- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- разбрах !!!
Какво се случи с мене бахти еи сега се огледах аз от диети и глупости на нищо съм заприличалакожа и кости всички дрехи ми падат
дънки 25 номер ми падат
така се бях главозамаяла тцтцтц и като гледам някои момичета в форума как вървят по моя път .... И даже никога не съм била дебела просто за прочистване малко ядях малко после липса на апетит
![]()
Тако че момичета трябва да имаме мярка
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
и аз искам :P
Първоначално написано от princessju
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
добро утро..
отиди на някои диетолог,да ти направи график за ядене.Не си мисли,че от бързата хране,чипсове,коли и т.н ще ти дойдат мн добре за надебеляване.Така по-точно ще отидеш на другия край - затлъстяването. Яж качествена храна и прави упражнения за натрупване на масата. А ти колко кг. и вобще ли нямаш апетит?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
И аз съм тръгнала по тоя път...
Ох, аз пък вечно си се ограничава дори без да имам нужда ,ноо не могаКато изям нещо по-вкусно или калорично после ми е виновно, сега точно днес не съм във тая фаза , но като зацикля на нея понякога направо ми става отвратителнооо
![]()
To infinity and beyond.
Твоето вече е почти готова анорексия,яя се осъзнайте ве.божеее 25ти номер да падат-не тва е сериозно,земете прочетете малко за последствията и на вътрешните органи и така нататък,па се спретеПървоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
![]()
^ Ама, човек знаеш ли как ям...мноого количества![]()
Но , просто НЕ качвам нищо и това е положението , аз нямам и желание е да , но все пак просто явно структура или знам ли аз вече кво е ..
To infinity and beyond.
Противоречиш си ...Първоначално написано от cool_doll
Първо казваш,че се ограничаваш,а после,че ядеш мноого ...
В поста,който цитирах едва ли не се оплакваш,че не качваш,а в друга тема каза,че още имаш да смъкваш ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ В темата поясних, че искам да се стегна / да натрупам мускулна маса / и да ограничавам се много ясно от вредни неща - чипсове и газирано предимно. А , пък и така си се харесвам не мисля ,че ми има нещо. Ям си нормално , водя си нормален животПросто имам късмета да не качвам нищо ии така..
![]()
To infinity and beyond.
Хапвай си здравословно, без да се тъпчеш или да намаляваш храната. (:
Така се бях вманиячила на темата и не забелязвах нищовсички ми викат спри се малко на една ябълка не се кара цял ден ама просто не ми се яде... а когато ям нещо по мазно изпадам в депресия и ми е гузно
винаги съм се хранела правелно просто последните няколко месеца нещо ми стана
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
мен пък нещо ми се такова таковата на апетита без да имам нужда и желание за отслабване........ просто забраам да ям ли кфо .. и аз не знам къв ми е проблемът![]()
![]()
![]()
а на авторката ще предложа да се опита да увеличи калориите и да не си втълпява че от нещо мазно ще надебелее..
спорт и нормално хранене - няма нужда от притеснения относно фигурата ти
Предполагам не искаш да имаш здравословни проблеми.Така че се опитай да ядеш повече.