.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 178

Тема: Свирка ..

Hybrid View

баш 2 часа няма да е нормално 5,10,15 минути минимум
    Направи първия път , назабравимо преживяване {{ pPppPP}}

...... '' Живей За МигА'' .........

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от BarbieIf
    Еми по принцип по час и нещо , но снощи 2 часа без спирка .. И за гаджето ми си е нормално, въпреки че сега малко ме наболява вратът
    аз щях да имам мускулна треска на устата

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Два часа - интересно.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ми ако духаш на някав ПЕДЕРАСТ дето не му става хуя от момиче , дори и 5 дена да духаш нема да свършите :P

Re: Свирка ..

Момичета нормално ли е една свирка да трае 2 часа .. Вие за по колко горе долу време правите свирките .. Интересно ми е
    Кво е тва момче ,на свирка да издържи толкова време

Re: Свирка ..

Момичета нормално ли е една свирка да трае 2 часа .. Вие за по колко горе долу време правите свирките .. Интересно ми е
    2-3-4-5
    колкото повече толко повече

Цитирай Първоначално написано от INSIDER
    Според мен свирката е курвенска работа... не бих позволил на гаджето ми да ми прави свирка, на момиче което харесвам да дам да ми яде оная работа не е оферта
    +1
    Мой човек си брат. Подкрепям те напълно.
    Направи нещо за отечеството - емигрирай!

2 часа ?? Той за два часа да е свършил приблизително 8 пъти.

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    WTF ?!
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Повече от фен Аватара на razores
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes

btw темата ти е повече за раздел "Секс" ако питаш мен

то тва е раздел секс ако не виждаш

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от razores
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes

btw темата ти е повече за раздел "Секс" ако питаш мен

то тва е раздел секс ако не виждаш
    Ти ако не виждаш, той вече разбра

2 часа!?Та ти ще умреш от дехидратация
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от tuborgaaa
    Според мен свирката е курвенска работа... не бих позволил на гаджето ми да ми прави свирка, на момиче което харесвам да дам да ми яде оная работа не е оферта
    +1
    Вий бавни ли сте, не моем разберем??

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Цитирай Първоначално написано от tuborgaaa
    +1
    Вий бавни ли сте, не моем разберем??
    +1 Много момичета го намират възбуждащо. Ако приятелката ви го поиска, защо да не и го дадете? Бас държа, че сте малки още и за това така говорите

Въъъйй Това е Оферта бе Хорааа 2 часа да ми дуХат еееебасии кефаа ше еее пуууу вий луди ли сте вее

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    +1 Много момичета го намират възбуждащо. Ако приятелката ви го поиска, защо да не и го дадете? Бас държа, че сте малки още и за това така говорите
    Абе като сме го подхванали на тая тема...
    все ми е било чудно, защо момичетата ги възбуждат свирките. То аз малко ще се самоопровергая, ама следното нещо ми се върти в главата.
    Повечето момичета наистина обожават да правят свирки.
    Сигурно има и гнусливи, но аз не познавам такава
    Та - какво точно им харесва в свирките? Ако някое момиче може да ми обясни, ще съм благодарен.

Самоопровержението: аз обожавам да лижа момичета, невероятен кеф ми е, защото усещам как момичето се побърква от удоволствие.
    Но все пак се чудя дали на момичетата им харесва заради същата причина или е нещо друго (например, да усещат нещо голямо и твърдо в устата си, или пък нещо съвсем друго...)

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Абе като сме го подхванали на тая тема...
    все ми е било чудно, защо момичетата ги възбуждат свирките. То аз малко ще се самоопровергая, ама следното нещо ми се върти в главата.
    Повечето момичета наистина обожават да правят свирки.
    Сигурно има и гнусливи, но аз не познавам такава
    Та - какво точно им харесва в свирките? Ако някое момиче може да ми обясни, ще съм благодарен.

Самоопровержението: аз обожавам да лижа момичета, невероятен кеф ми е, защото усещам как момичето се побърква от удоволствие.
    Но все пак се чудя дали на момичетата им харесва заради същата причина или е нещо друго (например, да усещат нещо голямо и твърдо в устата си, или пък нещо съвсем друго...)
    Да знаеш, че правиш кефа на половинката си те прави щастлив. Същото е и при момичетата. Нас ни кефи факта, че вие се топите от блаженство И като цяло, на мен лично ми харесва.. как да кажа Харесва ми да чувам колко дълбоко диша, да поглеждам от време на време израженията на лицето му и да чета удоволствието в погледа му, да чуя леките му въздишки .. Това е адски възбуждащо.. пък и както е забавно да смучеш близалка, защото имаш с какво да си играеш, така и при свирките Винаги има с какво да експериментираш и какво ново да пробваш и после следиш за реакция. Следващия път добавяш новото движение и може би се опитваш още нещо да измислиш и така. Това е изкувство в което лека по лека се усъвършенстваш и е забавно. Е, разбира се, ако те е гнус всичко се променя и не можеш да се насладиш, но как би те било гнус от някой който обичаш достатъчно, че да му правиш свирки?

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Еми по принцип по час и нещо , но снощи 2 часа без спирка .. И за гаджето ми си е нормално, въпреки че сега малко ме наболява вратът
    мечтата на всяко мочме ..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Кво значение има колко време трае, нали е хубаво ..

аз за два часа ше му го глътна целия най мн половин час бе кво е тва 2 часа напрал машина

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    2 Часа
    Бе момиче ти не се ли умори
    Тя може да е заспала в навдено положение и като се е събудила след 2 часа, още да и е бил в устата.
    М`да възможно е
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Леле за пръв път чувам момче да мисли така.. =D> =D>
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Големи свиркаджии тука бе

--------------------------------------------------------

Град
    Благоевград
    Вие само със свирки ли задоволявате партньорите си!?

Да знаеш, че правиш кефа на половинката си те прави щастлив. Същото е и при момичетата. Нас ни кефи факта, че вие се топите от блаженство И като цяло, на мен лично ми харесва.. как да кажа Харесва ми да чувам колко дълбоко диша, да поглеждам от време на време израженията на лицето му и да чета удоволствието в погледа му, да чуя леките му въздишки .. Това е адски възбуждащо.. пък и както е забавно да смучеш близалка, защото имаш с какво да си играеш, така и при свирките Винаги има с какво да експериментираш и какво ново да пробваш и после следиш за реакция. Следващия път добавяш новото движение и може би се опитваш още нещо да измислиш и така. Това е изкувство в което лека по лека се усъвършенстваш и е забавно. Е, разбира се, ако те е гнус всичко се променя и не можеш да се насладиш, но как би те било гнус от някой който обичаш достатъчно, че да му правиш свирки?
    Мерси, това исках да науча. Описала си го много добре За едно и също нещо си говорим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си