Виждам,че си изключително интелигентно момче,но си влюбен.А както знаеш силните чувства притискат трезвото мислене или по-скоро те карат да отказваш да приемеш реалността такава,каквато е и за жалост в момента животът сякаш ти е обърнал гръб.Ужасяващо е да наблюдаваш отсрани как човекът,който до вчера ти е казвал:"Обичам те!" се отдалечава от теб и как всичко,което сте градили заедно се разрушава,а ти не можеш да направиш нищо,за да го предотвратиш.
Според впечатленията ми от твоята история,мога да направя един извод,че това момиче се е уморило от вашата връзка,може би според нея вече е изчерпана и няма какво да получите един от друг повече,а може би причината е съвсем друга,не познавам нито нея,нито теб за да ти гарантирам 100%.
За петта месеца,отново според впечатленията ми,ми идва една мисъл,че може би тя иска да компенсира вината си,по начин,по който да не изгрежда лошата и понеже те уважава ти дава една надежда,на която да се крепиш сега,когато ти е най-трудно.
Според мен на този етап ти не трябва да правиш нищо.Няма смисъл да се бориш за нещо,за което може би вече не си струва.Ако тя наистина е искрена в думите ,в които ти е казала ще се върне при теб.За сега можеш да направиш само едно-да наблюдаваш поведението и и според него да си направиш извод дали си заслужава да се бориш в по-късен етап.Остави я сега тя да направи първите крачки,не я търси няколко дни,за да видиш как ще реагира