- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка ..
баш 2 часа няма да енормално 5,10,15 минути минимум
![]()
Направи първия път , назабравимо преживяване {{ pPppPP}}
...... '' Живей За МигА'' .........
Два часа - интересно.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ми ако духаш на някав ПЕДЕРАСТ дето не му става хуя от момиче , дори и 5 дена да духаш нема да свършите :P![]()
![]()
![]()
Кво е тва момче ,на свирка да издържи толкова времеПървоначално написано от BarbieIf
![]()
![]()
![]()
2-3-4-5Първоначално написано от BarbieIf
колкото повече толко повече
+1Първоначално написано от INSIDER
Мой човек си брат.Подкрепям те напълно.
Направи нещо за отечеството - емигрирай!
WTF ?!![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
то тва е раздел секс ако не виждаш
![]()
Ти ако не виждаш, той вече разбраПървоначално написано от razores
![]()
2 часа!?Та ти ще умреш от дехидратация![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Вий бавни ли сте, не моем разберем??Първоначално написано от tuborgaaa
+1 Много момичета го намират възбуждащо. Ако приятелката ви го поиска, защо да не и го дадете? Бас държа, че сте малки още и за това така говоритеПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Въъъйй Това е Оферта бе Хорааа 2 часа да ми дуХат еееебасии кефаа ше еее пуууу вий луди ли сте вее![]()
Абе като сме го подхванали на тая тема...Първоначално написано от BePoHuKa
все ми е било чудно, защо момичетата ги възбуждат свирките. То аз малко ще се самоопровергая, ама следното нещо ми се върти в главата.
Повечето момичета наистина обожават да правят свирки.
Сигурно има и гнусливи, но аз не познавам такава
Та - какво точно им харесва в свирките? Ако някое момиче може да ми обясни, ще съм благодарен.
Самоопровержението: аз обожавам да лижа момичета, невероятен кеф ми е, защото усещам как момичето се побърква от удоволствие.
Но все пак се чудя дали на момичетата им харесва заради същата причина или е нещо друго (например, да усещат нещо голямо и твърдо в устата си, или пък нещо съвсем друго...)
Да знаеш, че правиш кефа на половинката си те прави щастлив. Същото е и при момичетата. Нас ни кефи факта, че вие се топите от блаженствоПървоначално написано от random_guy1
И като цяло, на мен лично ми харесва.. как да кажа
Харесва ми да чувам колко дълбоко диша, да поглеждам от време на време израженията на лицето му и да чета удоволствието в погледа му, да чуя леките му въздишки ..
Това е адски възбуждащо.. пък и както е забавно да смучеш близалка, защото имаш с какво да си играеш, така и при свирките
Винаги има с какво да експериментираш и какво ново да пробваш и после следиш за реакция. Следващия път добавяш новото движение и може би се опитваш още нещо да измислиш и така. Това е изкувство в което лека по лека се усъвършенстваш и е забавно.
Е, разбира се, ако те е гнус всичко се променя и не можеш да се насладиш, но как би те било гнус от някой който обичаш достатъчно, че да му правиш свирки?
![]()
Кво значение има колко време трае, нали е хубаво ..
аз за два часа ше му го глътна целиянай мн половин час бе
кво е тва 2 часа напрал машина
![]()
Първоначално написано от amk933
М`да възможно е
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Леле за пръв път чувам момче да мисли така.. =D> =D>Първоначално написано от INSIDER
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Големи свиркаджии тука бе![]()
--------------------------------------------------------
Вие само със свирки ли задоволявате партньорите си!?![]()
![]()
![]()
Мерси, това исках да науча. Описала си го много добреПървоначално написано от BePoHuKa
За едно и също нещо си говорим
![]()