- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боли ... много боли .
Откъде да започна ... Ще бъда максималано кратък и се надявам да получа съвет . Мерси !!!
Преди година и два месеца тръгнахме с едно момиче . Беше прекрасна . В началото на връзката ни тя се държеше изключително добре , смс, звънене . Един постоянен интерес . Няма да ви лъжа , но на мен ми харесваше изключително много . В последните няколко месеца с нея , бяхме в много напрегнати отношения , рядко се виждахме и често се карахме. Тя все забравяше да ми звънне , аз и казвах че е студена (знам че е тъпо, но рядко се сещаше да каже – Обичам те –обаче кажеше ли го бях на седмото небе) и понеже тя не правеше тези неща аз ги правех . Просто тя си имаше явно своите проблеми . Понеделник излезнахме , всичко беше перфектно . Разхождахме се , а после отидохме на кафе . Говорихме си , гушкахме се , целувахме се и все приятни неща . Личеше й че се чувства добре . Ала какво се случи ... Вторник и звънкам вечерта , бях в много лошо настроение и просто се заядох с нея че не ми звънна днеска въпреки ,че обеща ... Сряда . Видяхме се още от преди това личеше че има нещо . Беше нервна . Целунахме се , прегърнахме се и започнахме да си говорим . Говорихме ,но случайно възникна спор . Аз направих няколко забележки да говори по тихо , при което тя се ядоса . Фръцна се и ми лепна едни силен шамар, след което влезна във входа си ... Няма да ви казвам какво ми мина през главата да й направя в този момент . Жени не удрям . Както и да е . После се видяхме и тя ми заяви че иска да скъсаме . Това ни се случва за втори път . Като основно оправдание ми каза че е събрала много гняв в себе си и иска да е свободна и да мисли само за себе си , а не за двама ни . Друго оправдане беше че аз имам високи изисквания и тя не е явно момичето за мен . Изискванията ми бяха да показва малко повече интерес и чувства . Да звънка по често и така . Е няма да ви разказвам как се опитвах да я разубедя . Тъй като ми е първа връзка сигурно се сещате в какво състояние съм в момента . Аха , ужасно . Кофтито е че я обичам , толкова много че дори да ви задръстя форума с обяснения пак харда на сървъра няма да побере толкова информация . Просто искам да пробвам отново с нея .
Искам да си я върна . Просто го желя . Болката от загубата е огромна . При смъртта на мой близък не ме е боляло толкова ...Останахме уж приятели и тя ми обеща че след 5 месеца пак ще пробваме , а дотогава дори няма да мога да я виждам . Предполагам се сещате от какви въпроси ми експлодира главата . Дали ще ме обича тогава , дали ще бъде с друг ... Опитвам се да притъпя болката , сам да разбера че вече я няма и трябва да продължа напред , ала.. . Излизам с приятели – не помага , филми не успявам да гледам . Просто не знам . Моля ви за съвет ... Благодарско .
Всеки е в някакъв период.. ти може да не го разбираш но тя може да има някакви проблеми .. да иска да види какво е без теб и някакви е такива.. според мен по-добре е да не досаждаш.. ако те обича ще се върне ако не те обича..
това ли ти е максимално краткото?
добре след като си загубил година и 2 месеца, недей губи още толквоа във вайкане.
+това си мъж
еми явно трябва да я забрави6,а 6о то4но след 5 месеца ти е казала ???![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
разбирам те напълно и аз исках да си върна един човек, но с всичките си опити и глупости които направих само го отдалечих от себе си..остави я, тя явно е в лош период не и досаждай..всичко ще си дойде на мястото, колкото и да я обичаш в момента си безсилен.. сорри ..Първоначално написано от T91
![]()
I don`t care .. ;] ..
Сигурно аз ще съм единствената, която ще спомене, че момичето е изрод.Безсърдечно същество, егоцентрично, глупаво. Докато продължиш да й тичаш подир гъза, тя ще продължава да се чувства като центъра на Вселената и да се прави на интересна, като ти поставя разни измислени условия, за да страдаш и да те унижава. Тя наистина не е момичето за теб.
Правилно.Първоначално написано от AlokiNn
Ако толкова я обичаш.. чакай 5 месеца.
The blood that binds us ..till death unites us
знам 4е ти е много кофти-минавала съм през това.но също така знам ,4е с времето нещата се оправят,болкта отшумява.бъди силен,не губи вяра в себе си,рано или късно вси4ко ще се нареди![]()
I can't stop myself from loving you <3
Сърби я шундата за чужди пишони ... Честно казано и тя спада в графата "не знае кво иска"... Ми освен да чакаш и да се надяваш (макар да не виждам смисъл щото може пак да тръгнете и пак да и скимне да "мисли за себе си") и да чакаш да минат 5-те месеца ..Сега си запълвай времето с разни неща и малко по-малко ще се оправиш![]()
De-Phazz - Anchorless
“Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…” ...
Теб те боли ,обичаш я ,като гледам би дал всичко за нея,не е ли така?
А тя за теб,дали? (Ако те обичаше ,щеше да те помоли да се справите и двамата с проблемите си ,нямаше да те остави така 5 месеца с някакви напразни нажеди ,за това време доста неща могат да се променят) Бих казала ,че е време да обърнеш нова страница,да я забравиш и да гледаш само напред.Явно наистина не е била момичето за теб.
