.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Град
    Антиохия

Боли ... много боли .

Откъде да започна ... Ще бъда максималано кратък и се надявам да получа съвет . Мерси !!!
    Преди година и два месеца тръгнахме с едно момиче . Беше прекрасна . В началото на връзката ни тя се държеше изключително добре , смс, звънене . Един постоянен интерес . Няма да ви лъжа , но на мен ми харесваше изключително много . В последните няколко месеца с нея , бяхме в много напрегнати отношения , рядко се виждахме и често се карахме. Тя все забравяше да ми звънне , аз и казвах че е студена (знам че е тъпо, но рядко се сещаше да каже – Обичам те –обаче кажеше ли го бях на седмото небе) и понеже тя не правеше тези неща аз ги правех . Просто тя си имаше явно своите проблеми . Понеделник излезнахме , всичко беше перфектно . Разхождахме се , а после отидохме на кафе . Говорихме си , гушкахме се , целувахме се и все приятни неща . Личеше й че се чувства добре . Ала какво се случи ... Вторник и звънкам вечерта , бях в много лошо настроение и просто се заядох с нея че не ми звънна днеска въпреки ,че обеща ... Сряда . Видяхме се още от преди това личеше че има нещо . Беше нервна . Целунахме се , прегърнахме се и започнахме да си говорим . Говорихме ,но случайно възникна спор . Аз направих няколко забележки да говори по тихо , при което тя се ядоса . Фръцна се и ми лепна едни силен шамар, след което влезна във входа си ... Няма да ви казвам какво ми мина през главата да й направя в този момент . Жени не удрям . Както и да е . После се видяхме и тя ми заяви че иска да скъсаме . Това ни се случва за втори път . Като основно оправдание ми каза че е събрала много гняв в себе си и иска да е свободна и да мисли само за себе си , а не за двама ни . Друго оправдане беше че аз имам високи изисквания и тя не е явно момичето за мен . Изискванията ми бяха да показва малко повече интерес и чувства . Да звънка по често и така . Е няма да ви разказвам как се опитвах да я разубедя . Тъй като ми е първа връзка сигурно се сещате в какво състояние съм в момента . Аха , ужасно . Кофтито е че я обичам , толкова много че дори да ви задръстя форума с обяснения пак харда на сървъра няма да побере толкова информация . Просто искам да пробвам отново с нея .

Искам да си я върна . Просто го желя . Болката от загубата е огромна . При смъртта на мой близък не ме е боляло толкова ...Останахме уж приятели и тя ми обеща че след 5 месеца пак ще пробваме , а дотогава дори няма да мога да я виждам . Предполагам се сещате от какви въпроси ми експлодира главата . Дали ще ме обича тогава , дали ще бъде с друг ... Опитвам се да притъпя болката , сам да разбера че вече я няма и трябва да продължа напред , ала.. . Излизам с приятели – не помага , филми не успявам да гледам . Просто не знам . Моля ви за съвет ... Благодарско .

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Всеки е в някакъв период.. ти може да не го разбираш но тя може да има някакви проблеми .. да иска да види какво е без теб и някакви е такива.. според мен по-добре е да не досаждаш.. ако те обича ще се върне ако не те обича..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    това ли ти е максимално краткото?

добре след като си загубил година и 2 месеца, недей губи още толквоа във вайкане.
    +това си мъж
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми явно трябва да я забрави6,а 6о то4но след 5 месеца ти е казала ???
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Боли ... много боли .

