- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Uspokoite me pls!!
Hora nz dali trqashe da post tuk no nz kvo da praq.
Maika mi i bashta mi sa se razveli po vzaimno suglasie kato sum bil na 5 a brat mi na 8 i toi vseki mesec ni plashta po 100 lea na dvamata no ne e vta problema.Problema e che maika mi she preturpi operaciq a az mnogo se pritesnqvam da ne stane nai loshoto.V sofia she se provede taq operaciq do kolkot maika mi kaza na "kista" kajete ima li da e zlokachestveno mai e 14 mm pls uspokoite me.
BLagodarq
Киста...това съм го чувала и мисля, че не е нещо сериозно. До колкото знам е лекичка операция, тъй че споко!Майка ми я оперираха 2 пъти от Рак на гърдата и си беше гадничко изживяване, ама това е леко!Спокойно...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Kato biah na 11 mi praviha operacia na kraka-imah kista. Estesveno nishto ne pomnia shtoto imah upoika, vse oshte sum jiva. Taka che ne se pritesniavai, vsichko shte mine dobre.
![]()
MIla niama ni6to stra6no.Lo6o e ako kistata se e spukala(predi operaciata).No 6tom sa ia otkrili navreme 100% niama opasnostPo princip tezi operacii se praviat po bezkruven-na4in t.e Praviat se dve dup4ici na korema i kistata se izsmukva,ako e po goliama moje i sus razrez.No po prinip tezi operacii sa yspe6ni v 99% ot slu4aite.6te prestoi niakolko dni v bolnicata i 6te si e pak v ku6ti
![]()
![]()
Няма нищо страшно, знам(понеже уча в училище за биология и медицина) кистата е съвсем безобиден проблем, операцията е супер лека и 98% успяват!
Всичко ще е наред!![]()
П.С. Добрите лекари могат всичко, виж аз съм ОК след първата по рода си операция в България с 20% вероятност да е успешна!
Просто спокойно!
Ole ujas tva e mn gadno. Dano si4ko
da mine dobre i da nqma problemi...
Uspeh...
Не се притеснявай.Това е нормално!Постарай се да те вълнуват обикновените детски неща!Живота на възрасните понякога е доста сложен!
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Kistite za razli4en vid,i se porajdat na razli4ni mesta.Hubavoto v slu4aq e 4e 6tom sa q otkrili na vreme i 6te i napravqt operaciq vsi4ko 6te mine dobre.Ne se pritesnqvai nqma da se slu4i ni6to lo6o.Edinstveniq suvet, koito moga da ti dam e da se griji6 za maika si sled operaciqta,za6toto ot tova kude e kistata zavisi kakva 6te e operaciqta i kolko vreme 6te se vuzstanovqva.Karai go po-spokoino ni6to nqma da se slu4i
![]()
споко всичко ще бъде наредняма абсолютно нищо страшно
операцията не е сложна и както вече ти казаха 98% са успешни ,така че наистина няма за какво да се тревожиш
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
То всички го казаха,но още един път няма да навреди,спокойно всичко ще мине добре.
спокойно...мама преди няколко години я оперираха от киста но хубавото е че са я открили щото на мама една вечер и стана мн зле и тати на сутринта я закара на болницата и веднага и напраиха операцията...![]()
![]()
тогава ми беше много гадно...но не се притеснявай изобщо...тези операции 97% са успешни за това няма място за притеснение...нещото което трябва да правиш е да бъдеш, през цяолото време преди и след операцията, до майка си...
Първоначално написано от lose`my`mind
![]()
СПОКО, ВСИЧКО ЩЕ Е ОК!
леля ми имаше киста на яйчниците и сега не може да има деца...Първоначално написано от Hybrid_Theory_F
успокой се![]()
Операцията не е сложна.Оперираха ме преди 7 месеца на 15 съм момче
Няма страшно просто режат месце за през зимата и тва е
Къде я изровихте тази тема от 2005 , бе?![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
To верно е от 2005Първоначално написано от cherrygloss
![]()
![]()
![]()
![]()
сигурно и детето и майката вече са забравили за кво иде реч![]()
Не разбирам от болести по принцип,но ти се успокой.Мисля,че киста не е нещо сериозно,но не съм сигурна.Но все пак имай вяра![]()
![]()