.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Объркана история

здравейте .. аз см едно момиче което реши да ви сподели историята си и ви моли да дадете мнения ;] историята е дълга но ще се опитам да разкажа на кратко .. така запознах се с едно момче преди 2 години .. отначало го харесвах много и дори мислех че го обичам .. бащите ни са приятели и затова се виждаме често .. ходили сме много пъти в тях .. той е срамежлив и затова отначало аз вземах нещата в свои ръце .. звънях му .. ii т.н той не ми обръщаше много внимание отначалото..аз го целунах първа..но не с език .. преди 1 година аз си имах приятел и интересът на това момче(за което ви разказвам) се засили .. той започна да се държи много по различно с мен .. това беше миналото лято .. после скъсах с приятеля ми .. и това момче беше доволен .. но аз не скъсах заради него април месен 2009 момчето за което ви разказвам беше дошъл с един негов приятел(които ме харесваше) пред входа ни .. те ми се обадиха и слязох при тях .. тогава това момче ме целуна за първи път с език и се държа много добре с мен ..аз бях объркана .. защото тъкмо го забравям и не ми пука за него и той прави нещо и ме обърква .. после това лято започнахме да се събираме в тяхния гараж всяка вечер .. той се държеше много различно .. целували сме се много пъти .. не всяка вечер де .. и постояно ни питаха дали ходиме .. ние с него се разбрахме че няма нищо между нас но той продължаваше да ме целува .. когато му се сърдя винаги идва и ме гуши и ми казва \"сега на лоша ли ми се правиш\" всеки път ме опипва .. просто не може да се въздържа когато см близо до него .. веднъж ме болеше главата и само той отиде до тях и ми донесе хапче и вода ;] правил е много неща за да мисля че може би има чувства към мен .. ама някак си не см сигурна .. баща му ме обича много и всеки път ми казва че той има чувства към мен но е странен . . и не иска да си го признае и ми каза че му е говорил за мен и други хора са ми казвали ;] аз си мога без него ii само когато сме заедно има тръпка между нас но незнам .. много е объркано знам ;д дайте съвети плс ;]

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    А ти пиши на кирилица!

sh3_1s_7h3_0n3
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Защо не поговорите сериозно и го попитай дали иска да има нещо между вас или не
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Супер фен Аватара на vesinka899
    ами тръгнете с тва момче.Успех

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на AlokiNn

Град
    Русе
    Не стига ли, че си направих труда да го прочета, ами и на няколко пъти препрочитах, щото доста неща не разбирах. Не беше и много грамотно, ама карай не съм тази, дето да ти прави забележки за това.
    Та ... nevermind, so ...казваш, че се натискате, че ти е хубаво с него и пр. Ами просто поговори с него и разбери какво става и така ... не е толкова трудно, чудно ми е как не се сещате сами за такива работи - разговори ... какво сложно ??

Мега фен Аватара на t0d1t0
    яко. Прецаках се да го прочета,та поне да дам мнение. Поговорете,питай дали ще става нещо по-сериозно,дали иска да е с теб,да бъде верен само на теб и т.н. ,а бе демен да станете "гаджинцЪъЪъъ",а не само така да се правите. Айде направете го официално,гаджосайте се и толкова.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Съгласна,давайте го по-сериозно!

Пишеш самовлюбено и доста неграмотно.

++
    Само да вметна, че ще ти направят проблем с заглавието

Град
    Някъде там...
    Тая тема не е за първи път... АБС същата история имаше наскоро постната. Убедена съм, това с хапчето и водата също го имаше. Дали другия месец отново ще се напише тая тема...

Както казаха и другите, поговорете и се изяснете. Ако имате чувства "се гаджосвайте". Ако нямате КРАЙ и това е. Няма смисъл ей така да се занасяте само и да си губите времето, като можете да намерите други хора, с които да имате взаимни чувства и да се държите по-сериозно.
    Ще те намеря ли някога... ;(

говори с него и загаджвай
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на cookie_master
    мързи ме да го чета

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    яко. Прецаках се да го прочета,та поне да дам мнение. Поговорете,питай дали ще става нещо по-сериозно,дали иска да е с теб,да бъде верен само на теб и т.н. ,а бе демен да станете "гаджинцЪъЪъъ",а не само така да се правите. Айде направете го официално,гаджосайте се и толкова.
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    +
    мхм ?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

хех
    ми повярвай, наистина те харесва
    и поговорете, защото нещата между вас наистина могат да се получат
    успех!
    Coco Chanel <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    говори с него за да си изясниш ситуацията
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Благодаря на всички който ме разбраха и прочетоха темата ! Който го мързи да не я чете.За сега не мисля да го питам дали ще има нещо между нас защото всъщност не искам да ходя с него .. просто има тръпка между нас .. говорих си пак с баща му и той ми каза че не показва когато обича някой но той си го познава и знае че има нещо към мен . Сега ми кажете моля ви как да го накарам да мисли че не ми пука тоолкова много за него защото той си мисли че го обичам ии винаги ще го искам! Ние се виждаме често защото се събираме с една и съща компания .. когато го отблъсквам той започва да ме гуши и да ми казва че ме обича ..

ми прави се на недостъпна
    като ти каже нещо се прави, че не го слушаш
    и т.н
    ама не знам защо е това, все пак и двамата се харесвате - вземете се
    Coco Chanel <3

Голям фен
    аз съм имала подобни отношения с един фр. и нещата си бяха страхотни и така никога не сме се опитвали да направим нещата по-сериозни. ти си прецени дали искаш и можете да имате по серизони отношения или полижението те остройва и така. Когато тръпката изчезне ще можете да останете фр.

Ами попринцип отношенията ме устроиват така ! Пък по-нататък съдбата ще покаже

Еми единственият начин е да си поговорите и да разбереш какво в край на сметка иска от теб.Незнам .. според мен ако продължаваш така може и да се влюбиш в него и ако се окаже,че за него наистина е било само заигравка ще е много кофти.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Ами няма да се влюбя в него защото още когато се заппознахме мислех че съм влюбена но после разбрах че съм се заблуждавала ! За мен е заигравка може би .. а за него незнам.Аз чувствам само привързване по някой път .. не и любов !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си