Цитирай Първоначално написано от T91
    Откъде да започна ... Ще бъда максималано кратък и се надявам да получа съвет . Мерси !!!
    Преди година и два месеца тръгнахме с едно момиче . Беше прекрасна . В началото на връзката ни тя се държеше изключително добре , смс, звънене . Един постоянен интерес . Няма да ви лъжа , но на мен ми харесваше изключително много . В последните няколко месеца с нея , бяхме в много напрегнати отношения , рядко се виждахме и често се карахме. Тя все забравяше да ми звънне , аз и казвах че е студена (знам че е тъпо, но рядко се сещаше да каже – Обичам те –обаче кажеше ли го бях на седмото небе) и понеже тя не правеше тези неща аз ги правех . Просто тя си имаше явно своите проблеми . Понеделник излезнахме , всичко беше перфектно . Разхождахме се , а после отидохме на кафе . Говорихме си , гушкахме се , целувахме се и все приятни неща . Личеше й че се чувства добре . Ала какво се случи ... Вторник и звънкам вечерта , бях в много лошо настроение и просто се заядох с нея че не ми звънна днеска въпреки ,че обеща ... Сряда . Видяхме се още от преди това личеше че има нещо . Беше нервна . Целунахме се , прегърнахме се и започнахме да си говорим . Говорихме ,но случайно възникна спор . Аз направих няколко забележки да говори по тихо , при което тя се ядоса . Фръцна се и ми лепна едни силен шамар, след което влезна във входа си ... Няма да ви казвам какво ми мина през главата да й направя в този момент . Жени не удрям . Както и да е . После се видяхме и тя ми заяви че иска да скъсаме . Това ни се случва за втори път . Като основно оправдание ми каза че е събрала много гняв в себе си и иска да е свободна и да мисли само за себе си , а не за двама ни . Друго оправдане беше че аз имам високи изисквания и тя не е явно момичето за мен . Изискванията ми бяха да показва малко повече интерес и чувства . Да звънка по често и така . Е няма да ви разказвам как се опитвах да я разубедя . Тъй като ми е първа връзка сигурно се сещате в какво състояние съм в момента . Аха , ужасно . Кофтито е че я обичам , толкова много че дори да ви задръстя форума с обяснения пак харда на сървъра няма да побере толкова информация . Просто искам да пробвам отново с нея .

Искам да си я върна . Просто го желя . Болката от загубата е огромна . При смъртта на мой близък не ме е боляло толкова ...Останахме уж приятели и тя ми обеща че след 5 месеца пак ще пробваме , а дотогава дори няма да мога да я виждам . Предполагам се сещате от какви въпроси ми експлодира главата . Дали ще ме обича тогава , дали ще бъде с друг ... Опитвам се да притъпя болката , сам да разбера че вече я няма и трябва да продължа напред , ала.. . Излизам с приятели – не помага , филми не успявам да гледам . Просто не знам . Моля ви за съвет ... Благодарско .
    разбирам те напълно и аз исках да си върна един човек, но с всичките си опити и глупости които направих само го отдалечих от себе си..остави я, тя явно е в лош период не и досаждай..всичко ще си дойде на мястото, колкото и да я обичаш в момента си безсилен.. сорри ..
    I don`t care .. ;] ..

Сигурно аз ще съм единствената, която ще спомене, че момичето е изрод. Безсърдечно същество, егоцентрично, глупаво. Докато продължиш да й тичаш подир гъза, тя ще продължава да се чувства като центъра на Вселената и да се прави на интересна, като ти поставя разни измислени условия, за да страдаш и да те унижава. Тя наистина не е момичето за теб.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    ако те обича ще се върне ако не те обича..
    Правилно.
    Ако толкова я обичаш.. чакай 5 месеца.
    The blood that binds us ..till death unites us

знам 4е ти е много кофти-минавала съм през това.но също така знам ,4е с времето нещата се оправят,болкта отшумява.бъди силен,не губи вяра в себе си,рано или късно вси4ко ще се нареди
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Сърби я шундата за чужди пишони ... Честно казано и тя спада в графата "не знае кво иска"... Ми освен да чакаш и да се надяваш (макар да не виждам смисъл щото може пак да тръгнете и пак да и скимне да "мисли за себе си") и да чакаш да минат 5-те месеца ..Сега си запълвай времето с разни неща и малко по-малко ще се оправиш
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    “Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…” ...
    Теб те боли ,обичаш я ,като гледам би дал всичко за нея,не е ли така?

А тя за теб,дали? (Ако те обичаше ,щеше да те помоли да се справите и двамата с проблемите си ,нямаше да те остави така 5 месеца с някакви напразни нажеди ,за това време доста неща могат да се променят ) Бих казала ,че е време да обърнеш нова страница,да я забравиш и да гледаш само напред.Явно наистина не е била момичето за теб.

