.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Тема: бивш/а

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми де да знам... На скоро и аз се бях изправила пред същата дилема, но за сега си останахме приятели... Хората казват, че като един път се скъса нишката и после нищо не е същото - то е ясно, че дори и да се съберете нещата вече няма да са такива каквито са били преди, но се питам дали е възможно чувствата да станат по-силни? С бившия ми много спорихме на тая тема и аз съм на мнение, че всичко ще е прекалено различно и няма никаква гаранция, че нещата ще потръгнат, но той твърди, че не сме били скъсали за кой знае какво и нещата нямало да са по-зле... На тоя етап животите и на двама ни са прекалено объркани иии има намесени много други хора и решихме да си останем приятели на първо време... но при вас - ако имате силни симпатии един към друг и по някакъв начин част от чувствата ви са се възвърнали пробвайте... Нищо не губите ако опитате
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    aaa nene pri onq pru4 nqq se vurna nikoga ;ddd
    a za tebe... bigg gu6ii
    хихиии гуши беее шматиии
    искам се гушкам и с 2те ^_^ xhuaHUXahuxhUAXHU

по темата - едно нещо случило ли се е един път няма гаранция, че ще се случи и втори път, но случи ли се втори път, то то ще се случи и 3ти път...
    такаче сичко е относително ако ме разбираш ;]
    някой пречи ли ти ???
    Искам и с тебе искам и с нея искам и с 2те да полудея

от песен е да не си помислите нещо
    ее ок
    разбиваш мечтити ми
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Re: бивш/а

Цитирай Първоначално написано от umri
    хеллооооу хора!

не знам дали е имало такава тема и се извинявам ако се повтаря..но отдавна си задавам един въпрос- Има ли смисъл да тръгнеш отново бивш/а,ако не сте скъсали много скоро..да кажем 6-7 месеца? интересно ми е да видя вашите мнения..
    Три клишета: Бившият си остава бивш. Хората не се променят. Вълкът кожата си мени, но нрава не.

Колкото клишета, толкова и истина.

Аз лично не се обръщам назад, а продължавам напред.

edit: Прочетох малко мнения.. Какво означава, ако се обичат все още да се съберат? Ако са се обичали толкова много взаимно, защо са се разделили. Явно любовта е била едностранна.

Аз така си обяснявам нещата. Пример: Жена зарязва приятеля си. След няколко месеца той се е отърсил от раздялата и си живее живота. Тя вижда това, но някакво нейно чувство я кара тя пак да го притежава, но това чувство не е любов. Не е задължително да е точно такава ситуацията, но това е примерна ситуация.
    мн точно Анииииии.. замисли са бе чопарчо
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си