колко мойе да ми порасне за месец горе доло косата с травитаминол
:P
аа знеш ли колко горе доло сртува![]()
мс за инфото![]()
а как се нанася я кажете ..![]()
и стоя с него около 30 мин.. мм мерси мн![]()
Първоначално написано от Alabala16
30 минути ти добре ли си бе момиче.Аз стоя по 3-4 часа то за 30 минути нищо не може да направи!!!
![]()
еми незнам.. и на представа си нямам даже как изглежда
... :Д предположих защото с другите маски по толкоз се стои![]()
Аз си правя маска, с която стоя 2 часа. 2 с.л. тривитаминол, 2 с.л. кисело мляко, 1 с.л мед, 1 с.л. зехтин, 1 с.л. ракия/водка.
не ми се занимава чак толкова много... на квартира съм и повечето неща не ме остройват
.. но мисля да си купя хининова вода,чувам била евтина и ефикасна..
да хининовата вода е мн евтина под 1лв....пък и си е сравнително ефикасна...е определено не расте косата с по 4-5 см на месец....нормално косата си расте (здравата)средно с по 1.5см (от 1 до 2 см според организма) на месец а с хининовата вода да речем до 3 см да почне да ти расте,но хубавото е,че си я нанасяш след баня само в корените и нито изплакваш,нито чакаш...само доста по-бързо се омазнява косата и ако по принцип косата ти е по-мазничка нз какво ще се получи....но опитай има ефект,пък даже и да не повлияе на разтежа, поне подхранва косъма и скалпа![]()
![]()
![]()
изивнявай но как я мериш, мила , с линийка....пък и на теб ако ти расте на др може да не му расте толкова бързо (аз не съм казала че косата ми бавно расте)Първоначално написано от heiress