- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разделихме се,но ме търси
Според мен трябва да вземеш 1 тир и да го згазиш..ама така челно !
тва в кръга на шегата![]()
Пък иначе ..това е доста странно,че не иска да се съберете пък ти звънни и те пита кво си правила и с кого си,това навежда само на 1 мисъл,той те обича и се интересува от теб..значи някъде по мрежовата карта има нещо което му пречи..поговори с него.![]()
Много инт, искаш съвет,но само да не ти казваме да го зарежеш. Значи приемаш само ако ти казваме да си останеш с него..? Или?![]()
Както вече казаха,може наистина просто да го е страх да не загуби чувствата ти към него и затова още да те търси...Ако е така това,което изпитва към теб не може да се нарече точно "любов'...
А може и наистина да те обича,но да му е много объркано и притеснено...
Остави всичко на времето,не го игнорирай и отговаряй на обажданията му,и ако отново поиска да е с теб пак пиши. ;]
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
евала.. тъкмо ме мързеше да пиша..Първоначално написано от plushinka1
и мен ;дПървоначално написано от anonimchetou
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
не се занимавай с такиваНамери си друг...
снощи се бях понапила и го видях,той ме дръпна и започна да ме целува и прегъща и ми оебсняваше колко много му липсвам,колко ме обичал,мислел само за мен и се страхувал да не съм с друг,аз му казах че също го обичам,но няма да продължаваме така както тази вечер,псоле пак куп мили работи,нонакрая ми заяви,че това не променя нищо,сутринта пак ми взъня да ме чуел...какво иска...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Скъсал е с теб, защото си го задушавала, а сега когато не ходите, той ти звъни всеки ден!?
Ето един пример, че не само момичетата не знаят какво искат.
А ти какво се чудиш какво да правиш.. Имаш ли някакъв избор, като той не иска да е с теб..![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Знаеш ли все едно чета моята история и знаеш ли как завърши тя?Скъса ме!Да за пореден път,явно просто му бях интересна като не бях негова.Съвета ми е да не се занимаваш с хора,които не знаят какво искат,защото хората рядко се променят,особено на тази възраст.Надявам се всичко да се подреди при теб.Успех![]()
наистина е така аз имам горчив спомен от ено момче, което определено не знаеше какво иска... просто в тази възраст всички тийн са доста объркани с чувствата си. Затова и всичко е толкова силно и си мислиш че не можеш да живееш без този човек и се страхуваш да не го загубиш.Първоначално написано от bogzfaggot
![]()
Ми като не ще,не ще.Игнорирай го докато поиска.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.