.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

На абонаметна - проблем

Така значи от 1 месец съм на абонаметна на Виваком. И си проверявам минутите 199 безплатни минути. А като говоря ми пише, че имам да плащам 1лв. и нещо, а и минутите ми намаляват. Нещо не мога да разбера --> хем ми взима пари за разговорите, хем ми взима от иначе безплатните минути... Ако някой знае моля да пише

Ми това е тъпата Бъргярия . Днеска на майка ми и стана много зле и когато звъннах на линейка тая ми се зъбеше нещо . Чаках 40мин и никой не дойде , званях пак и тая ме прекъсва и ми обеснява да не съм и била говорила с тоя тон и ми затвори леле А майка ми вече припада . Майка ми звънна 3ти път и и казва , че не вижда нищо пред очите си и че се задушава и тая и говори "Нищо ви няма г-жо , спрете да ни звъните " Направо ми идваше е така да им звънна пак и да им тегля една майна цветна братче ужасссссссс
    който търси - намира . ^^

майка ми ще пуши от моя коз когато си го отгледам сама .
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на machoka
    По принцип безплатните минути се начисляват като сметка, но накрая на месеца тази сума се приспада от общата и дефакто не я плащаш. Разгледай си подробно, подробната фактура.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си