- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става?
Здравейте за 1 пат пиша тука харесват ми отговорите ви и риших да се консултирам ...преди 1 година ходих с едно момиче мн се лоф но един негодник се намеси и развали всичко
![]()
тя тръгна с него е вс свърши но от седмица нещо става нз неска леко я борнах по дупето просто еи така
![]()
и тя залитна и падна точно в прегръдката ми и едва се удържах да не я
но беше едно спонтанно ...... само ми кажете че не се влюбвам
Иначе за момичетоо просто е the best от всички 7 класове моля пишете коментари
LoVe yAaa.....!
можеше да си го поправиш в самата тема...но както и да е...иначе по темата еми нормално е много ясно щом сте ходили да изпиташ нещо,когато е паднала в прегръдките ти,но все пак ти си знаеш какво точно изпитваш и не разбирам с какво искаш да ти помогнем???Първоначално написано от StenTor
Утре отиваш уж да я питаш нещо лично и й залепяш страстна целувка по устата,разбра ли ве![]()
уу колко сладкоПървоначално написано от StenTor
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
не си влюбен а загубен
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Sladurcho
виж не бях се сетила за тази причина,въпреки че точно това май е най-вярно в случая
![]()
Еми на лапето това му е диагнозата...Първоначално написано от Balmy_I
![]()
Нз аз не искам да трагваме просто си бяхме приятели но попринцип аз ся я чувствам като нещо повече имам едно запазено местенце за нея вми просто тва мисля че беше една приятна грешка
![]()
LoVe yAaa.....!
Като не искаш да тръгваш с нея за какво изобщо пишеш?! Ааа.. или може би ние да ти кажем дали се влюбваш в нея и съответно да преосмислиш намеренията си към нея... хитроо... Ейй умен седмокласник си =D>Първоначално написано от StenTor
Момчето тука за любовните си мъки към момиче говори... ти педал го изкара![]()
еми извинявай, ама да прочетеш от момче ' мн си я лофф' и другите женствени глупости..![]()
Еми ако и тя те харесва - взимайте се![]()
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
малко е изнежен ама да не ти пука
той ся са чуди влюбен ли е..... или се чувства така щот са го били на Cs
![]()
Първоначално написано от afkforlife
![]()
![]()
"от всички 7 класове" ..детска радост,к'во искаш.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
не така грубо.. просто е недоразвит седмокласник,който прави елементарни грешки и замества думи с емотикони за улеснение на затруднената му мозъчна дейност раздвояваща се между въпросите "ЛоФкЪаЪаааМмм Ли си иЪъ" и "дъ идем ли дъ едем..". Седмокласник.. без да се убиждте : )Първоначално написано от Sladurcho
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Сега ще го напиша в по-различен вариант. ( Нямам претенции, че пиша много грамотно, но все пак. )Първоначално написано от StenTor
Здравейте , за първи път пиша тук. Харесват ми отговорите ви и рЕших да се консултирам. Преди една година ходех с едно момиче , много се ОБИЧАХМЕ , но един негодник се намеси и развали всичко . Тя тръгна с него и всичко свърши , но от седмица нещо става . Не знам , днес/ка леко я бb]А[/b]рнах по дупето просто еЙ така. Тя залитна и падна точно в прегръдката ми , и едва се удържах да не я ЦЕЛУНА , но беше едно спонтанно . Само ми кажете , че не се влюбвам. Иначе за момичето ,просто е THE BEST от всички седми класове. Моля , пишете коментари.
Без коментар.
prelastenata =D> =D> =D>
фани я за задника с думите: "ши та шибам кучко" или се направи на 2 и половина и забрави че съществува,напий се и лъскай бастуня докато поварнеш... помага поне при мене :>
GTA Stunting
От такива индивиди съвети не приемай!Първоначално написано от Bixel
![]()
добър съветПървоначално написано от GaBs_BaBs
GTA Stunting
Като начало се научи да пишеш .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...