Успех
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    “Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…” ...

А тя за теб,дали? (Ако те обичаше ,щеше да те помоли да се справите и двамата с проблемите си ,нямаше да те остави така 5 месеца с някакви напразни нажеди ,за това време доста неща могат да се променят ) Бих казала ,че е време да обърнеш нова страница,да я забравиш и да гледаш само напред.Явно наистина не е била момичето за теб.

Успех
    Не знам дали я боли . Тя си излиза с приятели също . Гледам пише във фейсбука закачливи коментари на разни . Все едно . Аз се изложих , плаках , молих я . Унижих се като поредният боклук . Тя една сълза не пророни . Един път не ми каза че ще й липсвам . Сега ако трябва да звънна , всичко е - Здрасти , Добре съм , Аха , Браво , Хубаво... Единственото което каза е че иска да е сама . Сама със себе си и да не мисли повече за двама ни . Все едно ... Глупака съм аз . Ако бях постъпил по иначе щяхме да сме заедно сега , но ...

И дори и да беше постъпил иначе, вярваш ли си, че нещата щяха да са различни? Риторичен въпрос е, не ми отговаряй.

що точно след 5 месеца ще може пак ?! о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Антиохия
    Защото тогава завършвам и УЖ като не сме заедно ще уча по добре . Боже ... Аз дори не мога да пипна , но правя опити де .

Цитирай Първоначално написано от Chameleon
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    'Щото а3 така казвам
    ахаа значи ТИ всъщност си ТЯ??! т.е негооовата
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от Chameleon
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    'Щото а3 така казвам
    ахаа значи ТИ всъщност си ТЯ??! т.е негооовата
    Моля ви да не се бъзикате ... Тя не пише тук . Тя дори не чете тук . Затова и ви пиша за съвети . Много от тях са прекрасни . Благодаря .

Че мъжете да не би да нямат чувства, все пак не казвам да разказва на всеки, ама къде да се изповяда ако не тук... По-добре я забрави, не си струва мисля че. Ще намериш по-добра.

Град
    Русе
    С mArMaLaDkA съм съгласна, естествено , ама все пак и тя сигурно си е права за себе си. Аз лично ако късам с някого, то е защото нямам чувства вече или пък не ми е добре с него. Със сегашния си приятел бих скъсала само ако виждам, че по някакъв начин му преча или не съм това, от което има нужда .. И го обичам ужасно много .. Така че и двата варианта са възможни, или не те обича и не й е кеф с тебе, или наистина си вярва, че не е Момичето. На това, че си има проблеми и иска да си ги реши сама, не вярвам. А ти си набий в главата, че тя ако те обичаше нямаше така да си играе и да ти се прави на интересна, покажи, че не си безхарактерно момченце и знаеш какво искаш и то не е някоя девойка да ти прави "курвенски" номерца .. Остави я сама да се върне ако иска .. И не й позволявай да ти контролира живота! Пренареди си приоритетите

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от Sw3eTy
    С mArMaLaDkA съм съгласна, естествено , ама все пак и тя сигурно си е права за себе си. Аз лично ако късам с някого, то е защото нямам чувства вече или пък не ми е добре с него. Със сегашния си приятел бих скъсала само ако виждам, че по някакъв начин му преча или не съм това, от което има нужда .. И го обичам ужасно много .. Така че и двата варианта са възможни, или не те обича и не й е кеф с тебе, или наистина си вярва, че не е Момичето. На това, че си има проблеми и иска да си ги реши сама, не вярвам. А ти си набий в главата, че тя ако те обичаше нямаше така да си играе и да ти се прави на интересна, покажи, че не си безхарактерно момченце и знаеш какво искаш и то не е някоя девойка да ти прави "курвенски" номерца .. Остави я сама да се върне ако иска .. И не й позволявай да ти контролира живота! Пренареди си приоритетите
    Благодаря ти много за съвета ! Кофтито е ,че съм един моногамен човек . Хич не ми правят впечатление други момичета , тази беше изключение . Ала да показвам се като безхарактерен малодушен идиот ... Осъзнавам го , но ... Ще се пробвам . Мерси

