- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка ..
Хахах представяш ли си? След 2 часа тая да заспи докато и е в устата,момчето да й фане главата и да продължи започнатото![]()
Westside rollin' all day, every day
Сахраняват българското, надувайки кавали хората...Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Няма проблемПървоначално написано от random_guy1
Пак заповядай
![]()
Ето го и най-акълестия.Първоначално написано от INSIDER
А само не ми казвай пък, че ти идва и да я е*еш? Все пак - ти я харесваш. Не бива. Спи с тия, дето не харесваш.
Първоначално написано от PaulCrewe
Нарича се правене на любов, само да те светна!
С тези които не харесваш е секс за 1 вечер.![]()
![]()
ти ше си протъркаш зъбите за 2 часа бе![]()
аз като си духам на себе си най-много 5 мин за които свършвам два пъти и после мн ме заболява гърбът![]()
чакай чакай....духаш на себе си???Първоначално написано от la6k0v
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ще лапаш 2 часа и после ще имаш мускулна треска на устата![]()
Ама споко бе 2 часа кво са...еее нищо аз по 2 дена съм виждала, ти 2 часа![]()
2 часа ,значи не правиш хубави свирки или приятеля ти е от някой старчески дом ?
Summer (h)
Това винаги съм искал да го кажа ... тука е пълно със съдии![]()
![]()
![]()
![]()
Що пък трябва да е от някой старчески дом, това, че знае как да се сдържа автоматично го прави пенсионер ?Първоначално написано от laila_94
Ами ако и трябва да си ги полира и изравни бих я разбралПървоначално написано от xtotix
![]()
кур кур кур
Баси якотоооо.
по темата: 2 часа са множко...
2 часаТи на кукла ли си праила свирки
![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Баси якото...Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
как издържаш 2 часа бе?!аз най-мн 10ина мин. не,че съм се засичала,но не повече от толкова..ти с тия 2 часа..голям филм си си вкарала
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
това малко на реклама изби , но иначе браво на момичето .. 2 часа .. малко могът да се похвалят като нея![]()
Леле, как ще дуеш 2 часа, 'е?!Ще ти се разчекне устата.
Различно траят, според зависи, но 2 часа?!
WTF?!
![]()
Ами , не попринцип,ама извинявай 2 часа ...... Никога няма да се плюнча на някои хаха 2 часа да не съм луда.. Ако си момче няма как да знаеш какво е да духаш 2 часаПървоначално написано от 24white24
![]()
Summer (h)
Просто момчето може да се сдържа . То това си е направо изкуство. Евала на пича че не е в клуб 10 минутки
![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
по-скучна тема не съм чел последната седмица..
жалко за 10те минути изгубено време ..
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
Първият път, когато правих свирка на гаджето ми, тя продължи повече от полувин час при което ми се откачи ченето и миидеше да го убия за дето се контролира толкова одбре. Накрая ми писна и викам "ааа не до 10 мин свършваш иначето те оставям така" и да видите колко бързо се разбрахме.Ако не се контролира случвало ми се е и за 5мин да го накарам да свърши ама гледам времето да е повече, че то 5мин това свирка ли е....? Иначето не се оплаква много си ме хвали на мене и боготвори за тия свирки и все вика, че е мн доволен.