[quote="Yofchito"]такаам... аз си мисля че проблемът се корени много по дълбоко. противно на повечето хора тук, аз си мисля че авторът е постъпил правилно, при създаването на връзка независимо дали си виждал другия човек, трябва да й покажеш че ти определяш правилата и че каквото ти кажеш това ще е. в този ред на мисли според мен единствениата грешка на автора е че не е започнал да я псува от самото начало, та да си знае мястото, а вместо това я е оставил няколко дена да му се качи на главата, и сега естествено си тегли последствията. за следващият път да знаеш, от самото начало да си я храниш здраво.
Храненето в случая наистина е израз на обич и заинтересованост, който за съжаление разглезените момиченца, какъвто е случая с рязаната к*рва, не могат никога да разберат...
Абе ...Yofchito ... за какво говориш изобщо, това са ДЕЦА на 12 годинкиии ! Не им разбира главата още от любов, да не говорим за такива разсъждения като твоите. ( и между другото несъм съгласна с тях, но това е отделен ?с и няма да го коментирам ).
Относно случая ... добре де, как можеш да говориш така на момиче?! тиии .. незнам направоо нямам думи !Та нали ние момичетата сме толкова нежни и чувствителни ... това да ти не е някой "приятел" от твоите да и говориш така ?!
Но всъщност .. за каква любов да говоря, вие просто неразбирате какво е любовта всъщност. Порастнете малко, пък тогава се занимавайте с нея. А и дори и да разбираш ... ама няма как да разбираш като й говориш така. Просто е недопустимо такова отношение! Аз ако съм на нейно място даже няма и да те погледна повече... Научете се на малко по-мило отношение бе хора ! Ако се държиш така от малък, после какво ще бъде ?!