- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли ...
Не.Първо е под достойнството на момче да се моли, камо ли да се кълне...
А ти авторке си абсолютно болно, извратено, глупаво, филмарско емо.
ха-ха-ха!Първоначално написано от sian4eto
<N>
казвам го от личен опит. Може да имам така наречената перфектна връзка ,но за да стигна до тук,където съм сега с моето момче ,съм се сблъсквала със същите проблеми. Щом още съм с него и всичко е прекрасно значи е възможно едно момче да се промени нали така ? : )Първоначално написано от sunshinepp
НЕ СЪМ ЕМО ! И за да съм го направила значи наистина ме е наранил !Първоначално написано от ImmortalForever
`only God can judge me!
аа говориш глупости! "наистина те е наранил.." ми тогава защо изобщо мислиш да му прощаваш като "НАИСТИНА ТЕ Е НАРАНИЛ" толкова, че да стигнеш до физическо самонараняване!Първоначално написано от sian4eto
I don`t care .. ;] ..
Зависи.
Обикновено прощавам, но не забравям, което е по-лошото. И много жалко, ако се случи пак.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе счупи ли се вднъж стомната, пукнатините остават дори да се залепи... Аз лично измамят ли ме веднъж - късам. На две пъти се подлъгах да повярвам, че лъжата няма да се повтори и, уви, не бях прав...
На момчета вяра нямай никога напълно... обичаш, хлътнала си, ала бала... чудеса правят и после като им омръзнеш. Обичал той.![]()
Старата песен на нов глас![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Вече не бих повярвала.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
това е нещото с което ще помня бившия за вечни времена
" погледни ме в очите, не ми ли вярваш ( очи пълни със сълзи) , никога няма да се повтори, кълна се, обичам те блааа блаа блааа ... " сега е адски весело като се сетя
иначе зависи от човека, но някой просто не могат да се променят
абе дай втори шанс ако пипташ мен... но не давай трети, пети и десети
![]()
Мойто доверие много трудно се печели. Изгуби ли го някой един път после бая ще се озори докато го спечели пак... Така че така от раз не бих му повярвала, по-скоро ще го накарам известно време да се доказва и чак тогава евентуално може да му повярвам...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Както има една поговорка "вълкът кожата си мени,но нрава не" това е моето мнение![]()
Зависи за какво става въпрос. Изневяра трудно се прощава..и забравя.
А ти нямаш ли акъл в глава, че се режеш заради момчеВъобще какви са тея работи, ножчета да носиш..? Помисли малко.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Сама прецени дали да му дадеш втори шанс. Ако го направиш все пак има предвид това какво е направил, защото на думи всичко може да стане, но мн малка часто от думите стават наистина. пък и мн зависи от човека, защото има хора, за които това, което казват наистина е важно и влагат всичките си усилия в него.
Хората са си го казали-вълкът козината си мени,но нрава не...ти си решаваш,но после да не съжаляваш![]()
НЕ .. това ще е груба грешка ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тц,такива които са ме наранявали,просто няма как да се надяват на нов шанс...просто не си струва![]()
Счипи ли се стомничката няма как да се залепи![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Аз ще кажа само това ! - Вълкът козината си мени, но нрава - не
Първоначално написано от EeeBobii
![]()
Изпревари ме.
+++
all day... all night... what the fuck?!