.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Можели да се забременее така?

Ако примерно след като свършиш първия път в презерватива го извадиш и поставиш веднага нов . Имам предвид докато си вадил първия ако случайно си се мацнал леко по пръстите със...и при поставянето на новия нали стискаш резерварчето задане влезе въздух ..... дано ме разбрахте

планирано беше.

какво трябва да значи това ?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    че е объркал темата с "Планиран ли ви беше 1вият път"
    по темата - к'во се губите такива?! Бебе от 1 мацане на пръстчето вече става...
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    че е объркал темата с "Планиран ли ви беше 1вият път"
    по темата - к'во се губите такива?! Бебе от 1 мацане на пръстчето вече става...
    Това не можах да го разбера , с ирония ли го каза или не ? И въобще ,защо пишите така като не искате да помогнете с информация ,някъф рейтинг ли трупате ?

С ОГРОМНА ИРОНИЯ ГО КАЗВАМ!!! "БЕБЕТО СТАВА ВЕЧЕ ПО ВЪЗДУШНО-КАПКОВ ПЪТ" НЕ СИ ЛИ ГО РАЗБРАЛ Т'ВА ВЕЧЕ БЕ МОМЧЕ?!?!??!?!?!?!!?! Ей ма,че сте ми и... Търна си пишката с пръстче и ще питаш дали може да забременее приятелката ти... ЕВАЛА!!! НЕ НЕ МОЖЕ!!! Ся разбра ли?!
    Станислава

Може
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Еми аз ако знаех нямаше да питам И защот дане може щом има сперма и я вкараш във влагалището начи може ... логично е затва питам защото се притеснявам и започвам да си набивам филми ИЗВИНЯВАЙТЕ ,ЧЕ ПОПИТАХ . Понеже забравих ,че форумите не са за запитвания и отговори а за тапанари които си нямат работа и се ебават с хората . Извинявам се още веднъж ,че съм невеж и нямам 2-3 нежелани деца за да знам .

кофтиии
    Станислава

Попринцип винаги си избърсвам рацете преди да поставя новия , но винаги има процент на съмнение да съм сбръкал нещо , та просто исках да зная дали е възможно за да внимавам повече .

Град
    Пловдив
    Сперматозоида не може и 1 секунда на кислород - умира.

--> Не може.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    и аз си мисля ,че не може
    Hostis Honori Invidia

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    хаахахахахаха
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от DessieQueen

--> Не може.
    а кислорода е вреден и за тебе,ама що го дишаш?
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от aleksandurg1
    Попринцип винаги си избърсвам рацете преди да поставя новия , но винаги има процент на съмнение да съм сбръкал нещо , та просто исках да зная дали е възможно за да внимавам повече .
    споко,нищо няма да стане. Чак пък такава паника да си...
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от DessieQueen

--> Не може.
    Добре,че във влагалището няма кислород,а само азот,пък може и малко водород за цвят.
    По темата:Теоретично е възможно,но практически вероятността е малка,НО я има.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    НЕ МОЖЕ!

Попринцип има шанс, но той е найстина минимален.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Незнам може ли ?

Ето такива коментари ми тряваха да се поуспокоя , че сега цяла седмица ще се побъркам докъто чакам да и доиде Ще пиша какво е станало ...

Град
    Cazzaniga
    Възможно е да се случи , обаче вероятноста е малка !
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Ето такива коментари ми тряваха да се поуспокоя , че сега цяла седмица ще се побъркам докъто чакам да и доиде Ще пиша какво е станало ...
    споко бе човече. Бебе не се прави просто ей така. Има си много фактори от които зависи дали жената ще зачене. Ся вече,че не си си избърсал ръката не е голям проблем,че чак толкова да се притесняваш. Айде жив,здрав и по спокоен И не ги слушай тея дето ти викат,че има шанс да е бременна приятелката ти. Те са ебахти и паниките. Вярват,че и от въздуха могат да забременеят.
    Станислава

хахах абе кой глупак го измисли това че сперматозоидите живеели най-много 1 секунда в кислородна среда ....могат да живят най-малко около 1 минута....да не говорим,че се носят и слухове и има случаи в които сперматозоиди са оцелявали и по няколко часа......но наистина вероятността за зачеване не е много голяма....но си има фактори...зависи от количеството и качеството на сперматозоидите...дали момичето е било в овулация и т.н......др път не експериментирайте с това според мен...иначе успокойте се....тест за бременност да си направи момичето за да сте 100% спокойни и сигурни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си