Цитирай Първоначално написано от T91
Откъде да започна ... Ще бъда максималано кратък и се надявам да получа съвет . Мерси !!!
Преди година и два месеца тръгнахме с едно момиче . Беше прекрасна . В началото на връзката ни тя се държеше изключително добре , смс, звънене . Един постоянен интерес . Няма да ви лъжа , но на мен ми харесваше изключително много . В последните няколко месеца с нея , бяхме в много напрегнати отношения , рядко се виждахме и често се карахме. Тя все забравяше да ми звънне , аз и казвах че е студена (знам че е тъпо, но рядко се сещаше да каже – Обичам те –обаче кажеше ли го бях на седмото небе) и понеже тя не правеше тези неща аз ги правех . Просто тя си имаше явно своите проблеми . Понеделник излезнахме , всичко беше перфектно . Разхождахме се , а после отидохме на кафе . Говорихме си , гушкахме се , целувахме се и все приятни неща . Личеше й че се чувства добре . Ала какво се случи ... Вторник и звънкам вечерта , бях в много лошо настроение и просто се заядох с нея че не ми звънна днеска въпреки ,че обеща ... Сряда . Видяхме се още от преди това личеше че има нещо . Беше нервна . Целунахме се , прегърнахме се и започнахме да си говорим . Говорихме ,но случайно възникна спор . Аз направих няколко забележки да говори по тихо , при което тя се ядоса . Фръцна се и ми лепна едни силен шамар, след което влезна във входа си ... Няма да ви казвам какво ми мина през главата да й направя в този момент . Жени не удрям . Както и да е . После се видяхме и тя ми заяви че иска да скъсаме . Това ни се случва за втори път . Като основно оправдание ми каза че е събрала много гняв в себе си и иска да е свободна и да мисли само за себе си , а не за двама ни . Друго оправдане беше че аз имам високи изисквания и тя не е явно момичето за мен . Изискванията ми бяха да показва малко повече интерес и чувства . Да звънка по често и така . Е няма да ви разказвам как се опитвах да я разубедя . Тъй като ми е първа връзка сигурно се сещате в какво състояние съм в момента . Аха , ужасно . Кофтито е че я обичам , толкова много че дори да ви задръстя форума с обяснения пак харда на сървъра няма да побере толкова информация . Просто искам да пробвам отново с нея .

Искам да си я върна . Просто го желя . Болката от загубата е огромна . При смъртта на мой близък не ме е боляло толкова ...Останахме уж приятели и тя ми обеща че след 5 месеца пак ще пробваме , а дотогава дори няма да мога да я виждам . Предполагам се сещате от какви въпроси ми експлодира главата . Дали ще ме обича тогава , дали ще бъде с друг ... Опитвам се да притъпя болката , сам да разбера че вече я няма и трябва да продължа напред , ала.. . Излизам с приятели – не помага , филми не успявам да гледам . Просто не знам . Моля ви за съвет ... Благодарско .
разбирам те напълно и аз исках да си върна един човек, но с всичките си опити и глупости които направих само го отдалечих от себе си..остави я, тя явно е в лош период не и досаждай..всичко ще си дойде на мястото, колкото и да я обичаш в момента си безсилен.. сорри ..