- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бивш/а
ама хора..в темата не става дума за някой определен, просто принципно бихте ли го направили ..
мерси много на всички
Кало, хубаво правило![]()
![]()
.. "Едно от "Любовните" правила които следвам е : Никога не тръгвай с бивша !"
I don`t care .. ;] ..
Ако той се е разделил с мен е тъпо ..
Ако аз съм се разделила с него е още по-тъпо ..
следователно : не
защо не?
ако се обичате, разбира се, че може и ако сте запазили добрите си отношения
Coco Chanel <3
омлет.
искам се гушкам и с 2те ^_^Първоначално написано от sunshinepp
xhuaHUXahuxhUAXHU
по темата - едно нещо случило ли се е един път няма гаранция, че ще се случи и втори път, но случи ли се втори път, то то ще се случи и 3ти път...
такаче сичко е относително ако ме разбираш ;]
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
някой пречи ли тиПървоначално написано от go71n
![]()
???
I don`t care .. ;] ..
failiurs.
зависи за какво сте скъсали първия път и дали ти ще се чустваш добре като се върнеш при него ;]]тва е моито мнение
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
добре де хубу..ще си призная..скъсахме щото трябваше да замине и аз скъсах с него, сега той се върна ии.. аз не знам!Първоначално написано от Krisiity
![]()
I don`t care .. ;] ..
ако имаш още чуства към него няма нищо лошо да се върнеш при него...Първоначално написано от sunshinepp
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
да де ама бяхме си обещали когато той се въpне да опитаме пак обаче аз сега съм с дpуг човек и не знам как да кажа на бившия ми ..Първоначално написано от Krisiity
смис той се надява пак да имаме нещо, но аз не искам да заpежа сегашния си пpиятел! много е сложно за това попитах дали бихте се въpнали пpи бивш за да не pазтягам истоpиятал като локум..
I don`t care .. ;] ..
твоита е сложна абе послушаи сърцето си ;]]Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
Зависи от много неща .. и от хората и от причината поради,която сте скъсали и от времето,което е минало и какво се е случвало докато не сте били заедно.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
If I played you like a toy?
По принцип съм върл противник на събирането с бивш, но в този случаи , въпреки че минаха 2 години още съм готова да го приема обратно..
Три клишета: Бившият си остава бивш. Хората не се променят. Вълкът кожата си мени, но нрава не.Първоначално написано от sunshinepp
Колкото клишета, толкова и истина.
Аз лично не се обръщам назад, а продължавам напред.
edit: Прочетох малко мнения.. Какво означава, ако се обичат все още да се съберат? Ако са се обичали толкова много взаимно, защо са се разделили. Явно любовта е била едностранна.
Аз така си обяснявам нещата. Пример: Жена зарязва приятеля си. След няколко месеца той се е отърсил от раздялата и си живее живота. Тя вижда това, но някакво нейно чувство я кара тя пак да го притежава, но това чувство не е любов. Не е задължително да е точно такава ситуацията, но това е примерна ситуация.
Temet Nosce
벨야카
Различно ее обачо ако не си преставала да го обичаш има голяма вероятност пак да се поддадеш и да тръгнеш с него,независимо какво е правил и какво не...Хората са го казали,че любовта е сляпа.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Искам и с тебе искам и с нея искам и с 2те да полудеяПървоначално написано от buuu
![]()
от песен е да не си помислите нещо![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Според мен не.
Щом сме се разделили значи е трябвало.
Неискам да си губя времето с глупаци.![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
няма смисъл от това..
Аз след една година се бях събрала с бивш..., така че всичко е възможно. Важното е хората желание да имат.
Друг е въпроса до колко се получава, но определено е възможно да се случи.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако все още има чувства, защо да няма смисъл?
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~