Историята е следната:Накратко ходих с приятеля ми близо година и половина,веднъж скъсахме,защото много съм го била задушавала,искал да прекарва повече време с приятелите си,но след това реши,че не може без мен и се събрахме след седмица,минаха няколко месеца,в които той не ми обръщаше особено внимание,карахме се много,при поредната му глупост аз му казах,че не мога повече така и да избира дали ще е с мен и ако е с мен то да се бори малко или въобще да не е,той се стресна веднага започна да ми звъни,да ми обяснява как ще се промени,но нищо не направи...след няколко дни ми заяви точно като първия път"обичам те много,но не искам да сме заедно,може би някой ден,когато и двамата се променим...",чувствам се ужасно,не мога да спра да плача,много ми липсва,а той ми звъни всеки ден и се интересува какво съм правила,с кого съм била,но не иска да се върне не знам какво да правя,страшно много искам да се върне,моля ви не ми казвайте зарежи го,ще си намериш нов,искам да съм с него,той е първата ми по-сериозна връзка и знам,че ме обича,и аз го обичам,искам да се съберем,но не знам какво да направя хората ме съветват различни неща,едни казват да се правя,че не ми пука особено,така шял да ме поиска,но от друга страна м е страх по този начин да не го загубя завинаги