- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка ..
еми...обикновено така си свършвам работата,че момчето свършва за 2-3 минути...аз какво да направя?Първоначално написано от Lettuce
а иначе аз ако духам 20-30 минути устата ми ще се подуе...
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
e не ме ласкай сегаПървоначално написано от Lettuce
човек се учи докато е жив. Аз като всяко момиче си имам почерк във всичко,което правя. в крайна сметка,съм духала само на един,следователно нямам достатъчно опит. Отново обаче всичко опира до вкуса на самото момче. Момичето трябва просто да е достаъчно оправно,та да може да прецени и забележи кое най се харесва на момчето,защото някои предпочитат побавно и плавно като теб.другито го харесват по "животински,хард стайл" . Аз лично започвам бавно,точно,за да го отпусна,след това псотепенно забързвам и когато усетя,че е към края /а това се усеща повяврай ми/ гледам да съм в такт с оргазма му и след това продължавам още малко като завършек
![]()
ебаси късметлията 2 часа удоволствие да му доставяш![]()
Браво , бравоДобро .. Подкрепям едно мнение по нагоре, че трябва когато усещате че момчето свърва, забавяш и така колкото се може повече, за да може накрая да избухне
.. Иначе 2 часа горко и на устичката ти ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
2 часа а.... хьхах ебахти простотията... Много свободно време имате май...
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Абе.. за 2 часа ми става ясно к'во удоволствие ще да е..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Първоначално написано от Alexandra93
Aлександра ти си извратена и по 5 часа ша духаш ако тряя не бъди срамежлива![]()
One 4 the money , two 4 the show
Веднъж като бях в менструация, реших да му духам. Свърши бързо, но после се натискахме пак и му духах отново. Незнам дали беше 1 или 2 часа(на малки почивки), ама после ми бяха изтръпнали устните и на другия ден беше некомфортно. Ама ко да се прай - жест, остава и да ги оценяте тия неща мъжките![]()
Че то със зъби ли се прави?Първоначално написано от amk933
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
За 2 часа и през носа може да се опита да си го изкара...знам ли!?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
трае доста по-малкоПървоначално написано от BarbieIf
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Поредната култова тема,очаквам с нетърпение следващите подобни![]()
20 мин средно (но няма как да е пове4е от 30 мин според мен )
I can't stop myself from loving you <3
оооо,повярвай ми,има...Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
абе.. како ти умора нямаш![]()
ъм мое ли и на мен?
2 часа звучи супер нереално
5-10 минути е нормално![]()
Ако знаеш как се прави.. за 5 минути 10 максимум ще е свършил,но ако незнаеш как да го доведеш до края... ще се мъчиш и повече от 2 часа... това дето казваш по принцип "час и половина " ... това не е нормално.. то секса трае понякога по-толкова
![]()