трезвото мислене или по-скоро те карат да отказваш да приемеш реалността такава,каквато е и за жалост в момента животът сякаш ти е обърнал гръб.Ужасяващо е да наблюдаваш отсрани как човекът,който до вчера ти е казвал:"Обичам те!" се отдалечава от теб и как всичко,което сте градили заедно се разрушава,а ти не можеш да направиш нищо,за да го предотвратиш.
    Според впечатленията ми от твоята история,мога да направя един извод,че това момиче се е уморило от вашата връзка,може би според нея вече е изчерпана и няма какво да получите един от друг повече,а може би причината е съвсем друга,не познавам нито нея,нито теб за да ти гарантирам 100%.
    За петта месеца,отново според впечатленията ми,ми идва една мисъл,че може би тя иска да компенсира вината си,по начин,по който да не изгрежда лошата и понеже те уважава ти дава една надежда,на която да се крепиш сега,когато ти е най-трудно.
    Според мен на този етап ти не трябва да правиш нищо.Няма смисъл да се бориш за нещо,за което може би вече не си струва.Ако тя наистина е искрена в думите ,в които ти е казала ще се върне при теб.За сега можеш да направиш само едно-да наблюдаваш поведението и и според него да си направиш извод дали си заслужава да се бориш в по-късен етап.Остави я сега тя да направи първите крачки,не я търси няколко дни,за да видиш как ще реагира

Успех!

Според мен все ще се върне при теб закот явно много я обичаш наистина ии все някога ще разбере че те обича. . и на мен ми се случи същтото . .
    (l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)

Град
    Blagoevgrad
    Щом веднъж те е скъсала, може да го направи пак. А тогава болката ще е по голяма. Няма смисъл да я чакаш. Просто живота си продължава. А пък ако искаш да си с нея, не й се натрапвай. Гледай да дърпаш конците, но от някаква дистанция. Пък ако не се върне, значи не е била за теб.

Град
    Антиохия
    Ще чакам . Не желая да оставя така нещата . За мен тя е специална , но ако отново каже че не желае да е с мен , повече няма да я тормозя . Сега с нея сме се разбрали да се видим пак . По-другата седмица в петък . Може ли да ми предложите какво да направя . Честно казано като се видим не смятам да я тормозя да тръгне с мен , или да обсъждаме това което се е случило . За съжаление , няма да лъжа , но искам да чуя от нея думите - Искам да бъда с теб , обичам те . Въпреки всичко аз смятам че ни трябва малко време разделени . Един , два ... месеца че малко и повече , та да се свестим .

Тя сега доколкото разбрах си прави нон -стоп срещи с приятели . Може този вид свобода да й е липсвал ... Нямахме много време заедно , виждахме се 2-3 пъти седмично . Даже често по 1 път и то в неделя ... Може би й е липсвал този тип свобода . Никога не съм я ограничавал да бъде с приятелите си , напротив тя искаше да бъдем само двамата . Ала вече и аз съм объркан ...

Цитирай Първоначално написано от T91
    Ще чакам . Не желая да оставя така нещата . За мен тя е специална , но ако отново каже че не желае да е с мен , повече няма да я тормозя . Сега с нея сме се разбрали да се видим пак . По-другата седмица в петък . Може ли да ми предложите какво да направя . Честно казано като се видим не смятам да я тормозя да тръгне с мен , или да обсъждаме това което се е случило . За съжаление , няма да лъжа , но искам да чуя от нея думите - Искам да бъда с теб , обичам те . Въпреки всичко аз смятам че ни трябва малко време разделени . Един , два ... месеца че малко и повече , та да се свестим .

Тя сега доколкото разбрах си прави нон -стоп срещи с приятели . Може този вид свобода да й е липсвал ... Нямахме много време заедно , виждахме се 2-3 пъти седмично . Даже често по 1 път и то в неделя ... Може би й е липсвал този тип свобода . Никога не съм я ограничавал да бъде с приятелите си , напротив тя искаше да бъдем само двамата . Ала вече и аз съм объркан ...
    значи за срещата,първо ще те попитам кой даде идеята за нея или кой намекна,това е много важно.Ако е тя е добър знак,значи все още се интересува от теб и има много голям шанс да ти каже думите,ккоито искаш,но ако си ти...е,сам се сещаш.
    А по-време на срещата не й немаквай и говори нищо от рода да се съберете,колко ти липсва и т.н,остави тя да започне разговора.Ако тя е дала идеята за срещата-със сигурност има какво да ти каже и ще започне първа,ако ли пък не ти каже нищо,задй и въпроса:"Защо искаше да се видим?".Ако ти си намекнал да се видите и по време на срещата тя почти не продумва думи,пък камо ли да започне разговора,може би е дошла без никакво желание,едва ли не на сила.
    Само ще ти кажа,че по поведението и начинът по който те гледа можеш да разбереш какво мисли и чувства,наблюдавай.
    А за излизанията с приятели...щях да кажа,че може би са и липсвали,защото е прекарвала времето си с теб,но като каза,че сте се виждали 1-2 пъти седмично...преди излизала ли е с приятели?Ако не е,сега го прави,заради това,защото са и липсвали тези събирания,а преди се е съобразявала с теб,но ако и преди е излизала...може би иска постепенно да се отдалечи от тен б и да те забрави.
    И пак казвам мнението ми е основано разказите ти,ако познавах и двама ви,може би щеше да бъде много по-различно от сегашното ми9.Но при всички случаи пиши как е минала срещата

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Сигурно аз ще съм единствената, която ще спомене, че момичето е изрод. Безсърдечно същество, егоцентрично, глупаво. Докато продължиш да й тичаш подир гъза, тя ще продължава да се чувства като центъра на Вселената и да се прави на интересна, като ти поставя разни измислени условия, за да страдаш и да те унижава. Тя наистина не е момичето за теб.

Станахме две
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Град
    Антиохия
    Честно казано вече не смятам че е изрод или както я обиждате . Тя е уникален човек , даже прекрасен. Колкото и да се замислм 90 процента от грешките осъзнавам че са мои ! Аз трябва да бъда наречен изрод , моля ви не я обиждайте ... не го заслужава , защото сигурно ако чуете от нейна гледна точка нещата щяхте да мислите по друг начин

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Не се притеснявай пич.В началото боли но както са казали старите хора "Времето лекува" и така че не се отчайвай,света е пълен с готини момичета

Цитирай Първоначално написано от T91
    Честно казано вече не смятам че е изрод или както я обиждате . Тя е уникален човек , даже прекрасен. Колкото и да се замислм 90 процента от грешките осъзнавам че са мои ! Аз трябва да бъда наречен изрод , моля ви не я обиждайте ... не го заслужава , защото сигурно ако чуете от нейна гледна точка нещата щяхте да мислите по друг начин
    ооо не не,само това не,не започвай да обвиняваш себе си.Никой от двама ви не е изрод,тя има правото да те напусне,ако вече чувства че неможе да е с теб,това не я прави изрод.Но в никакъв случай не с еобвинявай

Град
    София
    пфф тва същото като при мен .. миналата седмица моето моче скъса с мен обеща ми, че след 1-2 месеца ще се пробваме пак .. но какви мисли само ми минават .. идеше ми да се самоубия и сега ми идва през ума макар, че е много тъпо .. заради едно момче да нараниш много други хора .. Ами аз незнам какво да ти кажа тъй като и на мен трябва да ми се каже ..
    Сърцето ми Тик - Так For you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си