Успех
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не знам дали я боли . Тя си излиза с приятели също . Гледам пише във фейсбука закачливи коментари на разни . Все едно . Аз се изложих , плаках , молих я . Унижих се като поредният боклук . Тя една сълза не пророни . Един път не ми каза че ще й липсвам . Сега ако трябва да звънна , всичко е - Здрасти , Добре съм , Аха , Браво , Хубаво... Единственото което каза е че иска да е сама . Сама със себе си и да не мисли повече за двама ни . Все едно ... Глупака съм аз . Ако бях постъпил по иначе щяхме да сме заедно сега , но ...Първоначално написано от balu4ka
И дори и да беше постъпил иначе, вярваш ли си, че нещата щяха да са различни? Риторичен въпрос е, не ми отговаряй.
що точно след 5 месеца ще може пак ?! о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Защото тогава завършвам и УЖ като не сме заедно ще уча по добре . Боже ... Аз дори не мога да пипна , но правя опити де .
ахаа значи ТИ всъщност си ТЯ??!Първоначално написано от Chameleon
т.е негооовата
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Моля ви да не се бъзикате ... Тя не пише тук . Тя дори не чете тук . Затова и ви пиша за съвети . Много от тях са прекрасни . Благодаря .Първоначално написано от sunshinepp
Че мъжете да не би да нямат чувства, все пак не казвам да разказва на всеки, ама къде да се изповяда ако не тук... По-добре я забрави, не си струва мисля че. Ще намериш по-добра.
С mArMaLaDkA съм съгласна, естествено, ама все пак и тя сигурно си е права за себе си. Аз лично ако късам с някого, то е защото нямам чувства вече или пък не ми е добре с него. Със сегашния си приятел бих скъсала само ако виждам, че по някакъв начин му преча или не съм това, от което има нужда .. И го обичам ужасно много .. Така че и двата варианта са възможни, или не те обича и не й е кеф с тебе, или наистина си вярва, че не е Момичето. На това, че си има проблеми и иска да си ги реши сама, не вярвам. А ти си набий в главата, че тя ако те обичаше нямаше така да си играе и да ти се прави на интересна, покажи, че не си безхарактерно момченце и знаеш какво искаш и то не е някоя девойка да ти прави "курвенски" номерца .. Остави я сама да се върне ако иска .. И не й позволявай да ти контролира живота! Пренареди си приоритетите
![]()
Благодаря ти много за съвета ! Кофтито е ,че съм един моногамен човек . Хич не ми правят впечатление други момичета , тази беше изключение . Ала да показвам се като безхарактерен малодушен идиот ... Осъзнавам го , но ... Ще се пробвам . МерсиПървоначално написано от Sw3eTy
![]()
е тя сега за ученето ти ли се е загрижила о.О
на мен като ми е гадно въобще не ми се мисли, не ми се учи ..
ти през тия 5 месеца само ще се самоизмъчваш (дано не се самоизмъчваш),
к'во остава за ученето
още по - тежко ще ти
.. се едно
така ..
имаш доста възможности
- можеш да я чакаш 5 месеца (въпреки, че това за мен е глупаво о.О)
и да се надяваш, че след тези 5 месеца ще сте заедно и ще се обичате и т.н
(въпреки, че почти всички знаем, че след 1 раздяла не може пак да е същото .. -.-)
- можеш да се откажеш и да продължиш да си живееш, но без нея
ще ти 'мине' рано или късно
- и т.н
..
ако искаш да я забравиш
започни да 'откриваш' нови неща
при мен винаги помага
излизам с нови хора, правя нови неща
опитвам се да не мисля за това като постоянно говоря (:Д)
като започна да дрънкам глупости не мисля за това о.О (да, звучи кухо, знам :Д)
филми .. едва ли
освен ако не са от като Бира понг и Денс Флик :d
другооо ..
мии главното е да правиш неща, които не те карат да мислиш за нея
май е това о.О
иначе ако искаш да си я върнеш - или ще чакаш 5 месеца, или ще направиш нещо (НЕ ЗНАМ какво), което тя да оцени и да размисли ..
това е, което се сещам ..
smiirnoff и всички други потребители . Мерси , не осъзнавате колко много ми помагате . Благодаря ви , изключително точни хора сте , евала и ви пожелавам само хубави неща !
бати пожеланието, все едно имам рожден ден ^^
емии .. успех ^^
Първоначално написано от T91
Да ако зависише от теб щяхте да сте заедно сега,но нали във връзката са двамата души.Ако тя излиза с това оправдание..ту за учене ,ту за това да помислела (бла,бла) не си струва .Честно ако някой ми каже "Сама със себе си и да не мисли повече за двама ни",го оставям и няма да го погледна.Ами ти си се изложил ,нали ?Не я търси тогава,ако през тези 5 месеца тя е с друг , ти как би се почувствал?-предаден ,ще те боли повече..
Както казах ,не си струва.Явно тя не е оценявала това което си и давал!![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
^съгласен...
давай напред, занимавай се с неща, които са ти интересни, чети ако ти се чете, пробвай някой нов спорт, естествено излизане с приятели... дейности, които да не ти позволяват да мислиш за нея. аз лично така правя - занимавам се с какви ли не неща, които ми харесват, не остава време за всички, но цял ден не мисля за нея, а вечер като се прибера съм твърде скапан за да мисля изобщо![]()
според мен просто не изпитва такива чувства към теб, каквито ти изпитваш към нея...
REGGAE BOOM <3
Боли боли .. знам какво ти е ;Х
Опитай се да си починеш малко, може би и тя иска това.
Обаждай и се от време на време, да я чуеш как е. А пък тя ако те обича, ще усети колко много и липсваш и тя сама ще дойде при теб.
Ти не се отказвай от нея! Говорете си! Казвайте си какво чувствате един към друг!
Аа и знай, че момичетата искат някой да се бори за тях!
УСПЕХ![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