.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 181

Тема: Свирка ..

Абе много било 2 часа болели ги устите а като приказвате 5 часа с приятелките си по телефона устите ви не ви болят а? Зависи и от девойката и от младежа може ако искат и 5 часа да си се лигавят.Къде пък пише колко трябва да бъде я свирка я секс или любовна игра? Осъзнайте се малко че ставате смешни. А за авторката колкото искаш толкова я прави време ограничено нямаш. Толкова по въпроса от мен
    When Hell is full, the Dead Shall Walk the Earth

Град
    Таити
    2 часа.... ехее то всяко момче иска да му го лапат по толкова бе
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    ДжойнтЛенД
    на мен за кфо няма кой да ми го смуче 2 часа
    One 4 the money , two 4 the show

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Аре бе два часа ще ми го смуче, то ще изтръпне накрая заеби, най-дълага свирка правена ми някога сигурно е била не повече от 40 минути, и то при положение не, че момичето нее знаело какво върши, а тя а и аз сме знаели как да спираме

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Аре бе два часа ще ми го смуче, то ще изтръпне накрая заеби, най-дълага свирка правена ми някога сигурно е била не повече от 40 минути, и то при положение не, че момичето нее знаело какво върши, а тя а и аз сме знаели как да спираме
    Аз не казвам че ще си го усещаш ако 2 часа ти се плюнчи ама все пак ... всеки иска колкото се може повече време да трае... На мен най- дългата свирка която са ми правили беше 20 и няколко мин

Голям фен Аватара на 24white24
    Аз не казвам че ще си го усещаш ако 2 часа ти се плюнчи ама все пак ... всеки иска колкото се може повече време да трае... На мен най- дългата свирка която са ми правили беше 20 и няколко мин
    За мен над 40 минути е безумно дълго и скчуно, за 20-30 минути може да ти направи ебати чудесата и само ще се молиш вече да свършиш, но всичко опира до личното мниение

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    2 часа???Тоя kур да не съм го намерил на пътя,тя ще ми го протърка ве!!!
    Вива канари...!!

Град
    Таити
    За мен над 40 минути е безумно дълго и скчуно, за 20-30 минути може да ти направи ебати чудесата и само ще се молиш вече да свършиш, но всичко опира до личното мниение
    То и за мен е ненормално 2ч ... то 1ч не ми се вярва да може ... пък какво остава за 2ч. Абе те момичетата и за 15мин големи чудеса ни спрятат

пфффф мен са ми духали половин час и не сърших, ако я бях навил за 120мин можеше и да стане, как не се сетих

абе като се заговорихме за орални екстри, пичове - вие правите ли ги или само свирки чакате?!?!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    wtf, ше му се разпадне хуя на пича от толкова слюнка бе...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Ако духаш 2 часа, "мъжкия полов огран" ще му изтръпне

2 часа ли....
    Еми малко ненормално ми се струва.
    На мен след 20-30 минути врата и ченето и са ми кен флеш ,а какво ли ще е след два часа ..?!

То хубаво, че слюнката не е разяждаща, че иначе на момчето нищо няма да му остане...

По темата: 5-10 минути е нормално, 20 е все още ОК, 30 минути ми се струва като някаква горна граница. Над тва е вече пилеене на време

Град
    ВаРнАаАа
    Абе щом издържа два часа, значи не ги прави както трябва или той е дефектен..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Абе то момчето за 2 часа ще свърши 10 пъти, ако свирката е качествена. Тия хора не са наред, 5-10 мин свирка, после момчето прави френска на момичето и пасле секс кви са тия 2 часа свирки, ако съм аз ще заспя.

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Абе то момчето за 2 часа ще свърши 10 пъти, ако свирката е качествена. Тия хора не са наред, 5-10 мин свирка, после момчето прави френска на момичето и пасле секс кви са тия 2 часа свирки, ако съм аз ще заспя.
    ама +1
    кви с атия глупости "ебати кефа,всяко момче си мечтае да му духат 2 часа" абсолютни глупости. Ако едно момче е истински възбудено,ако момичето го побърква и му доставя супер кеф никога няма да издържи 2 часа,ще свърши з акратко време но ще бъде мощно. Някой беше казал по-горе "представям си колко хуабво е било..за да не свърши 2 часа.." тва наистина трябва да ее умряло духане...
    Вие д ане си мислите,че 2 часа ще имате усещането на средната свирка 5-10мин.

Супер фен
    Не знам колко е нормално (според субективните критерии на всеки е). Моята приятелка ми е правила френска най-много половин час.

представям си колко време правите секс..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

то не му ли омръзва на пича да те чака толкова време?

Скайп - dark_elf2

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    то не му ли омръзва на пича да те чака толкова време?
    И аз това се чудя?!

Аз пък само от свирка не можем да свършим

Град
    ;D Krastavec ;D

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Според мен свирката е курвенска работа... не бих позволил на гаджето ми да ми прави свирка, на момиче което харесвам да дам да ми яде оная работа не е оферта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си