.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Според мен трябва да вземеш 1 тир и да го згазиш..ама така челно !

тва в кръга на шегата

Пък иначе ..това е доста странно,че не иска да се съберете пък ти звънни и те пита кво си правила и с кого си,това навежда само на 1 мисъл,той те обича и се интересува от теб..значи някъде по мрежовата карта има нещо което му пречи..поговори с него.

Град
    million miles away (:
    Много инт, искаш съвет,но само да не ти казваме да го зарежеш. Значи приемаш само ако ти казваме да си останеш с него..? Или?
    Както вече казаха,може наистина просто да го е страх да не загуби чувствата ти към него и затова още да те търси...Ако е така това,което изпитва към теб не може да се нарече точно "любов'...
    А може и наистина да те обича,но да му е много объркано и притеснено...
    Остави всичко на времето,не го игнорирай и отговаряй на обажданията му,и ако отново поиска да е с теб пак пиши. ;]
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    Според мен пък ти звани, защото си мисли, че по този начин ти няма да можеш да го забравиш...както и се случва, всеки път когато ти се обадии той те кара да мислиш за него...и така поддържа чувствата ти....ако те обичаше наистина, щеше да иска да бъде с теб а това което прави според мен го кара да бъде сигурен, че все пак още си негова [/u]
    евала.. тъкмо ме мързеше да пиша..

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    Според мен пък ти звани, защото си мисли, че по този начин ти няма да можеш да го забравиш...както и се случва, всеки път когато ти се обадии той те кара да мислиш за него...и така поддържа чувствата ти....ако те обичаше наистина, щеше да иска да бъде с теб а това което прави според мен го кара да бъде сигурен, че все пак още си негова [/u]
    евала.. тъкмо ме мързеше да пиша..
    и мен ;д
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

не се занимавай с такива Намери си друг...

снощи се бях понапила и го видях,той ме дръпна и започна да ме целува и прегъща и ми оебсняваше колко много му липсвам,колко ме обичал,мислел само за мен и се страхувал да не съм с друг,аз му казах че също го обичам,но няма да продължаваме така както тази вечер,псоле пак куп мили работи,нонакрая ми заяви,че това не променя нищо,сутринта пак ми взъня да ме чуел... какво иска...
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен Аватара на vesinka899
    ЗАРЕЖИ ГО !!!
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Град
    in the reality : )
    Скъсал е с теб, защото си го задушавала, а сега когато не ходите, той ти звъни всеки ден!?
    Ето един пример, че не само момичетата не знаят какво искат.
    А ти какво се чудиш какво да правиш.. Имаш ли някакъв избор, като той не иска да е с теб..
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Знаеш ли все едно чета моята история и знаеш ли как завърши тя?Скъса ме!Да за пореден път,явно просто му бях интересна като не бях негова.Съвета ми е да не се занимаваш с хора,които не знаят какво искат,защото хората рядко се променят,особено на тази възраст.Надявам се всичко да се подреди при теб.Успех

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Добре а говорилили сте сериозно на тази тема... От историята намирам грешки и на двамата...Ако пробваш още веднъж и пак те разочарова ???? Кво правиш пак ще искаш съвет как да го забравиш..Ти не си сигурна каква глупост може да направи.Вижда се че си прекрасно момиче но според мен той не те оценява или явно му е омръзнало един вид.Може да има друго момиче може просто да поставя приятелите си пред теб.Има много варианти.Ние не можем да вземем решението вместо теб а само да ти помогнем... Трябва да си имате доверие един на друг а след 2 скъсване нз от къде може да доиде
    +1

Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Знаеш ли все едно чета моята история и знаеш ли как завърши тя?Скъса ме!Да за пореден път,явно просто му бях интересна като не бях негова.Съвета ми е да не се занимаваш с хора,които не знаят какво искат,защото хората рядко се променят,особено на тази възраст.Надявам се всичко да се подреди при теб.Успех
    наистина е така аз имам горчив спомен от ено момче, което определено не знаеше какво иска... просто в тази възраст всички тийн са доста объркани с чувствата си. Затова и всичко е толкова силно и си мислиш че не можеш да живееш без този човек и се страхуваш да не го загубиш.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ми като не ще,не ще.Игнорирай го докато поиска.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си