е тя сега за ученето ти ли се е загрижила о.О

на мен като ми е гадно въобще не ми се мисли, не ми се учи ..
    ти през тия 5 месеца само ще се самоизмъчваш (дано не се самоизмъчваш),
    к'во остава за ученето
    още по - тежко ще ти
    .. се едно

така ..
    имаш доста възможности

- можеш да я чакаш 5 месеца (въпреки, че това за мен е глупаво о.О)
    и да се надяваш, че след тези 5 месеца ще сте заедно и ще се обичате и т.н
    (въпреки, че почти всички знаем, че след 1 раздяла не може пак да е същото .. -.-)

- можеш да се откажеш и да продължиш да си живееш, но без нея
    ще ти 'мине' рано или късно

- и т.н

..
    ако искаш да я забравиш
    започни да 'откриваш' нови неща
    при мен винаги помага

излизам с нови хора, правя нови неща
    опитвам се да не мисля за това като постоянно говоря (:Д)
    като започна да дрънкам глупости не мисля за това о.О (да, звучи кухо, знам :Д)
    филми .. едва ли
    освен ако не са от като Бира понг и Денс Флик :d
    другооо ..

мии главното е да правиш неща, които не те карат да мислиш за нея
    май е това о.О

иначе ако искаш да си я върнеш - или ще чакаш 5 месеца, или ще направиш нещо (НЕ ЗНАМ какво), което тя да оцени и да размисли ..

това е, което се сещам ..

Град
    Антиохия
    smiirnoff и всички други потребители . Мерси , не осъзнавате колко много ми помагате . Благодаря ви , изключително точни хора сте , евала и ви пожелавам само хубави неща !

бати пожеланието, все едно имам рожден ден ^^

емии .. успех ^^

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka

Успех
    Не знам дали я боли . Тя си излиза с приятели също . Гледам пише във фейсбука закачливи коментари на разни . Все едно . Аз се изложих , плаках , молих я . Унижих се като поредният боклук . Тя една сълза не пророни . Един път не ми каза че ще й липсвам . Сега ако трябва да звънна , всичко е - Здрасти , Добре съм , Аха , Браво , Хубаво... Единственото което каза е че иска да е сама . Сама със себе си и да не мисли повече за двама ни . Все едно ... Глупака съм аз . Ако бях постъпил по иначе щяхме да сме заедно сега , но ...

Да ако зависише от теб щяхте да сте заедно сега,но нали във връзката са двамата души.Ако тя излиза с това оправдание..ту за учене ,ту за това да помислела (бла,бла) не си струва .Честно ако някой ми каже "Сама със себе си и да не мисли повече за двама ни",го оставям и няма да го погледна.Ами ти си се изложил ,нали ?Не я търси тогава,ако през тези 5 месеца тя е с друг , ти как би се почувствал?-предаден ,ще те боли повече..
    Както казах ,не си струва.Явно тя не е оценявала това което си и давал!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

^съгласен...
    давай напред, занимавай се с неща, които са ти интересни, чети ако ти се чете, пробвай някой нов спорт, естествено излизане с приятели... дейности, които да не ти позволяват да мислиш за нея. аз лично така правя - занимавам се с какви ли не неща, които ми харесват, не остава време за всички, но цял ден не мисля за нея, а вечер като се прибера съм твърде скапан за да мисля изобщо

според мен просто не изпитва такива чувства към теб, каквито ти изпитваш към нея...
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Боли боли .. знам какво ти е ;Х
    Опитай се да си починеш малко, може би и тя иска това.
    Обаждай и се от време на време, да я чуеш как е. А пък тя ако те обича, ще усети колко много и липсваш и тя сама ще дойде при теб.
    Ти не се отказвай от нея! Говорете си! Казвайте си какво чувствате един към друг!
    Аа и знай, че момичетата искат някой да се бори за тях!

УСПЕХ
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си