.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: коса

коса

колко мойе да ми порасне за месец горе доло косата с травитаминол
    :P

Okoлo 4-5 сантиметра- средно.

аа знеш ли колко горе доло сртува

5 лева.

мс за инфото

а как се нанася я кажете ..

Моля.
    Еми, на- добре в маска да го добавиш.. иначе може и само него по цялата коса, отгоре слагагаш шапка за баня и отгоре хавлиена къпра, за да се загрее за по- добър ефект.

и стоя с него около 30 мин.. мм мерси мн

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от Alabala16
    и стоя с него около 30 мин.. мм мерси мн
    30 минути ти добре ли си бе момиче.Аз стоя по 3-4 часа то за 30 минути нищо не може да направи!!!

еми незнам.. и на представа си нямам даже как изглежда
    ... :Д предположих защото с другите маски по толкоз се стои

Аз си правя маска, с която стоя 2 часа. 2 с.л. тривитаминол, 2 с.л. кисело мляко, 1 с.л мед, 1 с.л. зехтин, 1 с.л. ракия/водка.

не ми се занимава чак толкова много... на квартира съм и повечето неща не ме остройват
    .. но мисля да си купя хининова вода,чувам била евтина и ефикасна..

Стига с това кисело мляко.. няма никакъв смисъл от него...

да хининовата вода е мн евтина под 1лв....пък и си е сравнително ефикасна...е определено не расте косата с по 4-5 см на месец....нормално косата си расте (здравата)средно с по 1.5см (от 1 до 2 см според организма) на месец а с хининовата вода да речем до 3 см да почне да ти расте,но хубавото е,че си я нанасяш след баня само в корените и нито изплакваш,нито чакаш...само доста по-бързо се омазнява косата и ако по принцип косата ти е по-мазничка нз какво ще се получи....но опитай има ефект,пък даже и да не повлияе на разтежа, поне подхранва косъма и скалпа

И защо реши, че не расте с по 4-5 сантиметра. Мога да ти кажа, че аз откакто позвам тривитаминола + стимулант за коса, косата ми расте с поне по 4 сантиметра на месец... Това, че твоята расте бавно не означава, че с всички е така...

Цитирай Първоначално написано от heiress
    И защо реши, че не расте с по 4-5 сантиметра. Мога да ти кажа, че аз откакто позвам тривитаминола + стимулант за коса, косата ми расте с поне по 4 сантиметра на месец... Това, че твоята расте бавно не означава, че с всички е така...
    изивнявай но как я мериш, мила , с линийка....пък и на теб ако ти расте на др може да не му расте толкова бързо (аз не съм казала че косата ми бавно расте)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си