- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете ми какво искам!
Пред избор съм:едното момиче е от друг град,но имам вила там и го обичам и то мен,а второто е от моя град то ме обича аз него не(имам я за фр) и иска да тръгнем
Е коя да избера
пп
за първото не е сигурно дали ще тръгнем макар,че се обичаме
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Карай на принципа на един мой фр - пробвай и с двете,все с една ще ти излезе късмета. :P
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Да,ако и с двете стане още по-добреПървоначално написано от vesinka899
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
master yoda,ще ти кажа най-баналното нещо,послушай сърцето си..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Жена ти ще види. :д
The blood that binds us ..till death unites us
Защо изобщо мислиш за тръгване с второто момиче, при положение че не я обичаш?!? Глупаво е да тръгвате само за да не си сам.
Остави я тая втората.Нали не я обичаш.Тръгни си с първата и бъди щастлив xD
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е как може с две да ми изневеряваш,аз ти казах днеска че s оня и ти изневерявам,а ти веднага с две
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Навита ли си на оргияПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не,разбрахме се за 3-ка,а не за 5-каПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е промяна в планаПървоначално написано от soul1199
Ще си сложа пижамата със слончетата![]()
само не и пижамата на слончетатаПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
само ме възбуждаш
![]()
![]()
![]()
недей да лъжеш втората!Първоначално написано от haritov
защото ако тръгнете това ще направиш, а за първата.. чакай я..
I don`t care .. ;] ..
Ще бъде туко що изпранаПървоначално написано от soul1199
навита ли си
![]()
![]()
неееПървоначално написано от haritov
ти с тоя ми прости ама аз съм мн ревнива,как мой да не ти стигне поне една и оделно мен,че и трета
![]()
![]()
![]()
+++Първоначално написано от AraBella
![]()
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Е и за другото момче да имаПървоначално написано от soul1199
![]()
Ауу Гогиии как може да предадеш soul1199 ауу аууу ..![]()
![]()
Иначе .. старичката дето много "те обича" не ме кефи знаеш го ..А новата също няма смисъл и с нея да си след като не я харесваш ..
извод: Взимай се с soul1199 ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ох нз,ще си помисля мн добре,ама ти си ми мъж и ми е малко трудно![]()
не забравяй слончетатаПървоначално написано от soul1199
![]()