здравейте .. аз см едно момиче което реши да ви сподели историята си и ви моли да дадете мнения ;] историята е дълга но ще се опитам да разкажа на кратко .. така запознах се с едно момче преди 2 години .. отначало го харесвах много и дори мислех че го обичам .. бащите ни са приятели и затова се виждаме често .. ходили сме много пъти в тях .. той е срамежлив и затова отначало аз вземах нещата в свои ръце .. звънях му .. ii т.н той не ми обръщаше много внимание отначалото..аз го целунах първа..но не с език .. преди 1 година аз си имах приятел и интересът на това момче(за което ви разказвам) се засили .. той започна да се държи много по различно с мен .. това беше миналото лято .. после скъсах с приятеля ми .. и това момче беше доволен .. но аз не скъсах заради него април месен 2009 момчето за което ви разказвам беше дошъл с един негов приятел(които ме харесваше) пред входа ни .. те ми се обадиха и слязох при тях .. тогава това момче ме целуна за първи път с език и се държа много добре с мен ..аз бях объркана .. защото тъкмо го забравям и не ми пука за него и той прави нещо и ме обърква .. после това лято започнахме да се събираме в тяхния гараж всяка вечер .. той се държеше много различно .. целували сме се много пъти .. не всяка вечер де .. и постояно ни питаха дали ходиме .. ние с него се разбрахме че няма нищо между нас но той продължаваше да ме целува .. когато му се сърдя винаги идва и ме гуши и ми казва \"сега на лоша ли ми се правиш\" всеки път ме опипва .. просто не може да се въздържа когато см близо до него .. веднъж ме болеше главата и само той отиде до тях и ми донесе хапче и вода ;] правил е много неща за да мисля че може би има чувства към мен .. ама някак си не см сигурна .. баща му ме обича много и всеки път ми казва че той има чувства към мен но е странен . . и не иска да си го признае и ми каза че му е говорил за мен и други хора са ми казвали ;] аз си мога без него ii само когато сме заедно има тръпка между нас но незнам .. много е объркано знам ;д дайте съвети плс ;]