Цитирай Първоначално написано от T91
Ще чакам . Не желая да оставя така нещата . За мен тя е специална , но ако отново каже че не желае да е с мен , повече няма да я тормозя . Сега с нея сме се разбрали да се видим пак . По-другата седмица в петък . Може ли да ми предложите какво да направя . Честно казано като се видим не смятам да я тормозя да тръгне с мен , или да обсъждаме това което се е случило . За съжаление , няма да лъжа , но искам да чуя от нея думите - Искам да бъда с теб , обичам те . Въпреки всичко аз смятам че ни трябва малко време разделени . Един , два ... месеца че малко и повече , та да се свестим .

Тя сега доколкото разбрах си прави нон -стоп срещи с приятели . Може този вид свобода да й е липсвал ... Нямахме много време заедно , виждахме се 2-3 пъти седмично . Даже често по 1 път и то в неделя ... Може би й е липсвал този тип свобода . Никога не съм я ограничавал да бъде с приятелите си , напротив тя искаше да бъдем само двамата . Ала вече и аз съм объркан ...
значи за срещата,първо ще те попитам кой даде идеята за нея или кой намекна,това е много важно.Ако е тя е добър знак,значи все още се интересува от теб и има много голям шанс да ти каже думите,ккоито искаш,но ако си ти...е,сам се сещаш.
А по-време на срещата не й немаквай и говори нищо от рода да се съберете,колко ти липсва и т.н,остави тя да започне разговора.Ако тя е дала идеята за срещата-със сигурност има какво да ти каже и ще започне първа,ако ли пък не ти каже нищо,задй и въпроса:"Защо искаше да се видим?".Ако ти си намекнал да се видите и по време на срещата тя почти не продумва думи,пък камо ли да започне разговора,може би е дошла без никакво желание,едва ли не на сила.
Само ще ти кажа,че по поведението и начинът по който те гледа можеш да разбереш какво мисли и чувства,наблюдавай.
А за излизанията с приятели...щях да кажа,че може би са и липсвали,защото е прекарвала времето си с теб,но като каза,че сте се виждали 1-2 пъти седмично...преди излизала ли е с приятели?Ако не е,сега го прави,заради това,защото са и липсвали тези събирания,а преди се е съобразявала с теб,но ако и преди е излизала...може би иска постепенно да се отдалечи от тен б и да те забрави.
И пак казвам мнението ми е основано разказите ти,ако познавах и двама ви,може би щеше да бъде много по-различно от сегашното ми9.Но при всички случаи пиши как е минала срещата