- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам мнение =]
Зравейте на вс![]()
Значи с моята половинка правин 6 месеца и нз какво да му подаря мисля си да му подаря една наша снимка и един камъккойто той ми подари на първата ни среща ама нз дали ще му хареса... Вие как мислите ...
Мерси предварително![]()
![]()
камък ли![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
изглежда ми хубавоПървоначално написано от Krisiity
даже се размечтах за мойтууу бебе ..мисля, че ще бъде хубаво..
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
да един камък щот като бяхме на първата ни среща бяхме на една река и камъка приличаше малко на сърце според него деПървоначално написано от soul1199
![]()
камък??![]()
И какво ще го прави този камък??
Идеята ти я схванах, но повярвай ми той надали ще си спомня за камъчето .. пък и най - малкот оти го е подарил на теб .. то си е твое!!!
За снимката е добра идея .. а ако имаш възможност може да направиш дори и албум (ако държиш да е свъразно със снимки) ии в този албум да зивадиш пак така ваши общи снимки... може и да драснеш по нещо под всяка .. или да го изпишеш с причините "защо го обичаш" илии нещо пдообно ..
![]()
нз дали ти допада идеята .. ама в момента не ъсм много настроена за "романтични предложения за подарък" ..
![]()
п.с. успех ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мда бе. Щом е от теб всичко ще му се хареса.
The blood that binds us ..till death unites us
ахааа ясно, щото той няма ваши снимки и защото ти е подарил КАМЪК ти искаш да му го върнеш!?
много глупаво
бъди по - оригинална
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
на4и 6е му харесаПървоначално написано от Krisiity
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
подари му 10 чифта чорапи, шанса да му харесат според мене е по-голямПървоначално написано от Krisiity
ай със здраве - другото не е важно
Подари му кучешко чене и засъхнали конски лайна, като добавиш и сперма от слон смесена с маймунска храчка и пикнята на учителят по физическо ще бъде невероятен подарък.
q7-ца.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ей, не прекалявайтеПървоначално написано от peshost
![]()
Ами ако помни камъка, ще е хубаво, но ако не, ще се получи мн кофти. Сещаш се...Иначе снимката е хубава идея. Даже ако имате повечко снимки, можеш да купиш хбаво албумче с романтична обложка.
Ако не, една снимка, но в хубава рамчица.
Успех.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
тея снимки за подарък са ми ацки лигави.. простоо![]()
Просто аз
За камъка.. не предпочиташ ли да си го запазиш за спомен? Може да не помни, или пък да не му хареса идеята, че му го връщаш![]()
снимка.. може в някоя хубава рамка, не знам..
Нямаш ли други идеи?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Щом е от теб всичко ще му се хареса.Вяжен е жеста няма значение подаръка![]()
а относно камъкаще си го задържа но вече и аз нз кво да му подаря помогнете
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Ти го познаваш най-добре, не е задължително да е свързано с баскетбола .. (:Първоначално написано от Krisiity
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
мм ваша снимка ама я сложи в няква хубава рамка и без камъка![]()
Coco Chanel <3
6 месеца?
Ох не се подарява подарък![]()
Не ви разбирам.
И какво питаш нас?Ти го познаваш не ние..или се лъжа?
Аман с тея теми![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
аз лично не виждам защо се подаряват подаъци на 6месеца, година и 6 месеца... и т.н. Малки подаръчета и сладки жестиве винаги може да си правите, но щом държиш да му направиш изненада:
> изритваш всички от вкъщи, или просто намираш място, където няма никой за цяяяяяялата вечер.
>приготвяш му "вечеря" предполагам знаеш какво обича > можеш да изпечеш пица под формата на сърце , тестото се оформя лесно. купуваш бяло вино или каквото вие обичате (не да се наливате а за тост във ваша чест). не се притеснявай ако не можеш да готвиш важно е да види че си се постарала ако не става за хапване винаги можете да поръчате заедно нещо за вкъщи(нз дали можеш или не да готвиш за това посочвам варианта)
>хапвате си на романтична музика може да запалиш свещи, правите си снимки, ако си имате нежна песен може да танцувате...
> после гледате романтичен филм гушкане целувки и вие си знаете...
<< това е моя представа за романтична вечер с хубави спомени ако не ви харесва просто я игнорирайте>>![]()
Е ти му подари една пръчка![]()
снимката е хубава идея.. подарих на моя приятел една снимка в рамка.. мн я хареса .. успехх . .![]()
(l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)
И да не му хареса той няма да ти признае.Ами за момента си нямам и идеи за подаръци
sry..
Представата за романтична вечер на vellvet ееееее просто убийствена.Страшно много ми хареса даже си го представих... ммм Много Красиво![]()
![]()
![]()
![]()