Цитирай Първоначално написано от Lettuce
Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Цитирай Първоначално написано от Lettuce
Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
МООООЛЯЯЯЯЯЯ????????? 2 ЧАСА? бати..ти трябва да духаш на мъртвец за да трае 2 часа :X Абсурд ... да духам на някого 2 часа? 4-5мин в най-лошия случай....
Е ти пък ме разочароваш, само 4-5 минути ли
еми...обикновено така си свършвам работата,че момчето свършва за 2-3 минути...аз какво да направя? а иначе аз ако духам 20-30 минути устата ми ще се подуе...
Не чак 20-30 минути, да кажем 10 най-много, бавно и с нежно облизване за да не може да свърши бързо. Ако му направиш една бърза свирка за 2-3 минути и свърши се губи голямата част от кефа. Хем ти бързаш за да свърши и ти става леко неудобно, хем той не може да се отпусне напълно при бърза свирка, защото иска да е бавна за да може да му удължи кефа.Това са мойте виждания.Надявам се да не прозвучи като съвет, по постовете които чета виждам че си знаеш работата, смисъл яко можеш да "отракваш"
e не ме ласкай сега човек се учи докато е жив. Аз като всяко момиче си имам почерк във всичко,което правя. в крайна сметка,съм духала само на един,следователно нямам достатъчно опит. Отново обаче всичко опира до вкуса на самото момче. Момичето трябва просто да е достаъчно оправно,та да може да прецени и забележи кое най се харесва на момчето,защото някои предпочитат побавно и плавно като теб.другито го харесват по "животински,хард стайл" . Аз лично започвам бавно,точно,за да го отпусна,след това псотепенно забързвам и когато усетя,че е към края /а това се усеща повяврай ми/ гледам да съм в такт с оргазма му и след това продължавам още малко като завършек